![]() |
Brawo!
Jeszcze dwa zwycięstwa i przy sprzyjających wiatrach: mamy to! |
No dobra, gdzie to teraz zobaczę?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na PolsatBoxGo jest około 3h timeshift.
Jak teraz wejdziesz to można przesunąć suwak akurat na początek meczu :-) |
Cytat:
No, ale przynajmniej nie denerwowałem się w czasie meczu |
Brawo ARMIA BIALEJ GWIAZDY! zajebisty doping ,zajebista gra WISLALOW ,my to ,jazda z k...mi ! JZS ZAWSZE I WSZEDZIE!!
|
Wracam z wyjazdu bylo zajebiscie. Ze 2k Wislakow na trybunie spokojnie trzeci tysiak miedzy bielszczanami
|
Szot, Rodado, super.. Biegański dużo szczęścia, długo takiego fartownego meczu nie powtórzy (i tak uważam, że to słaby bramkarz).
Duda mimo asysty tak sobie, Cisse podobnie przeciętnie, choć i tak lepszy od parodysty Młyńskiego. Igbekeme lepszy nie będzie, to taki typ gracza, świetne zagrania przeplata głupimi stratami. Błaszczu dotknął piłki? Generalnie więcej szczęścia i wynik lepszy niż gra. No, ale niech tak wygrywają do końca. Bo już zdarzała się nie raz lepsza gra a wynik jaki był taki był. Kibice Wisły, doping, szacun, ekstraklasa!!! |
Cytat:
|
https://www.instagram.com/reel/CsedkRdg6Mx/
(wideo) rozpierdoI po meczu z udziałem piłkarzy i kibiców Wisły Kraków (vs Podbeskidzie 0-3) |
Cytat:
|
Jednak te osłabienia w obronie bielszczan okazały się konkretniejsze od braku Fernandeza u nas.
Poza okresami 15-40 min to był świetnie rozegrany taktycznie mecz. Widać że nie rzuciliśmy się na hurra do przodu, tylko pomału wypunktowlismy rywala. Przypominając sobie pierwszy mecz i dominację PBB w 1 połowie na Reymonta to aż dziw bierze jaka metamorfozę przeszly obie drużyny. Rozjechaliśmy PBB tak naprawdę minimalnym nakładem sił. Bez Luisa, Muii i Junki. Z trybun zresztą wyglądało to tak jakby to PBB grało na wyjedzie, a nie my. To był zresztą nasz najlepszy wyjazdowy mecz tej rundy. Brawo sztab i drużyna. W końcu mecz bez większych nerwów. |
Zrobiliśmy wszystko tak jak trzeba było. Każdy z zawodników wypełnił swoją role, ciężko znaleźć jakieś negatywy poza tymi oczywistymi wynikającymi z gry z rywalem na mniej więcej tym samym poziomie.
PS: wywiad Biletera żenujący, naprawdę niech tem Pan pogodzi sie z rola maskotki przyciągającej sponsorów i zamilknie. Na zawsze. |
Cytat:
motm Szot o Biegańskim nawet nie pisze , bo to najlepszy polski bramkarz od czasu Łukasza Fabiańskiego w sumie fajnie sie sprawdza o Rodado to co pisali na weszło jak go kupiliśmy , że marnuje setki , ale z niczego za to potrafi wyczarować magiczne gole ten drugi dzisiaj to był czysty Del Piero ! |
Cytat:
|
raczej nie, jemu lepiej wychodzi zrobienie wiatraka z 3 obrońców + strzał z zerowego konta, niż wykończenie patelni... ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście przychylam się do opinii, że jak już jest na boisku, to daje z siebie wszystko. |
Trener Radosław Sobolewski nakrył w tym meczu czapką trenera Podbeskidzia. W drugiej połowie skorygował ustawienie i drużyna gości nawet nie pisnęła.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może nie żenująca, ale potwierdzająca rozrosłe do granic ego.
Co prawda jestem wspaniały, ale niech będzie, że dobro drużyny jest ważniejsze. Tak w skrócie. |
I jeszcze bym dodal "dobrze, ze kibice w calej Polsce doceniaja to co zrobilem i osiagnalem no i dziekuje im za to, ze to doceniaja" :D
|
Dziennikarz zadając mu pytanie powiedział, że cały stadion mu bił brawo, dając do zrozumienia, że doceniają jego osobę, i jak się z tym czuje..
To co miał odpowiedzieć. Zresztą, wszystko się zgadza. Jest lubiany i szanowany w całej Polsce. A tym bardziej na piknikowym Podbeskidziu. |
Cytat:
Błaszczykowski jest lubiany i szanowany w całej Polsce i Niemczech (głównie Dortmund, ale kibice innych klubów też go poważają jeśli się nie mylę). Co może bardziej rozjuszyć statystycznego internetowego przegrywa? A że dla pikników na stadionie PBB, w pierwszej lidze wejście Błaszczykowskiego to wydarzenie - dziwi to kogoś? |
dla mnie troche żenujące było odebranie opaski Łasickiemu
|
No mi to wyglądało bardziej, że Łasicki sam podbiegł i tą opaskę oddał, ale dobra.
|
Czepiasz się. To normalna i CZĘSTA sytuacja, że jak wchodzi szanowny kapitan, to mu się oddaje opaskę.
Chociażby w Barcelonie, jak po kontuzji wracał na ogony Busquets. |
Ale ten wątek o Błaszczykowskim jest żenujący.
1. Całkiem normalny wywiad, bez JAKIEJKOLWIEK kontrowersji 2. To Łasicki podbiegł z opaską 3. JB16 to zawodnik "ponad podziałami", jeden z ostatnich. Legenda reprezentacji. Co dziwnego w tym, że dostał brawa od kibiców PBB?! Ludzie, lodu. |
Ponad podziałami Piszczek i Lewandowski się z tego śmieją
Ja już zawsze będę Kubę postrzegał przez spadek i 1 ligę, bo to w 90 proc jego zasługa:) |
Cytat:
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. |
Tak, jestem sfrustrowany, że w wyniku przedkładania własnych (chorych) ambicji i interesu rodziny (nieudacznik prezesem klubu) spadliśmy do 1 ligi i być może w wyniku tego samego pozostaniemy tam kolejny rok.
|
Wywiad był po prostu w jego stylu, żadnego zaskoczenia. Przekazanie opaski to standard. Oklaski po powrocie po dwuletniej kontuzji to też standard.
Natomiast to, że jesteśmy tu gdzie jesteśmy to nie wina ufoludków, ani pechowej kontuzji piłkarza właściciela. Dlatego przy całym szacunku dla dokonań z boiska. Reszta jego działalności oby nie przeszła do legendy. |
Dalibyście już spokój. Kariera Kuby już dogorywa, będę więcej niż zdziwiony, jeśli nie zawiesi butów na kołku w lecie. Wątpię, że szczytem jego ambicji jest granie ogonów, bo całe mecze są już raczej poza jego zasięgiem.
Popełnił dużo błędów (razem z Królewskim i Jażdżyńskim), ale tego, co osiągnął w piłce, nikt mu nie zabierze. |
Problem w tym, że nie do końca razem...
|
Cytat:
Większość będzie traktowała JB16 jako piłkarza, byłego kapitana reprezentacji itp. Dla nich wszystko jest OK, jest bohaterem bo wraca na boisko i chyba nie ma sensu się z tym kłócić. Co więcej im te jednoznacznie negatywne opinie o ich idolach sprawiają autentyczną przykrość. Szerszy kontekst jest dla tych, którzy głębiej wchodzą w niuanse i przede wszystkim mają wiedzę i umiejętności aby to ogarnąć. Dla przykładu wymieniasz opinie z użytkownikiem @wolfy, który ostatnio błysnął przekonaniem, że za kontuzjowanych piłkarzy kontrakty płaci ZUS. Myślisz, że on może wyłapać bardziej skomplikowane związki przyczynowo-skutkowe? ;) PS1. Wcale nie jestem przekonany, czy to wchodzenie w niuanse ma sens. Ja tam się lepiej czułem jak nie miałem tego policzonego i zajmowałem się wyłącznie tym kto dobrze potrafi piłkę kopnąć. PS2. Wydaje mi się, że na pewno nie zostaniemy w I lidze. Albo awans (wg mnie 80/90%) albo armagedon. Chyba, że rzeczywiście ktoś z walizkami pieniędzy czeka w progu, ale to chyba coraz mniej prawdopodobne. PS3. I apropos powyższego - udało się dopytać czy był pełny stacjonarny audyt w klubie robiony? |
Skoro dla niektórych frustratów naszym największym problem jest normalny (pytanie/standardowa odpowiedź) 3 minutowy wywiad to znaczy, że ogólnie JEST SUPER i zostaje się CIESZYĆ :-)
Teraz czekam jak Kuba strzeli bramkę i po tym pokaże jakiekolwiek oznaki radości - "internety oszaleją":-) |
Cytat:
No a ja mam nadzieję, że w nowym sezonie już nie będzie grał w Wiśle bo w kadrze powinni być zdrowi goście no i że ktoś mądrzejszy (kto zatrudni do roboty ludzi, którzy się na niej znają, a nie brata, wujka, kolegę i tą starą torbę do pisania bzdurnych peanów) odkupi jego akcje dzięki czemu Wisła wejdzie na drogę progresu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl