![]() |
Cytat:
|
Gest Kuby po strzeleniu gola (znowu nie z gry, tylko z SFG) jest strasznie małostkowy.
Do tej pory byłem dumny z "pana" Błaszczykowskiego, ale teraz pokazał całkowity brak klasy. Źle to wróży dla przyszłości Wisły - kolejny trener będzie mierny, ale wierny, piłkarze będą mogli sobie wybierać mecze, które potraktują na poważnie, tylko kibicowi pozostanie wspominać dawne czasy i koić nerwy we flaszce wódki. |
Cytat:
|
Zachowanie Kuby strasznie mało taktowne.
Policzek w twarz dla faceta ktoremu pol roku temu ufał bezgranicznie.Tak sie nie robi,inczej trzeba bylo to załatwic. Załosne to wszytsko od prezesów,zawodników az po ta cieszynkę.Agonia przedluzona o rok. |
jakies jaja . Co to bylo
I pytanie zasadne: co tam robi Medved?? czemu? Po kazdym meczu to samo: Co tam robi Medved. Czemu go wystawia?? 8 mecze, 3 bramki: karmy , samoboj, wolny. Gorzej to by bylo tylko w Warszawie po jednym meczu. 9 meczy przegranych u siebie. Ciekawe czy jakas druzyna przegrala tyle u siebie i nie spadla?? Co tydzien mysle, ze nie moze byc gorzej. Jak za tydzien zostaniemy zaskoczeni. Ile bramek strzeli Piast?? Za rok spadamy(jak sie bardzo cos nie zmieni). |
Cytat:
- medved - stawia na niego jakby był jego synem - yebo - stawia na niego nawet jakby biegał bez jednej nogi - starzynski - daje mu plac od początku gruszkowski -postawił na niego choć nikt na niego nie liczył - savic - gdyby miał zero asyst w 500 meczach i tak by na niego postawił - kone - jego gracz - fbf - lubi go, komplementuje że jest maszyną To może: lis, szota, frydrych, zukow - oni chca go zwolnic ? A może Kuba który wszedł i strzelił gola? A może Ci piłkarze których odstawił przez co reszta musiała grać od deski do deski bez konkurenjci? Najprościej powiedzieć to wina piłkarzy |
Widocznie coś było na rzeczy z tym, że Hyballa sponiewierał Kmiecika. Błaszczykowski potraktował to, że mu trener rozstawia pracowników w klubie po kątach ambicjonalnie i po bramce podbiegł do Kmiecika, jakby nie było legendy klubu, z którym emocjonalnie związany jest Błaszczykowski. To jest wymowne, ale nie żenujące czy małostkowe
Te publikacje prasowe i spisanie na straty 1/3 rundy - to jest dla mnie jako kibica żenujące. |
Co do cieszynki Kuby rozwiazuje to problem czy analityk ZDFu bedzie trenerem WIsly. Nie bedzie.
Gdyby zostal to najszybciej spadajaca druzyna z ligi bylany Wisla |
|
Wklej to jeszcze do kolejnych 10 tematów.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak sam OBIECAŁEŚ nie ma Hyballi nie ma ciebie. Trzymam kciuki. |
Coś spowodowało takie zachowanie. A co my naprawdę wiemy? Niewiele.
Sytuacja ciężka, trudna, niekomfortowa. Ale co zrobić? Trzeba czekać, zobaczymy co będzie. Nie pierwszy, nie drugi, nie trzeci raz ... |
Cytat:
Ten klub to mem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Można to wyrazić inaczej. |
Cytat:
Jeżeli moderator uważa inaczej to może mnie zbanować. Tak odchodzę z forum jak przyjdzie nowy trener, także dla mnie to bez różnicy ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Trener... Cóż, to tylko kolejny sezon tego samego serialu... Finał jest mniej więcej taki sam od ładnych paru lat. Rozwiązanie identyczne. Nie działa. |
Cytat:
W przeciwieństwie do Hyballi, Boguski i Kmiecik coś zrobili dla Wisły. To mogą być ich ostatnie mecze, swoiste pożegnanie z klubem. Hyballa na dziś zrobił tyle że zdążył wszystkich że sobą skłócić. I tylko szkoda że w tym wszystkim nikt nie patrzy na bilans Niemca. A ostatnie 8 spotkań to 6 porażek 2 remisy. I wy go chcecie trzymać w klubie? |
Ciekawe czy trener Górnika w przyszłym sezonie ogarnie ta stajnie Augiasza. Trochę niepoważne zachowanie Jakuba, okazal zero szacunku dla trenera którego chyba sam zatrudnial.
|
Ale kiedy tak popatrzec na Wisle z zewnatrz, to naprawde mozna pomyslec, ze to mem (inna sprawa, ze polowa klubow z Ekstraklasy, na czele z sasiadka, to dokladnie to samo).
Mamy kibicow z rozbuchanymi oczekiwaniami, ktorzy stadion wypelniaja od swieta (ale lubia komentowac, ze tu jest Wisla, tu sie gra o mistrzostwo). Wlasciciela i trenera, ktorzy poszli na noze do tego stopnia, ze tylko Podbeskidziu zawdzieczamy utrzymanie (bo Stal nas wyprzedzi). Nieistniejace struktury, dziesiatki wojen wewnetrznych, epizod pod rzadami Meresinskiego, rekinow, ksiecia Kambodzy. Jako jedyny klub Ekstraklasy mielismy Hulka Hogana na trybunach. A to tylko wycinek z ostatnich lat, bo przeciez bywalo i tak, ze najwierniejsi chcieli Maaskantowi sklad ustawiac. I to wszystko nawet zabawne, tylko od jakiegos czasu nie dzieje sie nic, zeby to zmienic. Nic. A dzisiejszy mecz to takie radosne podsumowanie ostatnich lat. |
Cytat:
W każdym razie Hyballa robiąc pajaca z Kuby i wpuszczajac go w 93 minucie z Zagłebiem sam się zaorał. To i tak już było pewnie po ptokach, no ale Kubuś odgryzł się. Zupełnie niepotrzebne, ale i tak stoję za Kuba. Jeszcze nie upadłem na głowę by bronić na siłe (jak się okazało) szaleńca z Niemiec. U mnie lampka zapalił się już przy absurdalnych okolicznościach odejścia TIMa HALLa bez względu na to jak słabym piłkarzem był czy tam amatorem jak wolicie. |
Cytat:
To była parodia futbolu. Żaden trener nie jest tak chu..owy żeby jego zespół tak grał. Profesjonalny piłkarz nie umie zagrać z klepki? Profejsonalny piłkarz nie umie wyjść na pozycje? Na Orlikach, chłopcy na podwórku to umieją. |
Cytat:
|
Wiadomo, ze Cupial najwiecej dawal Wisle na murawie.
Porownanie trafione jak transfer Jana Nedveda. |
A ja myślę,że piłkarze nie grali na zwolnienie trenera,i Kuba by nie pozwolił zeby przepierda la li specjalnie.oni są poprostu słabi tragiczni albo dopierdala im obciążeń treningowych nie dopasowując tego do ich organizmów i odmawia ich organizm posłuszeństwa- ale nie dlatego że trener jest zły.to są po prostu amatorzy nieprofesjonali sportowcy .zwykły szrot poza może paroma zawodnikami. Nie zmienia to faktu że to wszystko złożyło się w jednym czasem i wojna w szatni i kłótnie i kwasy z Hyballa zdarzyły się w tym samym momencie co najgorszy skład jakościowo Wisly w ostatnich latach i prowizorka w klubie .. Z tej mąki chleba nie będzie niestety, a Hyballe trzeba pożegnać bo jest toksyczny. Przy czym pożegnać też wszystkich pajacy i pseudozawodowcow piłkarzy-chuce silve savica medveda i inne wynalazki typu beciraj i .... wie kto jeszcze.plus wszystkich którzy są ciągle kontuzjowani
|
Cytat:
|
Cytat:
Dla mnie dziwne jest to że wielu ludzi wydaje się bardziej kochać eksperta ZDF niż Wisłę. Kolesia, którego rok temu tu nie było, i za rok nie będzie, a który jeszcze za rok może ciągnąć od klubu kasę, od Błaszczykowskiego i Kmiecika, którzy z Wisłą spędzili długie lata, strzelili dla niej worek bramek, i dali jej miliony złotych. |
Ten Medved to jakies wyjatkowe nieporozumienie. Drzazga przy nim to jak Brozek.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jest jeszcze jedna kwestia: Kuba przerobił kilku bardzo dobrych trenerów. Z Kloppem niby żył jak ojciec z synem, potrafi odróżnić szaleńca od fachowca z dobrym podejściem mentalnym. Skoro jest jak jest tzn, że Hyballa odjechał grubo ponad normę. 1906% poparcia dla Kuby |
Cytat:
|
W naszej smutnej lidze wystarczy mądrze stać niż głupio biegać. I pokazuje to przykład choćby Tralki w Warcie Czy Kuby.Moze Hyballa nie rozumie tego fenomenu ale Kuba w przeciwieństwie do całej tej drużyny ma jakąś technikę ma jakiś pomysł i na prawdę nie uważam, że musi zapierdalac maratonów na treningach,żeby trener mu dal zagrac 20 minut wciągu meczu.Bo jest szansa ,że on sam w te 20 minut meczu odwróci losy spotkania.Tak było pare razy w tamtym sezonie.Gosc ma doświadczenie i to wystarczy w tej lidze. Choć uwazam ,że to jest też problem calej naszej ligi i piłki i dlatego jesteśmy dalej w dupie
|
Kuba pokazał parę razy, że jest przewrażliwiony na swoim punkcie - sprawa opaski kapitana reprezentacji, konflikt z Lewandowskim, afera biletowa, do tego kwestia rezygnacji z bycia ambasadora Rakowa, bo jego wujek odnosił złe wyniki z Rakowem.
Sprawa z bratem pokazała, że to idzie w złą stronę. Kto wtedy protestował? Dzisiejsze zachowanie Kuby nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem. Jestem nim coraz bardziej rozczarowany i to pokazuje, że on nie jest żadnym świętym, nieomylnym jak go nazywaliście. Wisła niestety na własne życzenie chce w dalszym ciągu być klubem - pośmiewiskiem. To jest cały szereg wydarzeń z ostatnich lat - rządy przestępców z TS-u, Vanna Ly, Stechert, Meresiński, największe w Ekstraklasie testy szrotu. Wisła niestety to stan umysłu - od momentu klęski w Nikozji, a przede wszystkim od czasów wzmocnienia przestępczych środowisk kibicowskich, które doprowadziły wiadomo do czego - od momentu konfliktu z Bednarzem, w rzeczywistości z Cupiałem, ostrzelania stadionu i wszystkich późniejszych wydarzeń. Liczyłem, że zmiany z przełomu 18/19 coś poprawią. Dałem się nabrać. Dalej jest syf i to pod patronatem braci przy poparciu wszelkich strażników historii. Po meczu z Legią 0:7 już to napisałem. To wy jesteście największym problemem Wisły. Bez tego nigdy nie będzie normalnie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl