![]() |
Cytat:
Moim zdaniem Hybala by nas utrzymał. Chociaż każdy kto ma IQ powyżej poziomu gruntu widzi że problemem nie są trenerzy. Oczywiście, każdy przygłupi kibic zawsze leci z mordą do trenera, taka tradycja, ale - skoro trenerzy się zmieniają a wyniki pozostają takie same... Serio to takie trudne? |
Cytat:
Teraz sobie możemy dywagować, czy lepszy trener by z tym składem wymęczył utrzymanie. Cytat:
|
..........
|
Cytat:
|
Cytat:
Okazalo sie, ze transfery last minute i budowanie wiezy Babel guzik dalo. Nie bylo komu za ten klub umierac. Moze kilku pilkarzy chcialo, reszta grala, jak grala. Wiem, ze to romantyzujaca narracja i troche banal, ale na moje troche w tym prawdy. Zeby prowadzic 2:0 z druzyna grajaca o nic i skonczyc 2:4, trzeba po prostu sie postarac. No i nam sie udalo. Udawana gra w obronie, niedbalosc, taktyka "podaj do Gruzina, niech biegnie do przodu". Matko, co za dzien. |
Cytat:
Świadczą o tym katastrofalne wyniki , wygranie 1 z 14 meczów ! Najgorsze ,że nie potrafilismy wygrać , mając rzekomo nóż na gardle, w takich meczach jak z Piastem , Slaskiem czy dziśz Radomiakiem , gdzie prowadziliśmy , mieliśmy okazje a zjebaliśmy jak najgorsi frajerzy |
Cytat:
Jeśli chodzi o jakoś składu, pierwsza akcja z udziałem Młyńskiego pokazała, kim graliśmy jesienią i jakie mieliśmy zaplecze wiosną. Cytat:
Jestem daleki od stwierdzenia, że Brzęczek był głównym problemem czy winnym spadku, ale też od stwierdzenia, że nawet Guardiola by tej ekstraklasy nie uratował. Gdyby ten tlen Wiśle podał ktoś inny, mogłoby się udać - ale znów, nikt wówczas nie pchał się do Wisły, która była w totalnej rozsypce. Ta dyskusja jest raczej nie do przesądzenia, przesądzone jest natomiast, że nie Brzęczek jest głównym problemem Wisły. |
Nie oglądałem meczu. To była najlepsza decyzja odnośnie oglądania meczów Wisły w całym sezonie.
|
Cóz za podsumowanie sezonu.
Upokorzeni to jedyne własciwe słowo.Upokorzeni dziś i przez cały sezon. Jakubie Błaszczykowski ,zapamietamy. |
Cytat:
|
Trzeba być piłkarskim niedorozwojem żeby z 0:2 przejebać 4:2 z grającą o nic, rozbitą mentalnie drużyną.
Niepojęte. |
wiem, że to nei ma znaczenia, ale dwie bramki w powietrzu zawalił znów Frydrych :/ nie rozumiem tego gościa.
|
Cytat:
|
Mecz z Radomiakiem to jest cały nasz sezon w pigułce. Dobrze się zaczęło a potem nie wiedzieć dlaczego zesrało.
Jeszcze ten Manu człapiący i potykający się o własne nogi Kliment. Dodajmy jeszcze Angielskiego , który strzela w jednym meczu więcej goli niż którykolwiek nasz napastnik w cały sezonie... Zabrakło tylko orkiestry , która jak na Titanicu grałaby do samego końca. Myślę , że dzisiaj upadła teza jakoby Płock się na nas spiął, po prostu jesteśmy tak słabi , że nawet największe dziady ekstraklasy z palcem w d.... nas woziły. Miejsce tego zespołu jest w I lidze, paradoks polega na tym , że gladiatorów , którzy nas nas spuścili za tydzień nie będzie już w Krakowie. |
Dobrze, że przegraliśmy, to chociaż o jeden tydzień mniej wkręcania sobie, że może się uda, bo wystarczy zdobyć 4 albo 6 pkt.
Przegraliśmy z frajerami, których ogrywał każdy. W sumie te 2 nasze bramki to wyglądały jakbyśmy kupili mecz... A jeśli ktoś twierdzi, że Brzęczek miał niemozliwe zadanie do wykonania, wygrać mecz z tym materiałem to cud, skład mamy na max 1 ligę, to... ....a... my prowadziliśmy 2:0, z drużyną, którą jebie cała liga obecnie. Nam zależało, my graliśmy swój 7 finał, mecz o życie, to była wallki oni z 0:2 dają się wyjebać na 4:2. Dlaczego? Bo są zwykłymi cwelami, ich wystarczyło za mordę złapać, czego nie zrobił ani Gula, ani Brzęczek. No ale jak jeden gościu chciał to uczynić, to pogoniono go z klubu, a właściciel pokazał, ze bardziej się liczą bezużyteczne legendy i święte krowy piłkarze, którzy nie będa zapierdalać to jak to miało funkcjonować? Przecież ci piłkarze wiedzieli jakie panują zasady w tym klubie... Oni wiedzą, że rządzą, ze są nietykalni, że Wisła to ciepły przytułek do zarabiania fajnej kasy, oni wiedzą, że nie warto zapierdalać bo się wyjdzie na debila i dziwaka, że lepiej poleżeć i robić z siebie ofiarę, oni wiedzą jaki charakter ma właściciel klubu. Ryba psuje się od głowy i tyle. A jedyne dobre występy to notowali w tym klubie ludzie, którzy świeżo co przyszli i jeszcze się nie rozeznali w tym szambie, jak na początku Zukov i Frydrych, jak Yeboah i El Mdhoui, jak teraz Fernandez i Poletanovic. Oni wszyscy jak i wiele innych piłkarzy, którzy się tutaj przewinęli umieli grać, mieli potencjał, przecież swego czasu nawet Plewka czy Młyński zbierali dobre recenzje ale problem Wisły Kraków polega, na tym że Wisła Krakó niszczy piłkarzy, niszczy potencjał, niszczy ambicje, niszczy wszystko. W Wiśle Kraków okazuje się że się nie da, że każdy piłkarz to szrot. Dlaczego? Właściciele, organizacja - mental. Swoim zarządzaniem niszczą mentalnosć tych ludzi na boisku, a że to nie są Lewandowscy, Ronaldo czy Messi to niewiele trzeba aby takich kopaczy wykończyć psychicznie żeby się nie nadawali do gry. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl