![]() |
Cytat:
|
Eh niestety prawda... i predko to sie chyba juz nie zmieni. Co nie zmienia faktu ze postepu w grze naszym nie widac zadnego.Stylu brak plus te stale fragmenty...dramat.
|
Jakby tak wyjąć samą pierwszę połowę to byście pisali, że gramy o mistrzostwo.
Nie rozumiem co się stało po przerwie. Jakby ktoś im kazał tego nie wygrać. Nie chce mi się wierzyć, że brak Brożka sprawił nagle, że Mak czy Savicevic przestali biegać. No i Klemenz jako skrzydłowy obrońca, Stolarczyka tutaj poniosła fantazja. Liczę, że PP wyłoni nam nowych zawodników, może Kumah się rozegra. |
Cytat:
Drzazga to jest zjazd na mordę pod względem jakości. Oby się Paweł na derby wykurował... |
|
dziwny ten defetyzm
niezły mecz , pechowo przegrany |
My mamy same niezłe mecze pechowo przegrane. Na razie "bezstylowcy" lepsi od naszych asów posiadających "styl".
Nie ma Pawła i wszystko siada. Mak dobre zawody. btw Gdzie ten Chuca co to ma posadzić na ławce Maka? Na razie słabiutko. Mam nadzieje ze się przebudzi. |
Przegrany może pechowo. Ale w B klasie też pechowo przegrywają, a taki był mniej więcej poziom naszej gry.
|
nie no przecież akcje z klepki i rozegrania na fantazji przez Vukana , powinny mile łechtac wszystkich zwalniających Kiko , ach jakieś to epistoły pisali wtedy Simone i inni , jak to ważniejsza jest piekna ofensywna "krakowska piłka" , nawet kosztem przegrywania meczów
|
Pechowo przegrany :D jak inne 13 meczy z 18 na wyjezdzie :D
|
Cytat:
Cytat:
Cierpliwości. Dopóki nie dostajemy w beret co tydzień, proponuję dyskusje o sensie dalszej pracy trenera prowadzić w przerwach między rundami, a nie meczami. |
Cytat:
|
Czaro , nie pije do Ciebie , tylko do sierot po Cupiale , którzy wylewają pomyje na Stolara i naszą grę w tych okolicznościach jakie mamy.
Przeczytaj sobie posty od dzisiaj od godziny 14... mi sie mecz podobał |
Ok, myślałem, że to ironia. Pozdrawiam.
|
Mecz przegrany na własne życzenie. Wyszliśmy w bardzo dziwnym ustawieniu. Bramka dla Płocka z niczego- czaił się Savicevic żeby wyjść do Furmana i skończyło się gole. Po stracie gola zagraliśmy najlepsze 30 minut w sezonie. W tym okresie mogliśmy spokojnie strzelić nie jedną a 4 bramki i zamknąć mecz. po przerwie bez Brożka w ataku nie istnieliśmy. Drzazga nie dostał żadnej piłki. Savicević i Chuca przeszli obok meczu, obaj nadawali się do zmiany ale pewnie urazy Brożka i Sadloka wymusiły inne rozwiązania. Wszedł Jean Carlos i nie zagrał żadnej dobrej piłki. Kiepsko to wygląda przed derbami,
|
Cytat:
|
Cytat:
Jesteśmy ligowym średniakiem i mimo aspiracji kibiców nie zmieni się to w kilka miesięcy. Pierwsza połowa świetna. Były dwa momenty gdzie Płock przycisnął ale 30 min czasu gry pod naszą totalna kontrola. 2 połowa jaka była jazdy widział. Teraz przyszło tyle kontuzji że około 8 graczy może pauzować w derbach. |
Cytat:
Od lat czytam dokładnie te same płacze, pora się wreszcie obudzić i przestać histeryzować po każdym przegranym meczu. |
Na dużym minusie Chuca, Savicević i mimo wszystko Basha. Klemenz słabo albo gorzej. Zastanawia mnie jak piłkarz w E-klasie nie potrafi złożyc się do piłki na woleja mając hektar czasu w polu karnym? Nawet gdy jest to stoper.
Ogólnie Stojanov. Na plus Wojtkowski, Brożek, i Mak. PS. Sobol przy ławce nabił więcej kilometrów niż nie jeden piłkarz w tym niedzielnym spektaklu... |
Wisa Płock dostaje piątkę od Zagłębia, potem wygrywa z Legia i teraz. Ta sama legia wygrywa u sąsiadki po dwa razy lepszej grze niz w Płocku. dziwne to wszystko...
|
Cytat:
|
Cytat:
W 1 połowie wyglądało to dość solidnie, Mak powinien zapakować bramkę. W 2 połowie takie dno, że dawno czegoś takiego nie widziałem. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co, ale po zejściu Brożka NIC się nie działo, nie stworzyliśmy ŻADNEJ sytuacji. Petrochemia również, również pyte zagrała, ale wturlała brame po zagraniu Furmana i tyle. Wiedziałem, że będzie groźnie za każdym razem jak był przy piłce :/ Nie wiem co pechowo mieliśmy przegrać skoro w 2 połowie nie istnieliśmy. Statystyki 61% posiadania to nie wszystko. Podania na 2 metry niecelne, Wasyl chce rozprowadzić piłke nie ma komu zagrać, bez zęba bez polotu, nie wiem co się stało po zmianie stron. Akurat przed parchatymi najwięcej urazów i jeszcze Kuba :/ Co za pech. Mam nadzieję, że Brożek się wykuruje bo będzie tragedia. Ktoś wie co mu się stało? =========== Peszko w Lechii szaleje, odrodził się trochę u nas, nie trawiłem gościa od czasów amiki, dlatego byłem sceptycznie do niego nastawiony, ale teraz za Maka byłby jak znalazł :] |
Cytat:
Sezon zasadniczy to nie gra w ping ponga. Tu sie (w najgorszym wypadku) wygrywa co drugi a nie przegrywa co drugi mecz. Gdy sie przegrywa co drugi mecz to sie spada z ligi a gdy sie wygrywa co drugi mecz to ma sie dostep do kasy z UEFA. Proste jak 2+2=4. |
Cytat:
Tak, profesjonalizm pełną gębą :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl