![]() |
lepiej:
93 minuta 0:0 , Carlitos leci sam na sam z Lisem oddaje bardzo silny strzał , pilka odbija sie mocno od slupka i wraca w okolice polowy boiska do Mączyńskiego, ten jest zaskoczony obrotem spraw wiec wycofuje pilke do Cierzniaka ale ciut za mocno , Cierzniak źle oblicza lot piłki , zdąży tylko troche zmienić jej trajektorie ale za mało , i ta wpada do bramki dając nam 3pkt , a eksperci w lidze + ekstra dyskutują czy samobója zaliczyć Mące czy Cierzniakowi :alleluja: |
widzę niektórzy za dużo Tsubasy sie na oglądali :)
|
Ja tam bym wolał klasyczne 5:2 :D ze stylem jak w poprzednich meczach z drużynami na L 8-)
|
a możemy zagrać taktyką Diablo, a im ściągnąć bramkarza do obrony?
Tak to się kiedyś robiło ... |
Cytat:
|
Dobra dorzucam swoje trzy grosze chcę 2:5 :D why not ?
|
ja rozumiem, że można mieć poczucie humoru i bogatą fantazję ale panowie temat meczowy a nie bajki i opowiastki dziwnej treści, w sumie nierealne do zrealizowania. przestańcie brać dopalacze!
|
Znając życie to Carlitos przełamie się w tym meczu.
|
No niestety, też tak czuję.
Ale liczę, że pomimo wszystko chociaż zremisujemy. Legia gra coraz lepiej, jednak jak dotąd dobrze się nam grało z drużynami będącymi w tak zwanym gazie. Zobaczymy jak będzie. |
Drużyny na L w lidze lejemy 5:2 nieważne czy u siebie czy na wyjeździe - proszę o kontynuacje ....
|
Mam nadzieję że nikt się od nas nie wydurni i nie będzie wrzutek na Carlitosa. Nie zapominajmy że dzięki temu zawodnikowi wygraliśmy w Warszawie od x lat, to on uchronił nas przed porażką w derbach na jesień 2017,to on pogrążył żydków na ich własnym boisku, oraz dostarczał bam emocji... najważniejsze to dzięki niemu zapłaciliśmy trochę miastu(wiadomo gdyby nie marudzenie ze chce do ległej to byłaby to większa kwota) ale nie jest to wychowanek który deklarował że nigdy do legi nie przejdzie. Zwykły najemnik. Jednak trochę szacunku mu się należy
|
Jakoś wszyscy piłkarze obecnej Wisły (włącznie z Imazem) specjalnie za Carlitosem nie tęskni.....
|
Cytat:
|
Racja, dobra sławą sie nie cieszy w szatni i nikt po nim nie płacze.
Ale w pełni zgadzam się z @markowywislak że dał Nam masę radochy i jeszcze zarobiliśmy na Nim. |
Na forum Nauki jazdy w zapowiedzi meczowej takie oto cusik:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przegląd Sportowy podaje, że Cierzniak w niedzielę nie zagra.
|
Cytat:
Był gość i nie ma gościa. 1-2 Imaz, Sadlok. |
Cytat:
Karma wraca - jeszcze się Carlitos wypierdzieli na schodach a na Mączyńskiego przewróci się szafa w szatni |
Mączyńskiego już dopadła gra w rezerwach :D
|
W niedzielę mecz o lidera. :)
|
Cytat:
:-/ |
Założę się z tobą o każdą sumę, że siódmego miejsca nie będzie :)
|
W niedzielę to zagra cała Polska o lidera a Wisła pokona krawaciarzy i to będą pamiętne wybory.
|
Mam pytanie.
Niestety mieszkam za granica wiec mecz mam mozliwosc obejzenia jedynie w TV, niestety... wyjazd firmowy sprawia, ze przepadnie mi mecz + wszystkie nastepne powtorki :( Znacie jakies strony gdzie mozna zobaczyc cale powtorki meczw i/lub moze ktos nagrywa? z gory dzieki ;) |
|
Cytat:
a powtorki najlepiej na fb lub zmien vpn i wtedy na ekstraklasa.org ogladniesz |
Ciekawy mecz ze wzgledu na trybuny ale reszta to ekstraklasa. Wygra druzyna, ktora sprezentuje mniej sytuacji dla druzyny przeciwnej.
|
Denerwuje mnie to jeżdżenie po Carlitosie. Bez niego moglibyśmy teraz grać w 1. lidze. legła dała mu kilka razy więcej, to przeszedł tam. Proste. Nie można go winić.
|
A nie denerwuje Cię jego nagła i niespodziewana miłość do klubu z Warszawy? Czyim kibicem Ty jesteś?
|
Cytat:
ja .......e, ludzie coraz glupsi są. |
Kolego fqqs, nie ważne jaki jesteś, ważne jak skończysz
|
Cytat:
Tak przy okazji, to wygwizdanie Dolhy przez C jest jednym z moim najprzyjemniejszych wspomnień z Reymonta. |
Przestroga życiowa
"Jeśli nie chcesz zaznać życiowej tragedii Nie zostawiaj Wisły dla jakiejś tam Legii. " Jakie to prawdziwe |
Kolejny mecz przed ktorym zbytnio nie trzeba mobilizowac naszych pilkarzy. Mysle, ze przerwa reprezentacyjna i wygrane derby pomoga im w rozegraniu dobrego meczu w warszawie. My jestesmy najlepsza druzyna jezeli chodzi atak pozycyjny, Legia najlepiej radzi sobie przy stałych fragmentach gry, tutaj beda dla nas najwiekszym zagrozeniem. Tak wiec jedziemy tam zagrac swoje i osiagnac dobry rezultat na ktory na pewno nas stac.
|
Jest 0-2 dla zwierząt. Niestety zwierzęta są lepsze w każdym aspekcie, szybsi i bardziej wybiegani. Do tego znacznie lepiej ustawieni. Sa Pinto przeczytał Stolarczyka. Po meczu niestety.
|
Cytat:
Do tego kompromitujące wpuszczenie piłki między nogami Lisa i jest 0-2. Acha, nie czarujmy się też bo Legia ma lepszych piłkarzy i to dużo daje. |
legia nas po prostu osmiesza i kpi sobie z tych pilkarzykow .....ciekawe przeciwko czemu Oni znowu wyszli na to boisko , znowu kasa ? czy jakas inna obraza ? po prostu az przykro patrzyc na to
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl