![]() |
Gruby psychiatryk tutaj wjechał.
Skowronek prowadził nas w 22 meczach. W 8 z tych meczów Boguski nie zagrał nawet minuty. Mogliśmy wygrać z KSZO, a nadal nie byłoby pewne ze Rafał by pojechał. |
raka zaraz dostane
granie Boguskim zle odsuniecie Boguskiego zle |
Cytat:
Mnie też by remis zadowolił. Zwłaszcza coś w stylu wydartego w końcówce 2-2, bo to by oznaczało, że walczymy, jest progres i jakieś nadzieje na przyszłość. Ale mało w to wierzę, pewno się skończy na gładkim 3-0/3-1 dla gospodarzy. Co do Boguskiego - jeżeli rzeczywiście nie pojechał jako 'winny' odpadnięcia z PP to świadczy to tylko o tym, że Skowronek nie ma żadnej koncepcji. Liczę, że to jednak jakiś uraz, bo odsunięcie od składu kapitana wygląda bardzo słabo. Nie był sam na boisku w Ostrowcu. |
Każdy wynik inny niż porażka nie będzie zły. Trzeba walczyć o każdy punkt, żeby już na początek rozgrywek nie trafić do klubu klubów walczących o utrzymanie.
|
jestem dziwnie spokojny o wygraną dziś :D
możecie robić screeny |
Cytat:
|
Szanse na wygraną po tej decyzji są o wiele większe.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kogo jak kogo, ale Jagiellonię jesteśmy w stanie pokonać. Drużyna ta od jakiegoś czasu nie gra zupełnie nic. Jeśli chcemy walczyć o coś więcej niż utrzymanie, to jest to idealny rywal i wyznacznik naszej siły. Ze Śląskiem już będzie znacznie trudniej o punkty, mimo że gramy u siebie.
|
Cytat:
Wszystko sie zgadza .... oprócz początku. Powinno byc :nie ma juz mocnych druzyn" .... :haha: |
Cytat:
Poza tym o nas też można powiedzieć że od dawna nic nie gramy. Reasumując każdy wynik jest możliwy. Zarówno porażki jak i wygrane w obu spotkaniach |
Cytat:
|
Biorąc pod uwagę to jak często kontuzje flirtują z naszym klubem to pewnie RB9 ma jakiś uraz, a wy już rewolucję wieszczycie :D
|
Chyba nie jesteście kibicami Wisły od wczoraj, żeby nie wiedzieć, że imć Sadlok ma dożywotnie miejsce na lewej obronie, bez względu na formę oraz dożywotnie SFG bez względu na umiejętności.
|
Cytat:
Dokladnie, to najslabsza kadrowo Jagiellonia od lat (jak to brzmi😊), wiec jak nie teraz, to kiedy? I z kim jak nie z nimi? Trzeba sie w koncu w tym Bialymstoku przelamac, chociaz tak, my wiele lepsi nie jestesmy. Zobaczymy co pokaze boisko i Buksa w ataku😊 |
....a Boguski nie pojechał do Białegostoku bo jest zwyczajnie SŁABY. Jak Skowronek przyszedł to co robił Boguski, bo chyba oglądał kolegów z trybun z tego co pamiętam. Gość się nie nadaję na ESĘ tylko na okręgówkę tyle. Jak gra to chujowo, jak nie pojechał też źle ludzie serio? Co po niektórym to się jakaś wajcha przestawiła w czaszce.
Czy szuka kozła ofiarnego AS nie zabierając Rafała? Moim zdaniem: NIE. Po prostu widzi, że być może nic nie wnosi do gry na tle pozostałych. Przyszedł Savić który zapewne gra pierwsze skrzypce, Silva z KSZO był jednym z lepszych jeśli nie najlepszy, zaczął coś tam strzelać i asystować w sparingach, Mak wrócił po kontuzji i dwoma sprintami robi więcej niż Boguski 80 minutowym truchtem to stwierdził, że po co ma brać takiego chłopa? W dodatku muszą być młodzieżowcy w obwodzie przy ewentualnej kontuzji i to nie jeden z co najmniej 2 w razie kontuzji pierwszego + ewentualne roszady. |
https://pbs.twimg.com/media/EgMXnw2W...jpg&name=small
NA NICH!!! Zaskakuje Adi, który wygrał rywalizację z Klemenzem. Lis wraca do bramki. Basha póki co tylko na ławce. Jean Carlos wywalczył miejsce w 11. Błaszczu wreszcie zszedł do środka :) Z młodych tylko Plewka i Szot na ławce, słabo. Pawłowski odpalony? :/ |
czemu nie ma Pawlowskiego a jest Plewka? Cos zaczyna to wygladac jak czarowanie.
Oby cos z tego bylo |
powiem szczerze, że Skowronek mnie zaskoczył bardzo składek.. wygląda ofensywnie.. szczególnie dziwi występ Adiego i Chuci w 1 składzie.. martwi mnie Carlos na skrzydle, wg mnie lepiej na środku.. bo jest za wolny, ale pewnie będzie zmieniał się z Kubą
|
Żodyn się nie spodziewoł ze Mehremic to będzie ogór czystej wody. To jak chłopa objeżdżają to dramat. Gość się rusza jak dwa wozy z węglem.
|
Póki co ocięzale i brak dokładności...Gol dla Jagi to strzał tygodnia Makuszeskiego i troche błąd Lisa.
|
Bez Kuby nie istniejemy. No i Lis sie popisal.
|
Niestety na ten moment, grają to samo co w ostatnim sezonie i to nie ważne że jest 1;1.
Nie wiem jak się to skończy, ale ten chłop się nie nadaje, chodzi o trenera. |
Źle to wygląda...
Jaga gra, widać pomysł. Zając coś tam poukładał, Makuszewski szaleje, reszta solidnie. A u nas? A u nas padlina. Błaszczykowski i 10 koszulek. Lis się skompromitował przy bramce, obrona jakotako, pomoc nie istnieje, Buksa ze dwa razy dotknął piłkę. Gdyby nie Błaszczu to schodzilibyśmy przegrywając jedną bramką. Nie widać tu żadnego pomysłu na grę. Czym szybciej wyleci Skowronek tym większa szansa, że ktoś nowy coś poukłada i ugra w tej rundzie... |
Cytat:
Pawłowski przy Plewce to kawał zawodnika, niezależnie od opinii Palownika. Jagiellonia mega słaba. Babol Lisa, skrzydła Carlos/Moya... to chyba kolejny kamyczek do ogródka treneira. |
najgorsze że ogładałem wczoraj finał LM...
|
Czy ktoś tu gra w piłkę i mi wytłumaczy jak można puścić taką bramke?
Żukow, Silva, Adi mają miny jakby już chcieli zejść z boiska. |
Cytat:
Silva w każdym zbliżeniu w tv po nieudanej akcji wygląda jak chodząca depresja |
dobrze, że Janicki nie wpakował tego swojaka.. to byłby szczyt
|
51 minuta Blaszczykowski instruuje Skowronka na jaką taktykę przejść i jakich zmian dokonać.
|
Ten nasz Fatos to tak na +10kg wyglądał jak wchodził
|
podwórkowa liga...chodzonego grają...idziecie w ch...
|
Naprawdę nie wiem jak opisać to co zobaczyłem. Nie dość że Ci goście są marni to jeszcze mają na wszystko wyjebane.
Liczba błędów, niedokładności, niechlujstwa porażająca. Nikt nie wie co ma grać. Bieganina bez ładu i składu. Cos porażającego. |
Kibice Wisły powinni mieć płacone szkodliwe za konieczność oglądania takich widowisk. Dziady część I, z wypiekami na twarzy czekam na sobotę i część II.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...xjk3Q&usqp=CAU |
Jeśli to jest traktowane jako część przygotowań i jedno ze spotkań 'byle jak, byle przygotowania szły' to spoko, nie straciliśmy dużo bramek i coś tam wpadło.
Ale jeżeli to jest pomysł na grę Skowronka, to będzie dramat z oglądaniem tej drużyny w tym sezonie. Pewnie doczłapali wzorem kopaczy Ekstraklasowych nawet i do górnej połówki, ale będzie się to oglądało jak 'ultra-śmieszne' polskie komedie z ostatnich lat. |
słabo to wyglądało....
Wynik lepszy niż gra - zdaje się, że po tej kolejce nasze miejsce w tabeli będzie najwyższym, jakie zdobędziemy w tym sezonie... :> |
To, co my gramy, to jest skandaloza. Pilkarze chodza, jak chca, dziury miedzy formacjami, podania do nikogo.
A najlepsze jest to, ze przyjezdzamy do Bialegostoku i wywozimy stamtad punkt. I Wisla, i Jagiellonia od takiego Rakowa dostalyby dzisiaj srogie lanie (czestochowianie pewnie nawet nie musieliby odpoczywac po sobocie). Na lekki plus Mehremic, ktory mial kilka fajnych interwencja. |
Mehremić w moim odczuciu bardziej pewny niż Savić który na boisku był symbolicznie i Fatos... Abramowicz w 10 minut więcej akcji i zamieszania w polu karnym niż Sadlok przez 2 lata. Burliga chyba został w Krakowie bo wyglądał jakby rano dowiedział się o meczu... Mecz dramat, oczy krwawią ale ważny punkt na nota bene trudnym terenie.
|
Mieliśmy chyba najgorzej obrana taktykę czyli czekanie przed polem karnym na rozbujaną Jagę ,która dziś momentami super rozgrywała piłkę.Mehremić najlepszy na boisku, Savićnic wielkiego nie pokazal , Chuca to dziś chyba piłki nie dotknął - dramat. Musi przyjść 3ci napastnik , jak nie Alon to ktoś inny. Buksa dziścieniutko , za 10 baniek go chyba nie sprzedamy.
Cenny punkt bo w Białymstoku , niejedna ekipa straci punkty. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl