![]() |
Cytat:
|
zabawne ile osób jeszcze wierzy w mitycznego rycerza na białym koniu Brożka :D
|
Wobec kontuzji Kolara tylko to nam pozostało - ja mimo wszystko wierzę.
|
Cytat:
Cytat:
|
Przed słynnym pożegnalnym meczem z Pyrami też w cuda nie wierzyłem.
|
Ale przecież jest Ondrasek, więc na niego najbardziej liczę, no i na Imaza
|
Ja wierzę w Jezusa - zwłaszcza w tym meczu :)
|
E tam przypomnijcie sobie Pawła z ostatnich derbów, gdy przed zdobyciem bramki na 3:0 był faulowany w polu karnym - nie położył się jak większość parodystów grających na polskich boiskach tylko walczył dalej o piłkę i szczęśliwie zaliczył piękną asystę przy bramce Imaza.....
|
W nawiązaniu do wcześniejszych postów...nie sądzę, żeby było coś takiego jak ruch kibicowski u sąsiadki w latach 80...byłem raz jedyny w życiu na Kałuży na ich 3-ligowym z moją chrzestną, która mnie chciała uchronić przed fanatyzmem...tam młyn zaczął się robić jak skrzyknęło się kilku gości...u nas X to był regularny młyn
|
Cytat:
Mala rada. Nastepnym razem napisz, ze to twoje zdanie i ze to Ty nie boisz sie pisac C.... :D i takie tam. Nie pisz - MY, Wisla itp bo wiele ludzi sie z Toba nie zgadza. Nie ma sensu tego rozwijac. http://historiawisly.pl/wiki/images/...via_plakat.jpg |
Cytat:
To nie był, nie jest i nigdy nie będzie zwykły mecz !!! JŻS !!! |
Dariook, Ty i Tobie podobni macie problem z napisaniem nazwy Cracovii z uwagi na pewne zaszlosci, przewiny, ktore sam przedstawiles, czy jak to rozumiec?
|
Bo Dariook i osoby popierające jego wypowiedź mają z Wisłą więcej wspólnego niż pewna część tego forum jak i innych kibiców, którzy na meczu pojawiają się dwa razy w ciągu roku.
|
Cytat:
|
Dobry chłopczyna. Kibicuje Wiśle z sektora "niebo".
|
Cytat:
|
Halo, halo ludzie, bo zaczyna się robić jakieś sztuczne wartościowanie kibiców!
Wyluzujcie... Rozumiem postawę Kominka, który chce to forum uczynić odwrotnością pasiastego rynsztoka, czyli forum starozakonnych. Ale! niech Kominek też zrozumie, że niektórych użytkowników np. mnie, czy jak sądzę Dario, nazwa tego skurviałego szmaciska razi w oczy i nie potrafi nam normalnie przejść przez gardło. Proszę nas zrozumieć ;-) A teraz wróćmy do meczu |
Cytat:
Dariook, musiala Cie ta Cracovia widocznie bardzo skrzywdzic. Nie widze innego wyjscia. Nawet polskich znakow uzyles. No no. Szkoda, ze nawet wprost nie potrafisz odpisac. |
Co tu duzo pisać to jest i zawsze był jak graliśmy na tym samym sczeblu rozgrywek najwazniejszy mecz w rundzie.
Kto tego nie rozumie - cóż ale do wódki by ze mną nie usiadł. |
Mordy sobie Reymanem nie wycieraj, marny zydowski prowokatorze.
. |
dobrze, ze temat wrocil do tego jaki powinien byc
|
Nie mam zamiaru omawiać tego meczu ani postawy poszczególnych grajków (choć logika ekstraklapy w przypadku Lisa zadziałała ewidentnie).
Najważniejsze: WISŁA KRAKÓW AEJAEJAOOOOO AEJAEJAOOOO KAŻDY TO POWIE, WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!! |
Wisła PANY!!!
|
Brawo Jesus, brawo Lis (choć obawiałem się jak cholera, ale było spoko), brawo drużyna, brawo kibice :)
|
Uroczyście zwracam honor Panu Bramkarzowi Mateuszowi Lisowi, przyznając się, że nie wierzyłem w jego dobrą postawę w dzisiejszym meczu. Dla swojej obrony dodam, że cały czas wierzyłem w Imaza i fajnie, że przełamał się akurat dzisiaj.
Gra, styl, to, że w drugiej połowie staliśmy i czekaliśmy co zrobi sąsiadka - nie ważne. Liczy się tylko piękny wynik :) |
Wierzę w Jezusa i w Mateusza!!!!!
|
Połówka rozbita!
Jeszcze tylko 20 punktów do utrzymania się :) |
Tak jak pisałem, że ich pojedziemy, tak się stało. Status quo zachowany.
Niech podsumowaniem będzie cytat: "Dzięki wygranej Wisła wskoczyła na trzecie miejsce w tabeli i ma tylko punkt mniej od Legii i Lechii. cracovia cały czas jest ostatnia". Miłego dnia! |
Kraków jest nasz
|
W zasadzie to był najniższy wymiar kary dla sąsiadki.
Wisła grała na pół gwizdka, a w drugiej połowie to w zasadzie tylko od niechcenia, a i tak zwycięstwo jest nasze. Nie było się czym podniecać (sportowo, rzecz jasna). Kwik na sąsiednim forum wprawia mnie w zachwyt. |
Miasto - NASZE
DERBY - NASZE Wszystko - NASZE kolejne derby do przodu chociaz tym razem mielismy duzo szczescia ALE w Derbach najwazniejsze jest zwyciestwo i to sie nam udalo. KAZDY TO POWIE, WISEŁKA RZADZI W KRAKOWIE!! |
Wisła PANY!!!
|
Wspaniały wieczór. Kolejny!
Panowie, z całego serca DZIĘKUJĘ! :) Po raz pierwszy za mojego życia mam okazję świętować trzecie z rzędu zwycięstwo nad sąsiadką. Cudowne uczucie. Jesus, jesteś MISTRZ! Mateusz - rewelacyjny mecz, oby tak dalej! Cała drużyna - czapki z głów! Wisła Pany! |
Imaz, wybaczam ci wszystkie spartolone setki w tym sezonie.
Lis dzisiaj 10/10. Stadion w większości przejęty przez młodych Wiślaków - miód na moje uszy. Wedle opinii z pewnego forum nawet młyn został przejęty przez przedstawicieli ABG :) W Krakowie bez zmian... WISŁA PANY!!! |
chyba zrobie cos o czym nigdy nawet nie myslałem.wejdę na to koszerne forumpoczytam jak placzą :)
a ten wpis to miód na moje serce 22 minut(y) temu #242 ***** dawno się nie czułem tak upokorzony, w....... i psy na młynie, ***** jak można do tego dopuścić, przecież przynajmniej opiekunów da się zweryfikować, a opiekunami były psy. Jakby mnie wielki spocony murzyn zgwałcił. |
Wisła Pany!
|
Wisła pany!
|
daktos l;inka do parchatego forum ??????? aaa , i jak tam szeryfy netowe odnosnie Lisa ??? nie ma was teraz
|
Z kałuży flety
Puszczają doping z kasety :lol: Jeszcze raz brawo Młoda ABG! |
kilkanaście lat pracy z młodzieżą szkolną przynosi efekty! :D WISŁA PANY!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl