![]() |
Moim zdaniem trzeba sprawę postawić jasno - 6 pkt w najbliższych 4 meczach. Jeśli się nie uda to Gula do widzenia.
Jak trener spojrzy w terminarz to chyba zrozumie, że trzeba wygrać dwa najbliższe jak się chcę to osiągnąć. |
6 pktów w najbliższych 2 meczach, albo w*********ć pozoranci!
|
co tam 6, proponuję 16 pkt w najbliższych 2 meczach, albo w*********ć pozoranci! ;)
|
te 2 wygrane będą dla nas jak 16 pkt uwierz ;) zwał jak zwał byle ....a wygrali to!
|
Coś czuję że nasi wzięli sobie głęboko do serca krytyczne uwagi po ostatnim meczu i powiozą leszczy z Mielca co najmniej 5-0
|
Cytat:
tak czy inaczej nie za bardzo mają wyjście i po prostu muszą wygrać |
Trzynasta drużyna ekstraklapy podejmuje ósmą. Kto jest faworytem? na pewno nie my. Gramy u siebie, ale to nic nie znaczy. Stare dobre czasy skończyły się. Jest wagon szrotu i trzeba to jakoś ciągnąć. Do tej pory nie mogę zrozumieć jakim cudem Stal ma 28 punktów i nas wyprzedza w tabeli. To pokazuje jacy jesteśmy *ujowi.
|
- Kochanie, moze skoczymy w piatek do Krakowa, pojdziemy do klubu, w sobote na mecz, a po meczu na kolacje do tej gruzinskiej knajpki, co kiedys bylismy?
- Jaki mecz? - No jak na jaki? Na Wisle. - Co? Mam marznac 3 godziny patrzac na cos, czego ogladac sie nie da ? Jakby jeszcze to jakos grali, to bym przezyla, ale wystarczy, ze mnie meczyc ogladaniem tego w tv. Do klubu i na kolacje mozemy isc w Poznaniu i ewentualnie na mecz, bo tam chociaz jest bramek i ladnie graja. Tyle w kwestii frekwencji. I tego jak postrzegana dzisiaj jest Wisla przez neutralnego widza. Tak, katuje partnerke ogladaniem naszej eklapy. |
Cytat:
Piszę o niej. |
cieszy brak Maka w tym meczu - smuci ( najprawdopodobniej) wizja Plewki, Klimenta< Mlynskiego , Skvarki, Sadloka, iSavica ( choc jego jeszcze toleruje na tle tych parapilkarzy w srodku - pod warunkiem ze bedzie gral na miejscu Skvarka- choc to przy Głardioli oczywiscie malorealne)
|
wolfy,
nigdy nie lubila pilki noznej, reprezentacja jeszcze jako tako, ale jakas Wisla? No kocha jak sie zmusza do ogladania co weekend (a czasem i wiecej niz jeden mecz) :P Ale obiektywnie ocenia sytuacje i to jak postrzegana jest obecnie Wisla. Jak szybko nie zaczniemy grac w pilke zamiast sie kopac po czolach to o frekwencji z jesieni mozna zapomniec. |
jak więcej niż jeden mecz ?
ogladasz coś w tej lidze poza WIsła ? normalny jestes ? |
nie ma to jak katować się ekstraklasą, lepiej już wyjść pobiegać
|
Ja oglądam tylko Wisłę :)
|
Ja Legię, Wisłę i Cracovię
|
Mak wygląda, że załapał NOPa: https://nczas.com/2022/02/10/pilkarz...nia-sercowego/
Fabian Piasecki zakończył wypożyczenie. Czyli w napadzie Stal się osłabiła. |
A dlaczego myślisz, że to nop?
|
Bo zapalenie meisnia sercowego to reakcja na szczepionkę genetyczną z płodów i lgbt
|
Biegański - Szot/(Grucha), Frydrych, Colley, Hanousek/(Ring) - Fazlagic, Skvarka - Savic, Fernandez, Hugi - Ondrasek
Tak to widzę. |
Cytat:
|
Cytat:
Edit: błąd ortograficzny :) |
Cytat:
______________ *Sarkazm |
Cytat:
Na szczęście jest już zarejestrowany więc sądzę że wyjdzie, choć może nie od początku. Plewka wypada na 6-8 tygodni czyli znając nasz personel medyczny sezon ma z głowy Optymizmu można szukać raczej tylko w słabościach Stali. Mają nie mniejsze problemy niż my. Zresztą myślę że na wiosnę mocno poleca w dół tabeli i jeszcze się z nimi miniemy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
https://pj.jiho.jp/article/245733 Co widać też w Niemczech: https://www.bild.de/sport/fussball/f...7746.bild.html Ale jak widzę, foliarze na forum wiedzą lepiej niż lekarze. |
Ale czy zapalenie serca występuje tylko po szczepionce? I czy Mak został zaszczepiony?
|
Cytat:
|
Za 5 kolejek bez napadziora to my będziemy w strefie spadkowej. I patrząc na terminarz to już z niej nie wyjdziemy.
|
Może i będziemy, ale nie spadniemy. Trzeba wierzyć w proces.
|
PierdoIamento Guli w asyście Kawuli przed meczem ze Stalą:
https://www.youtube.com/watch?v=LrQU9gRP7Us |
Cytat:
|
Fajnie ze zobaczymy Hugiego na skrzydle i kuveljic dostanie szanse od początku. Oraz jak się zaprezentuje para Frydrych Colley
|
Momo po ostatnich popisach odsuniety od składu - tyle dobrego :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Zresztą, dla wielu bycie działaczem lewicy to po prostu sposób na uniknięcie tego co najbardziej ich w życiu przeraża - pracy. |
Może Was zaskoczę, ale nie każdy lewicowiec jest komunistą i politykiem-darmozjadem.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
brawo Colley. Jesteś jeszcze większym cyrkowcem niż Sadlok. podanie w poprzek a później zamiast kryć po rogu to się odsunął i gol.do chooja z takim wzmocnieniem
|
Czy leci z nami jeszcze pilot? Zajebisty szrot nasciagalismy
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl