![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdyby tylko dziś była otwarta strefa kibica był bym właścicielem karnetu. Tak to czekanie do poniedziałku =(
|
Cytat:
|
Ja byłem na 5 i na żadnym mi nie sprawdzali.
|
Jest szansa, że dzisiaj pęknie pierwsze 5000 karnetów!
Licząc, ze mamy ponad 3 tygodnie do pierwszego meczu to myślę, że idzie to w całkiem niezłym tempie. |
Cytat:
|
Czy mogę udając się do Strefy Kibica wyrobić dla kogoś KK i kupić karnet czy koniecznie trzeba osobiście? Jak to wygląda w praktyce?
|
KK wyrobić nową można tylko osobiście. Przedłużyć można innej osobie.
|
Ja zanioslem komuś wniosek i wyrobili. To bylo rok temu to może się cos pozmieniało.
|
Cytat:
Cytat:
|
teraz wydają zupełnie inne karty i to bez fot, także całkiem możliwe że da się komuś wyrobić:)
ps;karty teraz wyrabiają na dole przy kasach, kiedyś były na piętrze były kamerki na zdjątka teraz tego nie ma. Cytat:
|
To są jakieś nieaktualne informacje. Przecież zdjęć nikt już nie robi :D
|
Nikt nie pisał, dzisiaj stuknęlo 5500!
|
+250 za kolejne 1/2 dnia.
Wygląda to już teraz bardzo dobrze i po przekroczeniu kolejnych progów powinno być coraz lepiej. Na pewno czekają nas trzy pewniaki które mogą podsycić sprzedaż karnetów czyli prezentacja Kuby, pierwszy mecz wiosny i ew. dobry wynik i dzień meczowy że Śląskiem. Natomiast póki nie pęknie 10k (tak przed 10 lutego) nie uwierzę że jesteśmy w stanie nawiązać do rekordu Widzewa. |
1) Prezentacja Kuby + akcja promocyjna na mieście i w okolicach.
2) Początek nowego miesiąca (wypłaty itd) To może nam pomóc dobić do 10 tysięcy, co byłoby - moim zdaniem - wynikiem rewelacyjnym. |
a dzisiaj w strefie kibica kolejeczka na 10 osób :) okolo godz. 12!
|
Jeśli zejdzie 120 karnetów jeszcze dzisiaj to będzie 500 w ciągu jednego dnia.
Gdyby utrzymać takie tempo (powiedzmy 500 w tygodniu, 250 w sb/nd) to wychodzi 3000 na tydzień, a mamy prawie 3 tygodnie do pierwszego meczu. Jak dla mnie rekord jest spokojnie do pobicia. Im wczesniej będą pobijane kolejne progi tym bardziej się ludzie będą nakręcali. |
Naprawdę przydałaby się jakaś akcja karnetowa na mieście.
|
chcę wyrobić dziewczynie KK i kupić jej karnet. Niby na fb TWSD napisano, że można to zrobć online, a po wejściu na bilety.wisla.krakow.pl, w dziale o karcie kibica, jak byk jest napisane, ze trzeba to zrobić osobiście. Moje pytanie: czy ktoś faktycznie wyrabiał KK przez neta?
|
Tak, sprawdzone.
|
Niestety takimi sytuacjami klub strzela sobie ,,samobója" ponieważ oficjalna strona to powinno być wiarygodne źródło informacyjne aktualizowane na bieżąco. Są pewnie osoby co by sobie taki karnet zakupiły, a nie mają KK i nie wiedzą, że mogą wyrobić przez internet. Teoretycznie będą czekać aż pojawią się w Krakowie, ale w międzyczasie może im się odechcieć zakup takiego karnetu z różnych przyczyn.
Tak samo jak na TT ktoś wspomniał, że można osobiście w Strefie Kibica za dopłatą 15 zł. kupić bilet na inny sektor posiadając karnet. Też wypadałoby to sprawdzić w jakiś sposób bo może kogoś to przekona do zakupu i zawsze to parę-paręnaście-parędziesiąt-pareset szt. karnetów więcej. |
Pierwsza opcja sprawdzona ;) Nawet prezes Wisłocki podał dalej informację wislakrakow.com ;)
|
Panowie, mam problem.
Chciałem kupić karnet dziewczynie, ale... nie mam dziewczyny :D |
Urzekła mnie twoja historia.
Kup dla mamy. |
Cytat:
|
Dla siebie już kupiłem
|
U mnie również zakupione :)
|
Hejka :) który sektor najlepiej wybrać, żeby było "bezpiecznie" I przypadkiem w ryj nie dostać?
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Odkupię bon na karnet na górę d.
|
Cytat:
|
Ma ktoś jakieś statystyki ile w poprzednich rundach sprzedawano karnetów? Im więcej rund w tył, tym lepiej.
|
Cytat:
|
W poprzedni weekend pękło 5 tysięcy, dzisaij będzie spokojnie ponad 7500, więc nadal schodzi 500 na dobę. Zobaczmy jak w ten weekend, bo w poprzedni strefa była zamknięta.
Ale nawet jeśli po prostu utrzymamy takie tempo to zostanie 10 dni (nie licząc weekendów) i dzień meczowy. To już daje ok 13 000 karnetów. Jak do tego dodamy weekendy + boom przed pierwszym meczem to raczej o rekord spokojnie możemy się pobić jeszcez przed pierwszym meczem na Reymonta. Teraz żeby się dogadali jeszcze z Ultrasami, bo drugi i trzeci mecz u siebie to legia i żydy. Ciężko sobie wyobrazić takie mecze bez oprawy czy zorganizowanego dopingu. Bo na coś sensownego na wyjeździe z Górnikiem to raczej już nie ma co liczyć. |
Szkoda że klub nie podaje licznika ile zeszło karnetów. Ale liczby fajne, co lepsze miejsca na E widzę już pozajmowane oby tempo było w miarę zachowane, gdybyśmy dobili do 10 tys karnetów to byłby mega wynik. Doliczając jakieś 5 tys biletowiczów na meczu, to dawałoby nam jakieś ok 15 tys kibiców, co byłoby wynikiem co najmniej dobrym (oczywiście nie licząc meczów TOP).
|
Cytat:
|
Ja kupiłem na rundę i mogę wciąż podglądać sektory.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl