Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XIII kolejka] Legia Warszawa - Wisła Kraków, 27-10-2019, 17:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10227)

Arronax 27.10.2019 18:35

Kwestia formy osobistej, zespołu czy już jednak wieku w kwestii Wasyla. Mało kto wygląda teraz dobrze.

Mixu 27.10.2019 18:39

Ta drużyna jest niesamowita. Wchodzi piłkarz w przerwie przy 0-3 i po paru minutach idiota robi karnego. To jest dramat ....a.

leszekpw 27.10.2019 18:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekpw (Post 1544607)
Ta Wasza logika ekstraklasy o której wspominacie od paru spotkań jakoś nie działa. Przeczuwam znów solidny wp.... Z 3:0

A mówiłem że będzie ostry wp...

gizmowisla 27.10.2019 18:42

ale jaja :) :) :)

WHITE*STAR 27.10.2019 19:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1544635)
Przy całym szacunku i sympatii dla niego ale Wasyl jest najgorszym stoperem w lidze w tym sezonie

Za Twoje pieniądze :-D

Szneka 27.10.2019 19:09

Paro qrwa dyści

Jaroo1 27.10.2019 19:19

Mi sie wydaje, że oni (pilkarze) chcą po prostu już zwolnic Stolarczyka

Arronax 27.10.2019 19:21

I co dalej? Takiego wyniku na pewno nikt chyba się nie spodziewał. Po prostu nokaut.

Lonia 27.10.2019 19:21

Proszę admina o zamknięcie tego tematu,nie profanujmy zwłok.

Stelio 27.10.2019 19:22

tyle lat kibicowania, takiej tragedii jeszcze nie widziałem... brawo k*rwa piłkarze i trener... Jakby Józef Szkolnikowski 113 lat temu wiedział co będziecie z tym klubem robić to by go w ogóle nie zakładał... DRAMAT

maxx304 27.10.2019 19:23

Wyglądało to tak, jakby morale szorowało po dnie. Masakra. Jakby już później nie chcieli grać. Zero doskoku, wygranej główki, nic...
Pozostaje nadzieja. Zmiana trenera teraz chyba nie ma sensu, chociaż... tylko kto tu przyjdzie? Nie wiem co myśleć. Pewnie problem jest tez głębszy, a na boisku widać tylko rezultat.

Levis88 27.10.2019 19:24

Nieudacznicy.

El'kabat 27.10.2019 19:24

WSTYD I HAŃBA !!!!

0:7 z Legią ? 0 kvrwa 7 z krawatami ????

Stolarczyk frajerze za Cupiała to byś się bał do Krakowa wracać, że nie dość że Cie wyjebie to ześle na Sybir a teraz jeszcze Cię będą głaskać.

brylant17 27.10.2019 19:25

To jest ....a dramat!!!

jedenzero 27.10.2019 19:28

Taki Raków Częstochowa przegrał w Warszawie 1:3 i było to najwyższe zwycięstwo Legii przy Ł3 w tym sezonie... do meczu z nami.
Ja pier*dolę...

Arronax 27.10.2019 19:28

Może nie obrażajmy piłkarzy i trenera? Specjalnie nie sabotowali meczu.

Jest dramat, ale sami sobie tych goli nie strzelili. Czy to kwestia psychiki, czy coś głębiej jeszcze jest, w każdym razie dno. I trzeba jakoś z niego wyjść. Wstrząs ale kontrolowany.

adam_09 27.10.2019 19:29

Do tej pory byłem za Trenerem ale po dziś.... odejdź chłopie. Wstyd i hańba. Czuje się jakby mi ktoś nawet nie napluł w twarz a naszczał kur...wa !

Jay jay 27.10.2019 19:31

tylko prosze zostawcie Stolarczyka. To trener ktory musi pracowac w Wisle z 10 lat.

Pulpet 27.10.2019 19:31

Akurat ostatni to sobie sami strzelili

INZAGHI 27.10.2019 19:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1544647)
Mi sie wydaje, że oni (pilkarze) chcą po prostu już zwolnic Stolarczyka

To była jasna odpowiedź piłkarzy na wypowiedź kogoś z klubu, że nie szukają nowego szkoleniowca. Piłkarze dziś mocno odpowiedzieli temu panu: "nie pjerdol c*uju tylko zacznij szukac".

Skawa Wadowice 27.10.2019 19:35

Stolarczyk chce się zwolnić, ale chce zrobić to po zwycięstwie. Bo faceta poznaje się po tym jak kończy.

Niestety piłkarze nie pozwalają mu odejść.

Biedny Stolar.

#StolarOUT

solny 27.10.2019 19:37

Nie wiem czy nie lepiej byłoby to zaorać wszystko w luj. Takich kompromitacji będzie więcej a i tak kwestią czasu jest aż spadniemy bo w tym klubie nikt nie ma pojęcia o piłce.

Wehrmacht 27.10.2019 19:37

Tego wyniku nie da sie wytlumaczyc w zaden sposob. Kiedys SPRZEDANY mecz skonczyl sie 0-6. To co bylo dzisiaj? O co tu chodzi? Czym jest te 2 dno? Pilkarze nie lubia sie z trenerem czy co? Bo przeciez maja placone? Naprawde nie pojmuje tego co sie odstawilo.

KOALIK 27.10.2019 19:37

Dzisiejszy mecz jest najlepszym podsumowaniem tej patologii, która trwa od kilku lat.

Od momentu, kiedy środowiska kibicowskie postanowiły przejąć klub i w tym celu pogoniły Cupiała, wcześniej ostrzelając stadion.

Jesteście z siebie dumni?

Zniszczyliście największy klub w Polsce, klub, który przez kilkanaście lat był hegemonem, klub, który dostarczył wiele niezapomnianych chwil w europejskich pucharach.

Zaraz się zacznie, że Cupiała zostawił długi, że Majchrowski, że Jadczak, że Tusk, że Filipiak, że Stechert, że Vanna, że Meresiński, że Bednarz - te same kłamliwe bajeczki słyszymy od lat.

Tylko wy jesteście odpowiedzialni za zniszczenie klubu i mam na myśli tych wszystkich, którzy po dzień dzisiejszy bronią TS-u i tej całej patologii.

Na tym forum jest ich pełno po dziś.

Zaraz wolfy, seruś i cała reszta dostanie wytyczne i będą te same kłamstwa pisać, które tworzą od lat.

Coglin 27.10.2019 19:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1544680)
Dzisiejszy mecz jest najlepszym podsumowaniem tej patologii, która trwa od kilku lat.

Od momentu, kiedy środowiska kibicowskie postanowiły przejąć klub i w tym celu pogoniły Cupiała, wcześniej ostrzelając stadion.

Zniszczyliście największy klub w Polsce, klub, który przez kilkanaście lat był hegemonem, klub, który dostarczył wiele niezapomnianych chwil w europejskich pucharach.

Zaraz się zacznie, że Cupiała zostawił długi, że Majchrowski, że Jadczak, że Tusk, że Filipiak, że Stechert, że Vanna, że Meresiński, że Bednarz - te same kłamliwe bajeczki słyszymy od lat.

Tylko wy jesteście odpowiedzialni za zniszczenie klubu i mam na myśli tych wszystkich, którzy po dzień dzisiejszy bronią TS-u i tej całej patologii.

Zaraz wolfy, seruś i cała reszta dostanie wytyczne i będą te same kłamstwa pisać, które tworzą od lat.

Co ty bredzisz?

maxx304 27.10.2019 19:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez solny (Post 1544678)
Nie wiem czy nie lepiej byłoby to zaorać wszystko w luj. Takich kompromitacji będzie więcej a i tak kwestią czasu jest aż spadniemy bo w tym klubie nikt nie ma pojęcia o piłce.

Pojebało do reszty? Ty się kibicem Wisły nazywasz, czy może trollem z drugiej strony Błoń?
Fakt, w....... dostaliśmy, ale żeby od razu klub zaorać? Ogarnij się chłopie.

Ogryzek 27.10.2019 19:43

Cytat:

Sugerujesz że Stolarczyk nalezy do WSH? Ochłoń. Trener do zmiany na już ale gangusem nie jest.

Vinci 27.10.2019 19:49

Koalik weź chłopie odpocznij... treść postu jak wynik...Ci co ojebali nasz klub z Marzenka na czele mają centralnie w dupie co się teraz dzieje sportowo w Wiśle...

adams11 27.10.2019 19:50

Warto było robić te wszystkie zbiórki, akcje, wpłacać kasę żeby przeżyć takie upokorzenie... Kibice dali z siebie wszystko, ale co z tego gdy zarząd buja w obłokach, trener bez Sobola błądzi we mgle, a piłkarzyki mają wszystko w dupie. Ręce opadają, odechciewa się wszystkiego...

Adenalix 27.10.2019 19:53

To był potrzebny mecz i potrzebny wynik dla każdego, przede wszystkim piłkarzy, trenerów, działaczy, aby sobie uzmysłowić gdzie jesteśmy i jaką drogę musimy przejść nie tylko do oddłużenia, ale aby się utrzymać. Materiał do analizy nie pod kątem taktyki i personaliów na mecz z Rakowem, ale do zaprogramowania działań na najbliższe miesiące. Co nie zmienia faktu, że gra i wynik to wstyd.

Kamson 27.10.2019 19:53

Czy PZPN może nałożyć na (TFU!) piłkarzy zakaz wyjazdowy? Kibice za takie zachowanie na pewno dostaliby zakaz na całą rundę :D

JacekFan 27.10.2019 19:54

Ta drużyna nie istnieje. Nie wiem co jest przyczyną. Na pewno jednak to jak drużyna wygląd na boisku to nie jest problem tylko trenera. Tutaj jest coś innego te 7:0 to wierzchołek góry lodowej. Klub ukrywa grubszą aferę.

bódyń 27.10.2019 19:57

Normalnie sie za korepetycje placi. A my dostalismy za darmo nauki z gry pilki noznej.
Zenujacy poziom wszystkich. To co nienormalnego ale wszystkich! To co dziwnego.
Czemu Stolarczyk wystawia Klemensa na pomocy? Co mu zrobil zlego??

Wynik oddaje to gdzie jestemy. tym meczem sie nie przejmowalem bo wazniejsze z Rakowem i Arka ale bez jaj.
Jest ch**owo. Zle bylo miesiac temu

Cycu 27.10.2019 20:03

Panie Stolarczyk, długo wstrzymywałem się z oceną pańskiej pracy, ale dzisiejszy mecz przelał czarę goryczy.

Kończ waść, wstydu sobie i Wiśle oszczędź!

#StolarOut

GBO 27.10.2019 20:38

Bardziej jawnego grania na zmianę trenera jeszcze w tym sezonie nie było. Serio. Mam wrażenie, że to odpowiedź piłkarzy na ostatni wpis o pełnym poparciu jakie ma Stolarczyk. Oby zarząd posłuchał.

wiesniak842 27.10.2019 20:42

Cytat:

Jestes chory psychicznie. Powaznie, idz do jakiegos lekarza.

gizmowisla 27.10.2019 20:46

dramat to dopiero sie zacznie ....narzzie klepia nas jak leszczy " lepsze" druzyny ....wspomnicie mnie

Kurz 27.10.2019 20:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez raindog (Post 1544718)
Ktoś tam pieprzy, że Janicki słaby... z tym Janickim i Klemenzem w obronie, jeszcze za Sobola, praktycznie nie traciliśmy bramek. Nie jest to stoper na miarę reprezentacji, ale w sytuacji, w jakiej się znaleźliśmy, nawet Arek w formie by nam nie pomógł. Naszym problemem jest totalny chaos w defensywie. Nikt nie wie, gdzie ma biegać i co grać.

I wygraliśmy z Zagłębiem w kryzysie oraz drużynami, które znajdują się blisko nas w tabeli. Nie ma sensu porównywać tych okresów, sytuacja nie jest statyczna, ciągle pojawiają się nowe zmienne. Wszystko to co się teraz dzieje jest logiczne, przewidywalne i ma niewiele wspólnego ze Stolarczykiem lub odejściem Sobola. Ogólnie mieliśmy dzisiaj do czynienia z analogicznym spotkaniem do tego z Krakowa, tylko, że zmieniła się sytuacja. Teraz to my byliśmy na dnie dna formy, no i Legia, nawet wtedy nie miała tak słabego składu, jak my teraz, wiec skończyło się tylko na 4:0.

Po co dorabiać do tego jakieś niestworzone teorie.

it 27.10.2019 21:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JacekFan (Post 1544702)
Ta drużyna nie istnieje. Nie wiem co jest przyczyną. Na pewno jednak to jak drużyna wygląd na boisku to nie jest problem tylko trenera. Tutaj jest coś innego te 7:0 to wierzchołek góry lodowej. Klub ukrywa grubszą aferę.

Pewnie jest wiele czynników. Ogólnie znanych.
A kiedy się zaczęło sypać na dobre?
Mam wrażenie, że po meczu pucharowym z Błękitnymi, kiedy piłkarze dostali zjebkę od kibiców, a zwłaszcza Boguś.
Tak jakby coś wtedy pękło, załamała się ta jedność i solidarność widoczna jeszcze rok-poł roku wcześniej, w chwilach największego kryzysu.
Kolejne prestiżowe mecze nie pomogly i tylko utrwaliły ten stan.
Z Legią jest już kompletne rozbicie mentalne.
Z tego trudniej wyjść niż z fizycznych dolegliwości.

pepe72 27.10.2019 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez INZAGHI (Post 1544671)
To była jasna odpowiedź piłkarzy na wypowiedź kogoś z klubu, że nie szukają nowego szkoleniowca. Piłkarze dziś mocno odpowiedzieli temu panu: "nie pjerdol c*uju tylko zacznij szukac".

Jak w burdelu nie idzie to się zmienia panienki, a nie burdel mamę.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl