Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XXIX kolejka] Wisła Kraków - Lech Poznań, 08-05-2021, 20:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10394)

Jagul 08.05.2021 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1565974)
KOMPROMITACJA, ŻENADA, WSTYD! Eksperyment niemiecki dobiegł końca.

Teraz tylko czekać aż osoba która go wymyśliła poleci razem z nim. A nie... czekaj...

FraMat 08.05.2021 21:03

Gest Kuby po strzeleniu gola (znowu nie z gry, tylko z SFG) jest strasznie małostkowy.

Do tej pory byłem dumny z "pana" Błaszczykowskiego, ale teraz pokazał całkowity brak klasy.

Źle to wróży dla przyszłości Wisły - kolejny trener będzie mierny, ale wierny, piłkarze będą mogli sobie wybierać mecze, które potraktują na poważnie, tylko kibicowi pozostanie wspominać dawne czasy i koić nerwy we flaszce wódki.

Kurz 08.05.2021 21:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1565974)
Pierwszy raz w życiu opisze posta w trakcie meczu. Szkoda czasu czekać na koniec, a robota czeka. 1:2 ale i tak nic nie zamaże obrazu, który widziałem przez 80 minut.

Pierwsze 15 minut wrażenie jakbyśmy grali z BARCELONA. Amika nakręcona, wiatraki w dupie, szybsi o 4 tempa, każdy , dosłownie każdy zawodnik z Wronek indywidualnie 3 półki wyżej.

Amika ostatnie 10 kolejek kompromituje się sama, łomot zbiera praktycznie od każdego i co? Przyjeżdza na R22 i nie nawet nie tyle co strzelić na bamkę, a dotknąć piłki ! Amikorze widac podrażnieni kompromitację z PBB , a my ? Eeee co tam, bajlando, zrezygnowanie, ogłupienie. Co Hyball im powiedział?

CO ZROBIŁ HYBALLA, że dzisiaj wyglądaliśmy jakby wczoraj cały zespół biegł triathlon, a dziś w dzień meczu, wszyscy od świtu do 18 przy budowie „Schodów śmierci” w Mauthausen. Tak to wyglądało. Wiadomo, że jak organizm zmasakrowany to nawet nie ma jak myśleć.

Taktyka jak za Kiko? Laga na Ondraska i Carlitosa? Nie nawet to nie to.... Gra jak w latach 90tych w młodzikach na Clepardii - GAŁA ILE SIŁ DO PRZODU bo tam był jeden chłopak wyróżniający się warunkami fizycznymi.

Frydrych bierze się za rozgrywanie, zamiast po raz kolejny beznadziejnego Savica i laguje niecelnie do przodu.
Zero akcji, zero pressingu, zero pomyślunku. Nie mam pojęcia co się z tym zespołem stało, ALE jak już któryś mecz od początku gra młody Starzyński i Gruszkowski? Przecież oni tego nie pociągną !

Do tego prawa trona SZOTA+GRUSZKOWSKI - > jak tu nawet nie zrobić akcję, a podać? Jak walić młodych tuzinami to dlaczego SZOT nie zagrał,a beznadziejny SZOTA ? Nazwiska niemal identyczne, ale chyba Hyblla chociaz to ogarnia?

Nie moge uwierzyć w to jak gra oklepywana przez wszystkich Amika, swoboda, luz, szybkość, klepka WTF ???

No nic dziękujmy Probierzowi za to, że zamiast ​wyjść z pianą na pysku jak amika to schował się jak tchórz no i PBB dzięki wam przedłużamy byt.

Mamy niby PLEJMEJKERA w środku, a chłop stoi, człapie, gra do tyłu. Laga przez Frydrcha. SAVIC DNO, nawet nie chce mi się pisać o Medvedzie, chyba tylko tyle, że odziwo dziś podobnie zagrał Forbes.

Tak wygląda drużyna bez tożsamości.

Dlaczego Hyballa wpuścił Kube, który wykręcił mu takiego psikusa?? BRAMKA mówi wszystko, El Capitano, gość lepiej stoi niż reszta biega, a więcej szans dostaje Medved.

KOMPROMITACJA, ŻENADA, WSTYD! Eksperyment niemiecki dobiegł końca.

Dajmy Hyballi spokój. Nie zostanie, zostanie. Zdecyduje o tym ktoś inny. W każdym razie wtrącanie go w każdej sytuacji zaciemnia obraz. A ten jest taki, że naprawdę pora zejść na ziemię... Gdyby nie okres degrengolady Lecha i kompromitacja w tym sezonie, to personalnie taka jest właśnie różnica pomiędzy naszymi klubami. A może i większa.

Wojtas 08.05.2021 21:06

Zachowanie Kuby strasznie mało taktowne.
Policzek w twarz dla faceta ktoremu pol roku temu ufał bezgranicznie.Tak sie nie robi,inczej trzeba bylo to załatwic.
Załosne to wszytsko od prezesów,zawodników az po ta cieszynkę.Agonia przedluzona o rok.

bódyń 08.05.2021 21:07

jakies jaja . Co to bylo
I pytanie zasadne: co tam robi Medved?? czemu? Po kazdym meczu to samo: Co tam robi Medved. Czemu go wystawia??
8 mecze, 3 bramki: karmy , samoboj, wolny.
Gorzej to by bylo tylko w Warszawie po jednym meczu.
9 meczy przegranych u siebie. Ciekawe czy jakas druzyna przegrala tyle u siebie i nie spadla??
Co tydzien mysle, ze nie moze byc gorzej. Jak za tydzien zostaniemy zaskoczeni. Ile bramek strzeli Piast??

Za rok spadamy(jak sie bardzo cos nie zmieni).

smolarek999 08.05.2021 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1565952)
Im sie juz nawet niechce pozorowac gry w piłke

Ale... jak oni dalej mysla ze beda robic wszytskich w ciula ,to chyba zostaje jedyna metoda -pięści i odwiedziny na treningu.
Nie mozna pozwolic zeby ten klub wygladał tak ze piłkarze podcierają sie jego koszulkami robią co chcą,czyt robia to co dla nich jest lepsze tzn wywalenie trenera.
Zaraz nie bedzie Hyballi,nie bedzie tez Ekstraklasy,piłkarze zadowoleni bedziecie?

tak, tak, piłkarze grali na jego zwolnienie

- medved - stawia na niego jakby był jego synem
- yebo - stawia na niego nawet jakby biegał bez jednej nogi
- starzynski - daje mu plac od początku
gruszkowski -postawił na niego choć nikt na niego nie liczył
- savic - gdyby miał zero asyst w 500 meczach i tak by na niego postawił
- kone - jego gracz
- fbf - lubi go, komplementuje że jest maszyną

To może: lis, szota, frydrych, zukow - oni chca go zwolnic ?

A może Kuba który wszedł i strzelił gola? A może Ci piłkarze których odstawił przez co reszta musiała grać od deski do deski bez konkurenjci?

Najprościej powiedzieć to wina piłkarzy

czaro 08.05.2021 21:11

Widocznie coś było na rzeczy z tym, że Hyballa sponiewierał Kmiecika. Błaszczykowski potraktował to, że mu trener rozstawia pracowników w klubie po kątach ambicjonalnie i po bramce podbiegł do Kmiecika, jakby nie było legendy klubu, z którym emocjonalnie związany jest Błaszczykowski. To jest wymowne, ale nie żenujące czy małostkowe

Te publikacje prasowe i spisanie na straty 1/3 rundy - to jest dla mnie jako kibica żenujące.

bódyń 08.05.2021 21:11

Co do cieszynki Kuby rozwiazuje to problem czy analityk ZDFu bedzie trenerem WIsly. Nie bedzie.
Gdyby zostal to najszybciej spadajaca druzyna z ligi bylany Wisla

Cycu 08.05.2021 21:11

https://i.imgflip.com/58spmk.jpg

czaro 08.05.2021 21:13

Wklej to jeszcze do kolejnych 10 tematów.

Ogryzek 08.05.2021 21:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Levis88 (Post 1565973)
Piłkarzyki pajacyki. Wszyscy wypierdalać.

Wraz z trenerem pajacykiem?

Kurz 08.05.2021 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez smolarek999 (Post 1565998)
tak, tak, piłkarze grali n
a jego zwolnienie

- kone - jego gracz

A może Kuba który wszedł i strzelił gola? A może Ci piłkarze których odstawił przez co reszta musiała grać od deski do deski bez konkurenjci?

Tak jakbyś nie zauważył, ze rok temu również broniliśmy się przed spadkiem. I dwa lata temu także wojowaliśmy w grupie spadkowej. Wiem, bo to źli trenerzy byli... A piłkarze to sierotki, ofiary systemu...

Ogryzek 08.05.2021 21:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cycu (Post 1566006)

Twoje ostatki na forum? :)

Jak sam OBIECAŁEŚ nie ma Hyballi nie ma ciebie. Trzymam kciuki.

Arronax 08.05.2021 21:16

Coś spowodowało takie zachowanie. A co my naprawdę wiemy? Niewiele.

Sytuacja ciężka, trudna, niekomfortowa. Ale co zrobić? Trzeba czekać, zobaczymy co będzie.

Nie pierwszy, nie drugi, nie trzeci raz ...

Cycu 08.05.2021 21:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1566012)
Twoje ostatki na forum? :)

Jak sam OBIECAŁEŚ nie ma Hyballi nie ma ciebie. Trzymam kciuki.

Nie zesraj się ;)

Ten klub to mem.

smolarek999 08.05.2021 21:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kurz (Post 1566011)
Tak jakbyś nie zauważył, ze rok temu również broniliśmy się przed spadkiem. I dwa lata temu także wojowaliśmy w grupie spadkowej. Wiem, bo to źli trenerzy byli... A piłkarze to sierotki, ofiary systemu...

no ale rok i dwa lata temu byli inni piłkarze i inna sytuacja. To co mamy takiego pecha że do nas zawsze trafiają tacy piłkarze? Cała ESA ma piłkarzy nie pajaców tylko u nas pajace? Poprostu sprawa jest skomplikowania i to wina nie tylko piłkarzy i nie tylko trenera.

Arronax 08.05.2021 21:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cycu (Post 1566015)
Nie zesraj się ;)

Ten klub to mem.

Skoro tak uważasz to co tutaj robisz?

Cycu 08.05.2021 21:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arronax (Post 1566017)
Skoro tak uważasz to co tutaj robisz?

Oceniam i komentuję jako kibic. Nie mogę?

Arronax 08.05.2021 21:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cycu (Post 1566018)
Oceniam i komentuję jako kibic. Nie mogę?

Piszesz, że Klub to mem, to porównanie moim zdaniem ujmuje i obraża Klub.
Można to wyrazić inaczej.

Cycu 08.05.2021 21:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arronax (Post 1566021)
Piszesz, że Klub to mem, to porównanie moim zdaniem ujmuje i obraża Klub.
Można to wyrazić inaczej.

Mogłem użyć słowa burdel/ patologia, ale uznałem, że to byłoby zbyt ostre określenie sytuacji panującej w Wiśle.

Jeżeli moderator uważa inaczej to może mnie zbanować.

Tak odchodzę z forum jak przyjdzie nowy trener, także dla mnie to bez różnicy ;)

Harcownik 08.05.2021 21:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez smolarek999 (Post 1565998)
tak, tak, piłkarze grali na jego zwolnienie

- kone - jego gracz

Bardzo dobry wpis. Podpisuję się pod nim.

Kurz 08.05.2021 21:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez smolarek999 (Post 1566016)
no ale rok i dwa lata temu byli inni piłkarze i inna sytuacja. To co mamy takiego pecha że do nas zawsze trafiają tacy piłkarze? Cała ESA ma piłkarzy nie pajaców tylko u nas pajace? Poprostu sprawa jest skomplikowania i to wina nie tylko piłkarzy i nie tylko trenera.

To prawda. Teraz jest jeszcze gorzej. To równia pochyła. Mamy słabszy skład niż poprzednim sezonie. Kuba jest o rok starszy i nękają go kontuzje. Basha nie zaistniał. Jestem przekonany, ze gdyby nic się miało nie zmienić pod względem personalnym (na szczęście będą jakieś ruchy transferowe i dzięki nim nadzieja), bez względu na to kto byłby trenerem, za rok spadamy.

Trener... Cóż, to tylko kolejny sezon tego samego serialu... Finał jest mniej więcej taki sam od ładnych paru lat. Rozwiązanie identyczne. Nie działa.

Karherop 08.05.2021 21:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1565989)
Gest Kuby po strzeleniu gola (znowu nie z gry, tylko z SFG) jest strasznie małostkowy.

Do tej pory byłem dumny z "pana" Błaszczykowskiego, ale teraz pokazał całkowity brak klasy.

Źle to wróży dla przyszłości Wisły - kolejny trener będzie mierny, ale wierny, piłkarze będą mogli sobie wybierać mecze, które potraktują na poważnie, tylko kibicowi pozostanie wspominać dawne czasy i koić nerwy we flaszce wódki.

Mam zupełnie inne zdanie.

W przeciwieństwie do Hyballi, Boguski i Kmiecik coś zrobili dla Wisły. To mogą być ich ostatnie mecze, swoiste pożegnanie z klubem.

Hyballa na dziś zrobił tyle że zdążył wszystkich że sobą skłócić.

I tylko szkoda że w tym wszystkim nikt nie patrzy na bilans Niemca. A ostatnie 8 spotkań to 6 porażek 2 remisy.

I wy go chcecie trzymać w klubie?

Armin 08.05.2021 21:41

Ciekawe czy trener Górnika w przyszłym sezonie ogarnie ta stajnie Augiasza. Trochę niepoważne zachowanie Jakuba, okazal zero szacunku dla trenera którego chyba sam zatrudnial.

speedfashion 08.05.2021 21:41

Ale kiedy tak popatrzec na Wisle z zewnatrz, to naprawde mozna pomyslec, ze to mem (inna sprawa, ze polowa klubow z Ekstraklasy, na czele z sasiadka, to dokladnie to samo).

Mamy kibicow z rozbuchanymi oczekiwaniami, ktorzy stadion wypelniaja od swieta (ale lubia komentowac, ze tu jest Wisla, tu sie gra o mistrzostwo).

Wlasciciela i trenera, ktorzy poszli na noze do tego stopnia, ze tylko Podbeskidziu zawdzieczamy utrzymanie (bo Stal nas wyprzedzi).

Nieistniejace struktury, dziesiatki wojen wewnetrznych, epizod pod rzadami Meresinskiego, rekinow, ksiecia Kambodzy. Jako jedyny klub Ekstraklasy mielismy Hulka Hogana na trybunach. A to tylko wycinek z ostatnich lat, bo przeciez bywalo i tak, ze najwierniejsi chcieli Maaskantowi sklad ustawiac.

I to wszystko nawet zabawne, tylko od jakiegos czasu nie dzieje sie nic, zeby to zmienic. Nic.

A dzisiejszy mecz to takie radosne podsumowanie ostatnich lat.

LucjuszWielki 08.05.2021 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1565994)
Zachowanie Kuby strasznie mało taktowne.
Policzek w twarz dla faceta ktoremu pol roku temu ufał bezgranicznie.Tak sie nie robi,inczej trzeba bylo to załatwic.
Załosne to wszytsko od prezesów,zawodników az po ta cieszynkę.Agonia przedluzona o rok.

Niepotrzbne to było, nawet jak chciał oddać w ten sposób szacunek Kmiecikowi. Odbiór tej sytuacji przez przyszłych ewentualnych trenerów TRAGICZNY, chyba że wszystko dogadane, Wuja od nowego sezonu, Kuba rok gra, a potem już nie będzie go w szatni.

W każdym razie Hyballa robiąc pajaca z Kuby i wpuszczajac go w 93 minucie z Zagłebiem sam się zaorał. To i tak już było pewnie po ptokach, no ale Kubuś odgryzł się.

Zupełnie niepotrzebne, ale i tak stoję za Kuba. Jeszcze nie upadłem na głowę by bronić na siłe (jak się okazało) szaleńca z Niemiec. U mnie lampka zapalił się już przy absurdalnych okolicznościach odejścia TIMa HALLa bez względu na to jak słabym piłkarzem był czy tam amatorem jak wolicie.

RAF 08.05.2021 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1566041)
Mam zupełnie inne zdanie.

W przeciwieństwie do Hyballi, Boguski i Kmiecik coś zrobili dla Wisły. To mogą być ich ostatnie mecze, swoiste pożegnanie z klubem.

Hyballa na dziś zrobił tyle że zdążył wszystkich że sobą skłócić.

I tylko szkoda że w tym wszystkim nikt nie patrzy na bilans Niemca. A ostatnie 8 spotkań to 6 porażek 2 remisy.

I wy go chcecie trzymać w klubie?

Mnie się wydaje że gdyby 11 członków tego forum spotkało się ze sobą, bez trenera, o godzinie 18 przy Reymonta 22 i zagrali pierwsze 45 minut to zagraliby lepiej niż profesjonalni, opłacani na czas piłkarze.

To była parodia futbolu. Żaden trener nie jest tak chu..owy żeby jego zespół tak grał. Profesjonalny piłkarz nie umie zagrać z klepki? Profejsonalny piłkarz nie umie wyjść na pozycje? Na Orlikach, chłopcy na podwórku to umieją.

czaro 08.05.2021 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Armin (Post 1566049)
Ciekawe czy trener Górnika w przyszłym sezonie ogarnie ta stajnie Augiasza. Trochę niepoważne zachowanie Jakuba, okazal zero szacunku dla trenera którego chyba sam zatrudnial.

Bogusław Cupiał też regularnie okazywał zero szacunku dla trenerów, których sam zatrudniał. Tak tylko mówię, nie to że chwalę.

speedfashion 08.05.2021 21:51

Wiadomo, ze Cupial najwiecej dawal Wisle na murawie.

Porownanie trafione jak transfer Jana Nedveda.

Chorynatrzykolory 08.05.2021 21:56

A ja myślę,że piłkarze nie grali na zwolnienie trenera,i Kuba by nie pozwolił zeby przepierda la li specjalnie.oni są poprostu słabi tragiczni albo dopierdala im obciążeń treningowych nie dopasowując tego do ich organizmów i odmawia ich organizm posłuszeństwa- ale nie dlatego że trener jest zły.to są po prostu amatorzy nieprofesjonali sportowcy .zwykły szrot poza może paroma zawodnikami. Nie zmienia to faktu że to wszystko złożyło się w jednym czasem i wojna w szatni i kłótnie i kwasy z Hyballa zdarzyły się w tym samym momencie co najgorszy skład jakościowo Wisly w ostatnich latach i prowizorka w klubie .. Z tej mąki chleba nie będzie niestety, a Hyballe trzeba pożegnać bo jest toksyczny. Przy czym pożegnać też wszystkich pajacy i pseudozawodowcow piłkarzy-chuce silve savica medveda i inne wynalazki typu beciraj i .... wie kto jeszcze.plus wszystkich którzy są ciągle kontuzjowani

ciastek88 08.05.2021 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1566058)
Bogusław Cupiał też regularnie okazywał zero szacunku dla trenerów, których sam zatrudniał. Tak tylko mówię, nie to że chwalę.

W której minucie wpuszczali Bogusia na boisko , że był na nich taki wściekły i ich zwalniał ?:>

Harcownik 08.05.2021 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1566056)
Niepotrzbne to było, nawet jak chciał oddać w ten sposób szacunek Kmiecikowi. Odbiór tej sytuacji przez przyszłych ewentualnych trenerów TRAGICZNY, chyba że wszystko dogadane, Wuja od nowego sezonu, Kuba rok gra, a potem już nie będzie szatni.

W każdym razie Hyballa robiąc pajaca z Kuby i wpuszczajac go w 93 minucie z Zagłebiem sam się zaorał. To i tak już było pewnie po ptokach, no ale Kubuś odgryzł się.

Zupełnie niepotrzebne, ale i tak stoję za Kuba. Jeszcze nie upadłem na głowę by bronić na siłe (jak się okazało) szaleńca z Niemiec. U mnie lampka zapalił się już przy absurdalnych okolicznościach odejścia TIMa HALLa bez względu na to jak słabym piłkarzem był czy tam amatorem jak wolicie.

W końcu Wisła strzeliła gola a temat numer jeden to zachowanie po bramce. Czy podbiegnięcie do Kmiecika jest zabronione? Kubie wolno więcej jako kapitanowi, legendzie i współwłaścicielowi, tak samo jak w Milanie więcej wolno było Maldiniemu, w Realu Ronaldo, a w każdym klubie np. Ibrahimoviciovi. Jakoś trenerzy nie kręcili na nich nosem.

Dla mnie dziwne jest to że wielu ludzi wydaje się bardziej kochać eksperta ZDF niż Wisłę. Kolesia, którego rok temu tu nie było, i za rok nie będzie, a który jeszcze za rok może ciągnąć od klubu kasę, od Błaszczykowskiego i Kmiecika, którzy z Wisłą spędzili długie lata, strzelili dla niej worek bramek, i dali jej miliony złotych.

Blixa 08.05.2021 22:02

Ten Medved to jakies wyjatkowe nieporozumienie. Drzazga przy nim to jak Brozek.

ciastek88 08.05.2021 22:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Harcownik (Post 1566078)

Dla mnie dziwne jest to że wielu ludzi wydaje się bardziej kochać eksperta ZDF niż Wisłę. Kolesia, którego rok temu tu nie było, i za rok nie będzie, a który jeszcze za rok może ciągnąć od klubu kasę, od Błaszczykowskiego i Kmiecika, którzy z Wisłą spędzili długie lata, strzelili dla niej worek bramek, i dali jej miliony złotych.

Myślę , że większość ma gdzieś Petera bo jego nie będzie za kilka dni w klubie. Ci , którzy krytykują zachowanie Kuby widzą w tym pewną patologię i nie wróży to dobrze na przyszłość.

czaro 08.05.2021 22:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez speedfashion (Post 1566069)
Wiadomo, ze Cupial najwiecej dawal Wisle na murawie.

Porownanie trafione jak transfer Jana Nedveda.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciastek88 (Post 1566076)
W której minucie wpuszczali Bogusia na boisko , że był na nich taki wściekły i ich zwalniał ?:>

Rozumiem Waszą krytykę, choć Hyballa nie leci chyba za to, że Błaszczykowskiego źle trenował albo sadzał na ławie. Natomiast na pewno wniosek jest taki, że jednak nie da się być jednocześnie właścicielem i piłkarzem, bo piłkarz powinien znajdować się wobec trenera w stosunku podrzędności.

ciastek88 08.05.2021 22:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1566090)
Natomiast na pewno wniosek jest taki, że jednak nie da się być jednocześnie właścicielem i piłkarzem, bo piłkarz powinien znajdować się wobec trenera w stosunku podrzędności.

Pełna zgoda.

LucjuszWielki 08.05.2021 22:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Harcownik (Post 1566078)
W końcu Wisła strzeliła gola a temat numer jeden to zachowanie po bramce. Czy podbiegnięcie do Kmiecika jest zabronione? Kubie wolno więcej jako kapitanowi, legendzie i współwłaścicielowi, tak samo jak w Milanie więcej wolno było Maldiniemu, w Realu Ronaldo, a w każdym klubie np. Ibrahimoviciovi. Jakoś trenerzy nie kręcili na nich nosem.

Na dwoje babka wróżyła i tak i nie. Kuba kapita więcej wolno - oczywiście, tylko tutaj było drugie dno - cieszynka kompromitująca Niemca. Ja tego nie pochwalam ani nie potępiam, mogło się obejść i bez tego. Kmiecik pewnie wie, że ma ogromny szacunek u Kuby.

Jest jeszcze jedna kwestia: Kuba przerobił kilku bardzo dobrych trenerów. Z Kloppem niby żył jak ojciec z synem, potrafi odróżnić szaleńca od fachowca z dobrym podejściem mentalnym. Skoro jest jak jest tzn, że Hyballa odjechał grubo ponad normę.

1906% poparcia dla Kuby

Jaroo1 08.05.2021 22:21

Cytat:

Trener Hyballa udowodnił, że miał rację, sadzając Błaszczykowskiego na ławce, a Medveda trzymając na boisku. Do tego wybitny mecz Savića! Kone też dziś solidnie popracował na nowy kontrakt. Drużyno, dziękuję za ten wieczór.
A ja niestety myslę, że ci pilkarze udowodnili swoją postawą, że mają w dupie profesjonalizm, dar jaki dostali od Boga czyli bycie piłkarzem i zajebiste wypłaty..., a przede wszystkim, że mają w dupie Wislę, kibiców i ich cały trud, kazda złotowkę i emocję wlozoną w nasza Wislę na przestrzeni ostatnich 3 lat...Tak się nie robi, kolejny trener i kolejny sezon, pokazali kto rządzi w klubie i dali liścia w twarz wszystkim, ktorzy wierzyli w nich i kochają ten klub.

Chorynatrzykolory 08.05.2021 22:23

W naszej smutnej lidze wystarczy mądrze stać niż głupio biegać. I pokazuje to przykład choćby Tralki w Warcie Czy Kuby.Moze Hyballa nie rozumie tego fenomenu ale Kuba w przeciwieństwie do całej tej drużyny ma jakąś technikę ma jakiś pomysł i na prawdę nie uważam, że musi zapierdalac maratonów na treningach,żeby trener mu dal zagrac 20 minut wciągu meczu.Bo jest szansa ,że on sam w te 20 minut meczu odwróci losy spotkania.Tak było pare razy w tamtym sezonie.Gosc ma doświadczenie i to wystarczy w tej lidze. Choć uwazam ,że to jest też problem calej naszej ligi i piłki i dlatego jesteśmy dalej w dupie

KOALIK 08.05.2021 22:46

Kuba pokazał parę razy, że jest przewrażliwiony na swoim punkcie - sprawa opaski kapitana reprezentacji, konflikt z Lewandowskim, afera biletowa, do tego kwestia rezygnacji z bycia ambasadora Rakowa, bo jego wujek odnosił złe wyniki z Rakowem.

Sprawa z bratem pokazała, że to idzie w złą stronę. Kto wtedy protestował?

Dzisiejsze zachowanie Kuby nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem.

Jestem nim coraz bardziej rozczarowany i to pokazuje, że on nie jest żadnym świętym, nieomylnym jak go nazywaliście.

Wisła niestety na własne życzenie chce w dalszym ciągu być klubem - pośmiewiskiem.

To jest cały szereg wydarzeń z ostatnich lat - rządy przestępców z TS-u, Vanna Ly, Stechert, Meresiński, największe w Ekstraklasie testy szrotu.

Wisła niestety to stan umysłu - od momentu klęski w Nikozji, a przede wszystkim od czasów wzmocnienia przestępczych środowisk kibicowskich, które doprowadziły wiadomo do czego - od momentu konfliktu z Bednarzem, w rzeczywistości z Cupiałem, ostrzelania stadionu i wszystkich późniejszych wydarzeń.

Liczyłem, że zmiany z przełomu 18/19 coś poprawią.

Dałem się nabrać. Dalej jest syf i to pod patronatem braci przy poparciu wszelkich strażników historii.

Po meczu z Legią 0:7 już to napisałem.

To wy jesteście największym problemem Wisły. Bez tego nigdy nie będzie normalnie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl