![]() |
Cytat:
|
Przypomnę tak tylko, w tym sezonie lecą 2 drużyny bezpośrednio oraz 1 gra baraż o utrzymanie. Wylądujemy w grupie spadkowej (a po słowach Głowackiego jestem niemal o tym przekonany) i zacznie się robić wesoło.
|
Cytat:
|
tsw biała gwiazda
Dokładnie - dobrze opisałeś Pogoń. My pewnie pójdziemy w tą stronę teraz. |
Cytat:
Skad Ty ten baraz wytrzasnales? |
|
Ale to dotyczy raz ze sezonu 19/20 a dwa, barazu w pierwszej lidze
Z ekstraklasy beda po prostu spadac trzy zamiast dwoch zespolow |
Cytat:
Cytat:
Mały falstart z mojej strony ;) |
kontrakt 1+1 pokazuje jak bardzo Zarząd wierzy w trenera i jak dlugofalowa może to być współpraca....
E: no pewnie ze lepsze, skoro od razu zakładamy niepowodzenie:D |
Cytat:
|
W tym klubie nie ma żadnej przemyślanej filozofii, niestety źle to wygląda. W styczniu prawdopodobnie zmienimy trenera.
|
To się powinno skończyć źle. W razie takiej sytuacji do dymisji / wywalania będzie zarząd.
|
Cytat:
|
Chwila - a kto ma odwołać ten zarząd w razie w.? ;)
|
Cytat:
Jak to kto? Misiek :D |
Ja już przestałem wierzyć.
|
Jeżeli Wisła ma mieć szansę przyciągnąć naprawdę zdolnych młodych to Stolarczyk musi wprowadzić do 1 drużyny kogoś z CLJ i to tak poważnie. Trzeba pokazać, że wbrew temu, co było ostatnio taka droga jest otwarta.
W obecnej kadrze do gry - z "młodych" - mogą aspirować Lis i Wojtkowski. Czy Bartosza można nazwać młodym? Skoro mamy taką dziurę w środku pola to pewnie otwiera się szansa dla Plewki, który w tych 3 meczach, które widziałem robił lepsze wrażenie od Laskosia. Poza tym Świątko. BTW - Słomka wrócił z wypożyczenia i trenuje z drużyną? |
Już mógł być Ojrzyński a nawet Bartoszek
|
Co tu pisać. Stolar powodzenia!
|
Dwie strony defetyzmu że spadniemy zanim się jeszcze rozgrywki zaczęły ... Litości.
|
Powodzenia Stolar dobrych wyników wprowadzanie młodych do składu krok po kroku cierpliwości zarządu aby się zaraz znowu priorytety nie zmieniły bo w jakimś miesiącu zanotujemy gorsze wyniki.
Oczywiście jak tych młodych sprowadza do klubu. |
Daję trenerowi kredyt zaufania, zobaczymy. Na pewno jest to coś nowego, czego jeszcze nie było w Wiśle od 99.
|
Cytat:
TS ma podać swój zarząd do dymisji? Jesteście tak głupi czy wam po prostu żal dupę ściska że trzeba zacisnąć pasa? Jak to sobie wyobrażacie? Idźcie do Stecherta, może odkupi Wisłę :rotfl: Ech... |
Żale w tym temacie przypominają reakcje zaraz po zatrudnieniu Ramireza.
A jakie były płacze jak go zwalniano? Mam przeczucie, że nie będzie tak źle, jak rokuje większość kibiców, bo... po prostu nie może być. Patrząc na nasz skład gramy o 8 i spokojny środek tabeli. Stolarowi życzę wypełnienia kontraktu oraz kolejnego przedłużenia. |
Plus taki, że w końcu można będzie bez wysiłku posłuchać trenera przed i po meczu :) Szczerze to wkurzał mnie już ten hiszpański. Nie lubię tego języka.... :P
I pewnie już nie zobaczymy na plakatach i w mediach społecznościowych sławetnego "Vamos". Z tego akurat bardzo się cieszę :D |
Stolarczykowi życzę jak najlepiej. Może dane będzie mu potrenować przynajmniej rok.
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tam sie nie martwie, bo wiem, ze nawet przy kilku porazkach z rzedu, beda rozgladac sie za nowym trenerem, nie w pospiechu jak w tym wypadku.
|
Nowym? To bedziemy placic Wdowcowi Kiko Carillo Stolarczykowi i kolejnemu? :D A podobno Cupial zonglowal trenerami.
|
Cytat:
No pewnie, że nie można go nazwać młodym. Wszak jest o całe pół roku starszy od Lisa :D Jest też Bałaniuk, jest trochę starszy Kolar, jest Halilović (23l), Arsenić (24). To są perspektywiczni goście na których można w przyszłości nieźle zarobić. Stawianie na młodych nie oznacza od razu wrzucanie nieprzygotowanych 16-18 latków do zespołu. Chodzi o dawanie szansy tym, którzy mają potencjał, a jeszcze piłkarsko nie dojrzeli. Akurat w Wiśle mamy takich gości sporo. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl