Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XVIII kolejka] Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok, sobota 8 XII, godzina 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10049)

MaLk 09.12.2018 22:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1520742)
btw czy on kiedys zacznie te piłki łapać ?

refleks ma genialny i wybrania cuda , ale tu wybijanie przed siebie w końcu chłopaka zgubi

Malarz przez całą karierę ma dokładnie taką samą charakterystykę i nie przeszkodziło mu to zostać wybranym najlepszym bramkarzem ligi i przez kilka sezonów "wozić" na sobie Legii w najważniejszych momentach ;)

wolfy 09.12.2018 23:37

Cytat:

kurde ale był moment że poczułem sie jak w Nikozji :) na szczęście Lis wyczyniał cuda w bramce

refleks ma genialny i wybrania cuda , ale tu wybijanie przed siebie w końcu chłopaka zgubi

Miał łapać silnie bite z małej odległości piłki? Który niby bramkarz tak robi?

Piotr777 09.12.2018 23:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1520766)
Miał łapać silnie bite z małej odległości piłki? Który niby bramkarz tak robi?

Jest taki jeden - Wielki Bo z Supa Strikas.
http://pl.supastrikas.wikia.com/wiki/Wielki_Bo

kbr 11.12.2018 13:56

Nie oglądałem spotkania z Miedzią i muszę powiedzieć, ze naprawdę dobre wrażenie zrobił na mnie Plewka. Zawsze podchodzę z dystansem do chwalenia młodych, bo wiadomo, że trudno u nich o stabilizację, ale tym razem trudno przejść koło tego obojętnie. Nie boi się brać na siebie ciężaru gry, wszędzie go pełno, pewność siebie taka jak u starego wygi. W drugiej połowie trochę zgasł, podobnie jak cały zespół, ale to może kiedyś być kawał piłkarza. Nie przypominam sobie, kiedy ostatni raz młody zawodnik zrobił na mnie takie wrażenie. Tak trzymaj Patryk!

Karherop 11.12.2018 14:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kbr (Post 1520942)
Nie oglądałem spotkania z Miedzią i muszę powiedzieć, ze naprawdę dobre wrażenie zrobił na mnie Plewka. Zawsze podchodzę z dystansem do chwalenia młodych, bo wiadomo, że trudno u nich o stabilizację, ale tym razem trudno przejść koło tego obojętnie. Nie boi się brać na siebie ciężaru gry, wszędzie go pełno, pewność siebie taka jak u starego wygi. W drugiej połowie trochę zgasł, podobnie jak cały zespół, ale to może kiedyś być kawał piłkarza. Nie przypominam sobie, kiedy ostatni raz młody zawodnik zrobił na mnie takie wrażenie. Tak trzymaj Patryk!

To oglądałeś czy nie oglądałeś ? :D

Ja widząc mecz dopiero z powtórki muszę powiedzieć że zaliczył pozytywne spotkanie. To co się rzuca w oczy to fakt że lepiej czuje się w ofensywie oraz że brakuje mu pewności siebie . Miał 2-3 rajdy w których rywale zatrzymywali go dopiero faulem. Przyneiekszej pewności siebie częściej powinien decydować się na takie zagrania. Stylem mi trochę Zielińskiego przypomina (wersje klubowa, nie kadrowa). Myślę również że stawianie go na pozycji nr 6 to robienie mu krzywdy . Nie ma warunków na te pozycję . Na 8 zdecydowanie lepiej wygadał.

wolfy 11.12.2018 14:23

Na mnie też zrobił bardzo pozytywne wrażenie. Nieprzypadkowo to on od początku dostawał minuty w tym sezonie.

Arkadiusz.Czerepach 11.12.2018 14:47

popieram powyższe posty

a i widze że a'propos mojego posta o Lisie , jakies podśmiechujki sie zaczęły, faktem jest że remis nam uratował w tym meczu a odbite strzały były bardoz mocne , więc nie czepiałbym się , ale w perspektywie całego sezonu , nie zaprzeczycie że można już zaobserwować taka prawidłowość

brylant17 11.12.2018 15:27

Na 18 kolejek zagrał może 3 mecze dobre....

Arkadiusz.Czerepach 11.12.2018 15:43

:rotfl:

kto ?

kbr 11.12.2018 16:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1520946)
To oglądałeś czy nie oglądałeś ? :D

Ja widząc mecz dopiero z powtórki muszę powiedzieć że zaliczył pozytywne spotkanie. To co się rzuca w oczy to fakt że lepiej czuje się w ofensywie oraz że brakuje mu pewności siebie . Miał 2-3 rajdy w których rywale zatrzymywali go dopiero faulem. Przyneiekszej pewności siebie częściej powinien decydować się na takie zagrania. Stylem mi trochę Zielińskiego przypomina (wersje klubowa, nie kadrowa). Myślę również że stawianie go na pozycji nr 6 to robienie mu krzywdy . Nie ma warunków na te pozycję . Na 8 zdecydowanie lepiej wygadał.

Nie oglądałem meczu z Miedzią, a ten temat jest poświęcony meczu z Jagiellonią. O spotkaniu z Miedzią wspomniałem, bo już wtedy Plewka wystąpił w podstawowym składzie i zebrał dobre recenzje.

pepe72 11.12.2018 17:49

Lis z Pietrzakiem i Kolarem w 11 kolejki, a tu ktoś narzeka. :rotfl:

Arkadiusz.Czerepach 11.12.2018 18:01

nie na te trójke napewno

pepe72 11.12.2018 18:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1520981)
nie na te trójke napewno

Taaaak? :>

Cytat:

kurde ale był moment że poczułem sie jak w Nikozji :) na szczęście Lis wyczyniał cuda w bramce

:haha::-D:rotfl:

Arkadiusz.Czerepach 11.12.2018 20:37

aj, tam zaraz narzekam ;)

wystarczy inaczej Bolda użyć:

Cytat:

:)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:15.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl