![]() |
Wisła Kraków: M. Biegański - M. Hanousek, M. Frydrych (C), J. Colley, K. Gruszkowski - E. Fazlagić, M. Poletanović - M. Cissé, L. Fernández, S. Savić - Z. Ondrášek.
|
Cytat:
Póki co nie gra Klimi i Szkvari i pierwsza połowa bardzo dobra. |
wygląda na to, że bramkarz może się sam przewrócić w polu karnym i będzie gwizdany faul. Genialna decyzja...
|
Cytat:
|
Starzyński po dzisiejszym meczu na trybuny ,do Klimenta i Skvarki. Bezmyślne zagranie na poziomie dziecka z podwórka. Końcówka meczu a on wywala piłkę zamiast podać do nogi. Strasznie Go trener Gula cofnął.
|
Wisła za bardzo oddała inicjatywę, a zazwyczaj tak to się kończy.
|
Starzyńki kryminał od kiedy był w meczu na boisku , Biega i nic nie robi poza tym , zero agresji , snuje się za rywalem i boi zaatakować żeby odebrać piłkę.
Dodatkowo zjeb... końcówkę i po jego stracie padła bramka.... Sędzie KRYMINAŁ , gdzie on k... dopatrzył się faulu przy bramce Wisły ? |
co tydzień ....a udaje, że zapominam i co tydzień siadam i oglądam tylko po to żeby popsuć sobie humor i się w....iać, dosyć. Niech wypierdalają do 1 ligi.
|
Takiego odpadu jak Starzyński, promowanego non stop to naprawdę nie widziałem u nas od lat. Chłop nic nie wnosi, nic. Same straty, zero szybkości, utrzymania piłki. No i wisienka na torcie z ta stratą na koniec. Zaorał mozolną pracę drużyny po mistrzowsku.
|
Cóż, przed meczem punkt brałem w ciemno, teraz jest niedosyt a to najlepiej opisuje jak dobry mecz zagraliśmy.
Drugi gol IMHO niesłusznie nieuznany. |
Rywale się zmieniają a Wisła zawsze to samo, czyli strata bramki w końcówce w meczach na styku... Ateny, Nikozja, Warszawa, sąsiadka, nie ważne... Zawsze to samo... Aż sam się dziwię, że jestem zdziwiony, że dzisiaj nie było inaczej.
|
SĘDZIA CH...J I SK......SYN !!!
Nie uznał prawidłowego gola i mógł k....a 40 minut doliczył cymbał jeden. SZKODA SŁÓW. |
Kwiatkowski ciągnął Amike no i jest chłodziarko zamrażarka.
|
Ja mam tylko nadzieję, że po tym meczu wyleczą się w klubie z promowania Starzyńskiego.
Jest regularnym członkiem 1-wszego składu od ponad roku i cały jego wkład do fartowny gol w ostatnim meczu sezonu. Poza tym kompletne zero. Niech się ogrywa ale w 1-wszej czy nawet 2-giej lidze bo nie wiem czy 1-wsza to nie za wysokie progi na niego. |
Starzyński weź poproś trenera, żeby cię wypier.dolił do CLJ i przestań robić sobie krzywdę oraz klubowi.
|
Szkoda dwoch punktow. Podobna bramke Wieteski uznali... No nic.
Graja coraz lepiej, jesli ich to nie podlamie, powalcza z Pogonia. |
A co do samego meczu - zagraliśmy świetne zawody i mimo przewagi Lecha w końcówce powinniśmy to wygrać. Jeśli dalej tak będziemy grać to nie spadniemy. Tylko pytanie czy dalej będziemy grać tak dobrze. Punkty potrzebne jak tlen.
|
Brawo Brzeczek, z taka gra i zaangażowaniem jak dzis bez problemu sie utrzymamy.
|
Mieliśmy ten mecz, ale potem...
VAR się niby czegoś dopatrzył. Czego? Tego że się ich bramkarz odbił od Ondraska? To jakiś żart? A na koniec Starzyński stwierdził, że jak przez 20 minut nie robił nic pożytecznego, to teraz przynajmniej coś zjebie i podał na piękną kontrę dla Amiki. No nie powiem, jeżeli te 2 punkty zadecydują o spadku, to grubo... Nie łudźcie się, że kolejne mecze będą łatwiejsze. Teraz Pogoń, która chce zdobyć mistrza, a potem drużyny, które chcą się utrzymać. No i między czasie derby. Każdy mecz to będzie walka o życie... |
Ja nie mam zdrowia już któryś rok z rzędu się denerwować o te utrzymanie. Braknie tych meczy :( a najgorsze jest to ze to wszystko w tym roku wina właścicieli, zatrudnienia zulu guli, jego zjebanych transferów.jedyne dobre transfery to mam wrażenie te ,które nie były zatwierdzane przez gule.. :( jedyny czas w roku kiedy człowiek ma zdrowe nerwy to między sezonami w lecie .. :(
|
Typowy obsrany Brzęczek przez 20 minut broni jednej bramki
Wsadzenie Ringa na skrzydło i Starzyńskiego to jawny sabotaż |
Tak jak za Guli byłem prawie pewny spadku nawet kiedy byliśmy nad kreską, tak teraz gra daje nadzieję.
|
Sędzia przekrętas. Niestety z tym nie wygramy. Ale nie można milczeć
|
Brawo panowie za walke. Metamorfoza naprawde mega .Widok nabuzowanego Zdenka czy Brzeczka napawa optymizmem ze jeszcze nic nie stracone.Przed meczem remis brallibysmy w ciemno....
stałe fragmenty widać poprawe,Poletanovic wyrasta na duze wzmocnienie,sama gra tez duzo lepsza. Jeszcze sporo meczów,punktów do wyrwania,głowa do góry. |
Dawno się tak nie w....iłem po meczu.
Gdzie tam Kwiatkowska widziała faul na bramkarzu to tylko ta córka alfonsa wie. Miał swoje szanse Lech, Biegański i obrona robili co mogli ale ten wynik tak boli, nawet te porażki tak nie bolały. Może to wyzwoli sportową złość w piłkarzach i sztabie bo ewidentnie Wisła może czuć się pokrzywdzona.. Wroniecka spuścizna Fryzjera daje znać o sobie w gównianym klubiku bez historii |
Cytat:
Cholernie szkoda 2 pkt., ale z takim graniem spokojnie powinniśmy się utrzymać. Jest drużyna, co jest wielką zasługą Brzęczka. |
Szkoda 2 punktów, ale mecz się nieźle oglądało. Jak tak zagramy kolejne mecze to 2-3 kolejki i opuszczamy strefę spadkową!
|
Cytat:
|
Cytat:
Mamy ławkę jaką mamy, dlatego wchodzi Sadlok za Ondraszka. Nie Brzęczek sprowadzał bezjajecznych pepików, gramy tym co zostawili Gula z Pasiecznym, w takiej formie w jakiej ich zostawili. |
Co to sędziego to cóż... Cała Polska widziała.
|
Nie wiem co mnie bardziej wkvrwiło, złodziej sędzia, czy frajersko stracona bramka w ostatniej sekundzie? ..
|
Dobry mecz w naszym wykonaniu ale końcówka to kompromitacja.
Zmiany beznadziejne i nie wiem po co to rozpaczliwe murowanie. Puenta w postaci straty Piotrusia. Ale generalnie punkt brałem w ciemno. |
W Lidze+ uznali że nas przekręcono.
|
Cytat:
Nie podzielam Twojego entuzjazmu. Mecz z Łęczną był wyrównany, tam nawet jakbyśmy grali 3 godziny, to byśmy nie strzelili. Tutaj powinniśmy prowadzić 2:0, a zremisowaliśmy 1:1, jak tak dalej będziemy tracić punkty przez sędziego czy własne idiotyczne błędy, to nigdy się nie odbijemy od dna. |
Za styl i uznanie punktów nie przyznają a my w dalszym ciągu nie możemy wygrać. Dla mnie na 90% lecimy z ligi, najbliższe dwa spotkania będą kluczowe.
|
Cytat:
Ludzie, lodu na głowę. EDIT: przepraszam, bo z rozpędu Legię uznałem za czołówkę - czyli w 2 meczach 2 pkt. |
Aktualnie spośród drużyn zagrożonych spadkiem gramy najlepiej. Tylko idiota może lekceważyć remisy z Lechią i Lechem. Jeżeli utrzymamy poziom gry to raczej się utrzymamy.
Fajnie gdybyśmy zapunktowali jeszcze z Pogonią. |
Cytat:
Niektórzy to powinni zrobić sobie przerwę w komentowaniu pierwsze 2-3 godziny po końcu meczu. |
Nie chodzi o lekceważenie tych remisów, z Lechią zrobiliśmy w zasadzie wynik ponad stan. Ale nie mów, że nie jesteś w....iony że a) nie uznają nam słusznego gola i b) jeden typ, który powinien oglądać ten mecz z trybun, niweczy wysiłek całej drużyny. A co, jeżeli to samo będzie się powtarzać w kolejnych meczach, pomimo "super" gry? Tego się najbardziej boje...
|
Podziękowania dla piłkarzy za walkę i zaangażowanie. Pierwszy raz od niepamiętnych czasów miałem czystą przyjemność z oglądania naszego spotkania. Jeżeli tak będą podchodzić do kolejnych meczów, będę spokojny o utrzymanie.
Największy plus tego meczu - wreszcie nasze rzuty stanowią zagrożenia dla rywali, a nie są źródłem kontrataków. A bramka na 2-0 oczywiście prawidłowa.. Kwiatkowski oddaj kuchenkę! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl