![]() |
Nasi pokazali ze w decydujacych meczach zle graja i zawodza. Jutro przewiduje 3:1 dla lksu. U nich chyba komplet na trybunach bo my przyjezdzamy. Dodatkowy impuls na lodzi zeby jezdzic na dupach
|
a Kaziu nie nastawi się ponownie na remis?
|
Cytat:
Nasz trener to na razie nie ma do niego podjazdu a stare resentymenty z czasów kiedy nasz klub powoli tracił na znaczeniu w lidze z czym kibice i właściciel nie mogli się pogodzić - brzmią żenująco. Zwłaszcza że dla jego drużyny remis jest OK, dla nas raczej zmniejsza mocno szanse na bezpośredni awans, a wygranych baraży to ja nie widzę. Moskal zapracował sobie na remis, a być może i przegraną a Sobolewski dołożył spory wkład do kompromitacji jaką była poprzednia runda, z której punktów może nam bardzo mocno zabraknąć. A nawet teraz, z drogimi i bardzo dobrymi piłkarzami jak na razie nic nie gramy jeżeli rywale się nam postawią i zagrają krótko i ostro, a trener Sobolewski absolutnie nic nie jest w stanie z tym zrobić. Także może trochę pokory w tej sytuacji nie zaszkodzi, bo nie bardzo jest z czym się obnosić. Zwłaszcza że Puszcza i Ruch były jednak nie tak dawno temu. |
Cytat:
|
W zasadzie nic nie przemawia za naszym zwycięstwem.
Dwóch kluczowych zawodników kontuzjowanych, trzech kolejnych w widocznym dołku formy (Fernandez, Igbekeme, Łasicki) Do tego dochodzi brak wartościowych zmienników (niech nikogo nienzmyli mecz z najsłabszą w lidze Chojniczanką). Dodatkowo nasz trener pokazal, ze nie umienzmotywowac druzyny na mecze wyjazdowe z czołówką tabeli. Jak dla mnie pewne 3:1 i awans dla ŁKS. Przypomnę, że Puszcza i Ruch też notowały słabsze mecze.przed spotkaniem z nami... |
cel na ta kolejke - zeby Ruch nie odskoczył. Niestety dzis sie nie dowiemy przy jakim wyniku byloby to mozliwe. drugiej strony lepiej bo (moze) pilkarze nie pojda w minimalizm ze mozna sobie pozwolic na remis czy cos.
|
Cytat:
Oczywiście, broniąc się i atakując z kontry mogą nam zapodać dwa, trzy gongi i będzie po herbacie. Zwłaszcza że nasza obrona i w ogóle gra drużyny w defensywie nie dorasta do naszej gry ofensywnej. |
Cytat:
|
Cytat:
Kluczowy gracz ŁKSu i kapitan wykartkowany Z formą paru piłkarzy w ŁKSie jest na bakier (np Kort). Zmiennicy w ŁKSie niczym widmo jak u nas I presja w tym meczu będzie równie dużą po stronie ŁKSu co u nas. W końcu gramy z rywalem którym nie powinniśmy czuć się faworytem. Analogii do Ruchu i Puszczy jest tutaj niewiele. Tak czy siak, każdy wynik jest możliwy. Najbardziej prawdopodobny jest typowy Moskalowy remis. |
Cytat:
|
Ważne, żeby nie przegrać i się nie wykartkować za bardzo przed Brukbetem.. A tych kartek dziś się mocno obawiam - presja spora, nikt nogi odstawiać nie będzie. Zwłaszcza Łasicki i Colley bo z obroną będą już wtedy cyrki..
|
To ja pojadę znowu Jurkiem, będzie ciężko coś ugrać, obstawiam niestety wysoką porażkę... Z drugiej strony nie mamy nic do stracenia, wszystko będzie zależało od nastawienia, obyśmy się nie przemotywowali jak na Ruch...
|
Cytat:
|
Ja się na bukmacherce nie znam ale ponoć kuszą, żeby stawiać na zdarzenie malo prawdopodobne do realizacji.
Kurs na awans Wisły 1,4 jest absurdalny |
Cytat:
No to kurs 3 na zdarzenie przeciwne powinien Ci się wydawać równie absurdalny, czyli wg Ciebie buki to debile - podnieś łatwe pieniądze! :P |
No postawilem sobie na ŁKs:)
|
hymn ŁKS jakby Rodowicz w Opolu benefis miała :D
|
Poważne pytanie, bez ironii - czy Biegański kiedykolwiek wyczuł dobrą stronę przy karnym?
|
Zmiana Coleya w przerwie. Gość jest już tak posrany, że głowa mała.
|
Na razie Wisła prowadzi z ŁKS 2:0 a ŁKS 2:0 wygrywa z Colleyem...
|
Colley'a trzeba się pozbyć przy pierwszej możliwej okazji.
|
Biegański czeka na mecz o poważną stawkę żeby udowodnić że jednak potrafi obronić karnego.
A co do Coleya. Pechowo zrobił karnego i tyle. Pierwszą bramkę zajebał Łasicki dużo bardziej niż Coley nie wspominając o Biegańskim który nie wiem co zrobił. Biegański tonie futsal. Pomijając, że buc Stefański nie przerwał gry po Faulu na żółć/czerwień i nie dał nam ewidentnego karnego. |
parafrazując klasyka: "grajcie na Colleya, on jest cieńki"
Nie mam pojęcia, co chłop dziś odwala. Lepiej by było, gdybyśmy wyszli w 10. Zwłaszcza, że łks to i tak tylko w kontry umie. Nie wygrać z tak kiepskim zespołem to wstyd, ale jak będziemy dawać im takie prezenty, to będzie to możliwe. |
Cytat:
|
Colley jest tak beznadziejny jak niemal wszystkie transfery Pasiecznego.
I my w oparciu o takich piłkarzy i taką politykę sportowo-kadrową jak wówczas chcieliśmy utrzymać się w Ekstraklasie. Smutne. |
Musimy wygrać z tak słabym Łksem. są słabsi od nas o klasę. Colley walnął babola ale pierwsza bramka zawalona przez Igbekeme, który miał podawać do Benito i byłby 1-0 dla nas
|
Coprawda jeszcze 20 minut do końca spotkania, ale w drugiej połowie nie istniejemy więc nie wierze, ze uda się zdobyć tutaj jakiekolwiek punkty. Kolejny mecz z czołówka w którym jesteśmy po prostu chujowi, tym sposobem pokazujemy że o pierwszej 2 możemy zapomnieć a w barażach dostaniemy w papę. Jesteśmy drużyna do okładania chojniczanek, najlepiej się od razu zamiast rezerw relegować do 4 ligi, tam co tydzień będziemy kłaść Clepardia i Orłom Piaski Wielkie 2 cyfrówki i jarek będzie mógł się bawić z głośnikiem na ramieniu
|
Chciałoby się awansować, chociażby żeby nie oglądać tego beznadziejnego polsatu, te debilne komentarze, wk......jące zbliżenia, c..j tam, że jest akcja podbramkowa, ważniejsza pięciokrotna powtórka poprzedniej akcji i zbliżenie facjaty jakiegoś debla...
Niestety na awans nie zasługujemy, nie mamy drużyny, nasza gra jest strasznie przewidywalna, Sobol wystawia zawsze wszystkie ręce na pokład i nie ma impulsu z ławki. Nawet jak będzie baraż, to dostaniemy w Trąbkę w pierwszym meczu z arką, szkoda zdrowia... |
dramatyczna gra w 2 połowie. to samo co w Niepołomicach i w Ruchu. pierwsza połowa super a w drugiej wybijanki, faule kłótnie i nerwy. coś czuję, że .... z tego będzie
|
Nie jestem w stanie zrozumiem, jak można zagrać dwie tak różne połówki. Kompletne zero w drugiej połowie, nic, dno. Jakby im prąd odcięło. To tyle jeśli chodzi o awans bezpośredni.
|
KOMPROMITACJA w 2 połowie. Bezradność jak z Puszczą i Ruchem.
Stefański ty chu.u |
Fernandez Rodado Miki kolejny bardzo słaby mecz. Benito na boisku był , chociaż gdyby menda Stefański gwizdnął karnego , byłby bohaterem. Wyczyny Igbekeme i Colleya ciężko nawet skomentować. Za taką grę , na podwórku dostaliby po ryju.
Nasi gwiazdorzy ogrywają ogony tabeli i jest super , z drużynami z czołówki nie istnieją. Nie mamy , dalej nie mamy lidera, który w momencie kryzysu pociągnąłby drużynę. Oj baraże wcale nie zapowiadają się ciekawie. p.s. ile teraz znaczą 4pkt stracone z Sandecją 3 z Chojniczanką 3 z Łęczną 3 z Chrobrym ...... |
Cytat:
|
Ten mecz pokazuje co znaczy mieć trenera. Po przerwie korekta taktyki i nie istniejemy.
Colley... Mam nadzieję że to jego ostatni mecz w Wiśle. |
Niestety. Jaro i Kiko wykonali kawał dobrej roboty, tylko zapomnieli zatrudnić trenera.
|
Miałem się w tej rundzie nie wypowiadać
Ale ewidentnie nastąpiła właśnie weryfikacja 3 mecze z drużynami z czołówka 3 porażki W 5 ostatnich meczach dobre dwie połowy, w sumie Gra obronną dzisiaj tragiczna Jedyna nadzieja na awans to 3 miejsce, z barażu w Niepołomicach ani w Niecieczy zwycięsko nie wyjdziemy |
Cytat:
|
Super możemy sobie już układać kadrę żeby znowu spróbować za rok bo w barażach to już widzę jak nam pojdzie
|
Wiselko nasza coraz dalej ekstraklasa!! Nanananana nana nana!!
Kurde szkoda ze za tydzien znowu gramy z czolowka i będzie w......., ale glowa do gory, juz za 2 mecze gramy z sosnowcem to nasza hiszpanska armada ich rozpyka 3:0 i bedzie sie mozna pobujac z glosniczkiem :d |
Z Sobolewskim na ławce nic z awansu nie będzie. Po prostu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl