![]() |
Kwestia formy osobistej, zespołu czy już jednak wieku w kwestii Wasyla. Mało kto wygląda teraz dobrze.
|
Ta drużyna jest niesamowita. Wchodzi piłkarz w przerwie przy 0-3 i po paru minutach idiota robi karnego. To jest dramat ....a.
|
Cytat:
|
ale jaja :) :) :)
|
Cytat:
|
Paro qrwa dyści
|
Mi sie wydaje, że oni (pilkarze) chcą po prostu już zwolnic Stolarczyka
|
I co dalej? Takiego wyniku na pewno nikt chyba się nie spodziewał. Po prostu nokaut.
|
Proszę admina o zamknięcie tego tematu,nie profanujmy zwłok.
|
tyle lat kibicowania, takiej tragedii jeszcze nie widziałem... brawo k*rwa piłkarze i trener... Jakby Józef Szkolnikowski 113 lat temu wiedział co będziecie z tym klubem robić to by go w ogóle nie zakładał... DRAMAT
|
Wyglądało to tak, jakby morale szorowało po dnie. Masakra. Jakby już później nie chcieli grać. Zero doskoku, wygranej główki, nic...
Pozostaje nadzieja. Zmiana trenera teraz chyba nie ma sensu, chociaż... tylko kto tu przyjdzie? Nie wiem co myśleć. Pewnie problem jest tez głębszy, a na boisku widać tylko rezultat. |
Nieudacznicy.
|
WSTYD I HAŃBA !!!!
0:7 z Legią ? 0 kvrwa 7 z krawatami ???? Stolarczyk frajerze za Cupiała to byś się bał do Krakowa wracać, że nie dość że Cie wyjebie to ześle na Sybir a teraz jeszcze Cię będą głaskać. |
To jest ....a dramat!!!
|
Taki Raków Częstochowa przegrał w Warszawie 1:3 i było to najwyższe zwycięstwo Legii przy Ł3 w tym sezonie... do meczu z nami.
Ja pier*dolę... |
Może nie obrażajmy piłkarzy i trenera? Specjalnie nie sabotowali meczu.
Jest dramat, ale sami sobie tych goli nie strzelili. Czy to kwestia psychiki, czy coś głębiej jeszcze jest, w każdym razie dno. I trzeba jakoś z niego wyjść. Wstrząs ale kontrolowany. |
Do tej pory byłem za Trenerem ale po dziś.... odejdź chłopie. Wstyd i hańba. Czuje się jakby mi ktoś nawet nie napluł w twarz a naszczał kur...wa !
|
tylko prosze zostawcie Stolarczyka. To trener ktory musi pracowac w Wisle z 10 lat.
|
Akurat ostatni to sobie sami strzelili
|
Cytat:
|
Stolarczyk chce się zwolnić, ale chce zrobić to po zwycięstwie. Bo faceta poznaje się po tym jak kończy.
Niestety piłkarze nie pozwalają mu odejść. Biedny Stolar. #StolarOUT |
Nie wiem czy nie lepiej byłoby to zaorać wszystko w luj. Takich kompromitacji będzie więcej a i tak kwestią czasu jest aż spadniemy bo w tym klubie nikt nie ma pojęcia o piłce.
|
Tego wyniku nie da sie wytlumaczyc w zaden sposob. Kiedys SPRZEDANY mecz skonczyl sie 0-6. To co bylo dzisiaj? O co tu chodzi? Czym jest te 2 dno? Pilkarze nie lubia sie z trenerem czy co? Bo przeciez maja placone? Naprawde nie pojmuje tego co sie odstawilo.
|
Dzisiejszy mecz jest najlepszym podsumowaniem tej patologii, która trwa od kilku lat.
Od momentu, kiedy środowiska kibicowskie postanowiły przejąć klub i w tym celu pogoniły Cupiała, wcześniej ostrzelając stadion. Jesteście z siebie dumni? Zniszczyliście największy klub w Polsce, klub, który przez kilkanaście lat był hegemonem, klub, który dostarczył wiele niezapomnianych chwil w europejskich pucharach. Jesteście z siebie dumni? Zaraz się zacznie, że Cupiała zostawił długi, że Majchrowski, że Jadczak, że Tusk, że Filipiak, że Stechert, że Vanna, że Meresiński, że Bednarz - te same kłamliwe bajeczki słyszymy od lat. Tylko wy jesteście odpowiedzialni za zniszczenie klubu i mam na myśli tych wszystkich, którzy po dzień dzisiejszy bronią TS-u i tej całej patologii. Na tym forum jest ich pełno po dziś. Zaraz wolfy, seruś i cała reszta dostanie wytyczne i będą te same kłamstwa pisać, które tworzą od lat. |
Cytat:
|
Cytat:
Fakt, w....... dostaliśmy, ale żeby od razu klub zaorać? Ogarnij się chłopie. |
Cytat:
|
Koalik weź chłopie odpocznij... treść postu jak wynik...Ci co ojebali nasz klub z Marzenka na czele mają centralnie w dupie co się teraz dzieje sportowo w Wiśle...
|
Warto było robić te wszystkie zbiórki, akcje, wpłacać kasę żeby przeżyć takie upokorzenie... Kibice dali z siebie wszystko, ale co z tego gdy zarząd buja w obłokach, trener bez Sobola błądzi we mgle, a piłkarzyki mają wszystko w dupie. Ręce opadają, odechciewa się wszystkiego...
|
To był potrzebny mecz i potrzebny wynik dla każdego, przede wszystkim piłkarzy, trenerów, działaczy, aby sobie uzmysłowić gdzie jesteśmy i jaką drogę musimy przejść nie tylko do oddłużenia, ale aby się utrzymać. Materiał do analizy nie pod kątem taktyki i personaliów na mecz z Rakowem, ale do zaprogramowania działań na najbliższe miesiące. Co nie zmienia faktu, że gra i wynik to wstyd.
|
Czy PZPN może nałożyć na (TFU!) piłkarzy zakaz wyjazdowy? Kibice za takie zachowanie na pewno dostaliby zakaz na całą rundę :D
|
Ta drużyna nie istnieje. Nie wiem co jest przyczyną. Na pewno jednak to jak drużyna wygląd na boisku to nie jest problem tylko trenera. Tutaj jest coś innego te 7:0 to wierzchołek góry lodowej. Klub ukrywa grubszą aferę.
|
Normalnie sie za korepetycje placi. A my dostalismy za darmo nauki z gry pilki noznej.
Zenujacy poziom wszystkich. To co nienormalnego ale wszystkich! To co dziwnego. Czemu Stolarczyk wystawia Klemensa na pomocy? Co mu zrobil zlego?? Wynik oddaje to gdzie jestemy. tym meczem sie nie przejmowalem bo wazniejsze z Rakowem i Arka ale bez jaj. Jest ch**owo. Zle bylo miesiac temu |
Panie Stolarczyk, długo wstrzymywałem się z oceną pańskiej pracy, ale dzisiejszy mecz przelał czarę goryczy.
Kończ waść, wstydu sobie i Wiśle oszczędź! #StolarOut |
Bardziej jawnego grania na zmianę trenera jeszcze w tym sezonie nie było. Serio. Mam wrażenie, że to odpowiedź piłkarzy na ostatni wpis o pełnym poparciu jakie ma Stolarczyk. Oby zarząd posłuchał.
|
Cytat:
|
dramat to dopiero sie zacznie ....narzzie klepia nas jak leszczy " lepsze" druzyny ....wspomnicie mnie
|
Cytat:
Po co dorabiać do tego jakieś niestworzone teorie. |
Cytat:
A kiedy się zaczęło sypać na dobre? Mam wrażenie, że po meczu pucharowym z Błękitnymi, kiedy piłkarze dostali zjebkę od kibiców, a zwłaszcza Boguś. Tak jakby coś wtedy pękło, załamała się ta jedność i solidarność widoczna jeszcze rok-poł roku wcześniej, w chwilach największego kryzysu. Kolejne prestiżowe mecze nie pomogly i tylko utrwaliły ten stan. Z Legią jest już kompletne rozbicie mentalne. Z tego trudniej wyjść niż z fizycznych dolegliwości. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl