![]() |
Cytat:
jedyne co nas może pokonać to presja, bo umiejętności są po naszej stronie |
Jakby nie patrzeć my się wyjebaliśmy przed każdym decydującym meczem w tym sezonie. Jutro kolejny. ....
|
Jeśli wygramy te dwa mecze, awansujemy z 2 miejsca, to pokażemy, że mimo 3 porażek jesteśmy bezapelacyjnie najlepszą drużyną w tej lidze (bo awans z 10 na 2 to wyczyn), jeśli się nie uda to jednak niedosyt i też niesmak po tym wszystkim pozostanie, to będzie kontynuacja nieudacznictwa.
Mam nadzieje, że presja nas nie zniszczy. |
Ruh Hożuf jeszcze za tydzień zgubi punkty z Tychami. Dziś mieli spętane jaja za tydzień tym bardziej.
|
Przynajmniej wszystko zależy teraz od nas, nie uda się bo będziemy gorsi to będzie mniej boleć niż jakbyśmy wszystko wygrali i Ruch też.Jesli to zmascim6 to nie zasługujemy i tyle..
|
Cytat:
Teraz gramy w Twierdzy R22 z #13 na wakacjach. Za tydzień z #11 na wakacjach u nich. Już łatwiej nie będzie! W Kraku trzeba głównie uważać na kartki. W Łęcznej nie ma to znaczenia. |
Cytat:
|
od kąd do łęcznej przyszedł Mamrot to zupełnie inna drużyna i ciężki teren. Presja w nogach nie pomoże. A jak wiadomo nawet najlepsi mając wszsytko w swoich nogach w ost kolejce potrafia zjebac (BVB)
|
Presja będzie ogromna, ale nie może być żadną wymówką. Trzeba zagrać jutro i później w Łęcznej na maksymalnej mobilizacji i determinacji. Awans jest na wyciągnięcie ręki, nie wolno tego zepsuć.
|
Oglądał ktoś mecz w Katowicach? Jak Ruch wyglądał? Są szanse że jeszcze za tydzień potracą punkty?
|
Cóż można więcej powiedzieć , NIE S.......CIE TEGO PANOWIE !
|
Cytat:
Cytat:
|
Jutro gramy u siebie z Sosnowcem, serio tego nie da się nie wygrać.
Natomiast za tydzień to będzie dla nas, Ruchu i TBB taka nerwówka, że szkoda gadać. Można powiedzieć, że z 2 miejsca wejdą ci, którzy będą potrafili zachować zimną krew do końca. |
Cytat:
Ruch gra ostatni mecz u siebie więc raczej to wygra. Poza tym GKS Tychy jest gorszy od GKS Katowice. |
Cytat:
A dużo wskazuje na to, że i my i Puszcza wygramy w tej kolejce więc ten scenariusz będzie do końca możliwy. I wtedy Ruch wygrywając by wszystkich wysiudał na koniec o 1 pkt, albo nie wygrywając spadłby na 5 miejsce haha. |
Wszystko w nogach naszych piłkarzy. Przestrzegam mimo wszystko przed zbytnią pewnością siebie. Zagłębie się przed nami nie położy, a dzisiejszy przykład Borussi jest przestrogą.
Zagrać na maksa, wygrać za wszelką cenę i kupić zapas melisy na za tydzień. |
Przykład Brusssi i Bayernu jest taki śmiechowy ;) Oni grali o tytuł frajera roku, który musiał zostać dziś komuś z tej dwójki przyznany. Bayern sfrajerzył w poprzedniej kolejce u siebie i oddał Borussi Mistrzostwo ale Burussia pomyślała, że jak wy nam tak, to my wam tak i będziemy większymi frajerami remisując u siebie w ostatniej kolejce.
To co te dwa zespoły odjebały to było godne naszej eklapy. |
Cytat:
Jedno co mnie ciekawi że Ruch nie dostawał kartek - a powinien, bo grali chamsko. GKS za to był karany za ostre zagrania. Czy mogą stracić punkty za tydzień? Jasne. Nie będzie to sensacja, ale są faworytem. |
Jutro najtrudniejszy mecz sezonu.
|
Raczej: jutro KOLEJNY najtrudniejszy mecz sezonu :-)
|
Cuda ,panie cuda
2 zwyciestwa i koniec przyspiewki Coraz blizej Ekstraklasa,a tak mi sie wbiła do głowy :D Wisełko ukochana wygraj jutro ten mecz,ten ważny mecz. |
Panowie tonujemy nastroje. Juz sezon pokazał, ze wykładamy się przed okazjami danymi przez los. Wiem wiem nie da się bez emocji dzisiaj przejść obojętnie obok tego co sie stało w Katowicach.
Niektórzy nie rozumieją, że walczymy ze zgodą o powrót do ekstraklasy. Tutaj każdy patrzy na siebie. Oni chcą byśmy przegrali i my chcemy by Ruch przegrał. Mamy zgodę, ale każdy z nas kibicuje swojemu klubowi i mimo to, to nasz klub liczy się najbardziej. Lubię Ruch, ale trzeba powiedzieć szczerze, że ich porażka dzisiejsza wprawiła mnie w ekstazę. Wiem, że rywal derbowy, ale chodzi o dobro naszego klubu. Piszę to dlatego, bo wiem, że Niebiescy czytają nasze forum. Każdy z nas wie, że jutro cały Chorzów będzie za Sosnowcem :) |
Cytat:
Jutro na pewno piłkarze będą mieli większy stres niż zwykle, ale raz że jest z przodu wyluzowany Rodado z żądnym wygranej Fernandezem. Czuję że siądziemy jutro na Sosnowcu zupełnie jak na Stali Rzeszów kilka tygodni temu. Panowie będą chcieli załatwić sprawę ekspresowo by już oszczędzać siły na Łęczna. |
Idealny dzień na przegraną 0:1 XD
|
Łęczna w tej rundzie u siebie 2 wygrane, 5 remisów i 0 porażek i plasuje się w tym roku na 6 miejscu w I lidze (ale jeszcze kilka zespołów za nimi ma mecz do rozegrania. Także mają szansę na pierwszą porażkę u siebie w tym roku za tydzień :P
Ale najpierw Sosnowiec jutro, a oni w tym roku na wyjazdach 0-3-3 ;) |
TBB ma Arkę rozkładzie u siebie, Ruch ma Tychy. Wszyscy mogą potracić.
|
limit frajerstwa sie skonczyl - i nie mam zamiaru sie nawet zastanawiac co by bylo gdyby - idziemy pewnie po 2 zwyciestwa z leszczami i wracamy do ekstraklasy .....teraz pytanie : z czym tam wracamy ????? ....oby wiosenna runda Kiko i Jaro to byla tylko transferowa rozgrzewka przed awansem , bo tak naprawde to widze 4 - max 5 zawodnikow ktorzy daliby tej druzynie utrzymanie w ekstraklasie za rok .....a teraz lincz za prawde ...1 ...2 ...3 ...
|
Mało prawdopodobne jest aby w ostatniej kolejce wszyscy tracili tak jak nam pasuje. Jeszcze jest Puszcza, która jak wygra w tej kolejce to może nas wyprzedzić w ostatniej, przy założeniu, że jutro mecz wygrywamy.
Także ja bym tutaj sobie podpórek w stylu wszyscy z tych 3 przegrają nie szukał bo jest w uj bardziej prawdopodobne, że chcociaż 1 z tych 3 drużyn wygra. A nawet jak przegramy 1 z tych 2 meczów to jeszcze dochodzi kolejna opcja, ze wystarczy aby Ruch zremisował i też nas wyprzedzi. Nasz margines błędu został wyczerpany po 3ciej porażce w tej rundzie. I tak los się do nas osmiechnął, że mamy szansę na bezpośredni awans. |
Nastroje na forum Niebieskich są takie, że głowa mała:
- "zadowolenie wisly z naszej porazki w derbach to juz za duzo. To tak jakby Widzew kibicowal lksowi w meczu z nami. Bawcie sie w ta zgode sami juz w meczu u siebie bylo widac jak duzo brakuje im do Widzewa" -"Dzisiaj bedzie nie tylko swieto cyganow, ale i wislakow - ich popisy we wszystkich social mediach to mistrzostwo. Wiecej smierdzielow i nazioli slyszalem tylko od cyganow i szczew. Takiej sztamy jeszcze w Polsce nie widzialem" -"Wy dali za ta wisla?tam tance gratulacje do cyganow itp,ino Widzew, żeby te krakowskie niepowiem co jutro 5 dostali" -"mają pieniądze aby zmobilizować każdego z którym gramy do końca i osłabić zapał tych którym jednak by się chciało walczyć przeciw nim ." Nawet mój wpis o dupsku karmy zacytowali ;-) |
Cytat:
|
Nie wiem dlaczego ale kojarzą mi się średnio...
|
Cytat:
|
A kogo obchodzą te pseudo zgody gangów narkotykowych? I to jeszcze takich co się co chwilę prują...
Srał pies Ruch, ważny awans Wisły. Fetowałem ich wpitol od GKS-u, kibicowałem sraczkowatym pierwszy (i oby ostatni) raz w życiu, nie zawiedli, chwała im. Derby dla Gieksy, awans dla nas! Powtórzę - w dupie mam Ruch. Liczy się tylko Wisła, ta sportowa - a nie podział stref wpływów w rozprowadzaniu prochów wśród debili i dzieciaków. |
Jak sobie Ruch zj***e awans to przez swoje własne zaniedbania.
Bo na nas punkty zdobył. Oby jutro po południu była tu taka sama euforia jak teraz. :> |
Taa, zaraz na forum będzie kończenie zgód/układów :D Dopóki triada+ŁKS trzymają się razem, WRWE też będzie, bo nie ma nawet innej opcji. Nie wiem, czemu ludzie mieszają wyniki PIŁKARSKIE do kibicowania...
A Ruchowi życzę szczęścia w barażach, bo fajnie jakby weszli oni, a nie TBB czy Puszcza. |
Cytat:
Także tyle ma Puszcza, że może nam zagrozić jeśli nie zdobędziemy 6 pkt. A jak zdobędziemy to już nikt nam nie może zagrozić. |
Cytat:
|
Dwa mecze. Tylko i az. Najwazniejsze, ze w koncu nie musimy sie na nikogo ogladac.
|
Cytat:
Najważniejszy dla Wisły jest awans. Liczy się wynik sportowy. Kogo jarają zgody - niech się bawi, ale najważniejsza jest przyszłość klubu. Powtórzę - srał pies Ruch, ich bezkarnych drwali i układy w PZPN. Jeżeli my awansujemy z drugiego miejsca a oni przepadną w barażach - nie będę płakał. Nigdy nie pisałem się na kibicowanie żadnemu innemu klubowi niż Wisła. |
Cytat:
Jednocześnie euforia w naszych szeregach będzie ogromną. Jest to lekki dysonans. Układy kończono z mniej blachych powodów. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl