![]() |
3pkt konieczne, jeżeli ten nasz wariacki plan na puchary ma być choć trochę realny.
A druga sprawa, że jesteśmy w grupie spadkowej. Świnia w meczu z Lechem wyglądała przyzwoicie niestety, więc to spacerek nie będzie. 2:1 dla Wisełki |
Cytat:
Paaanie my Puchary atakujemy nie zawsze mamy to co chcemy,ja tu widzę raczej ostrą walkę do konca o grupe mistrzowską ,mozna pisać ze chcemy Pucharów ale od kilku sezonów rzeczywistośc karze nam bić sie o gorna ósemkę i nic wiecej. |
A ja mówie że Carlitos trafi w 90 min i wygramy 1:0
|
Cytat:
|
przeczuwam hattrick Bogusia
|
Śnił mi się kolejny remis - tym razem 0:0, oby to nie była prawda -.-
Liczę na zwycięstwo |
Przecież Wisła jutro wygra, tego jestem pewny, a nawet dałbym sobie rękę uciąć. Nawet myślę o jakiejś grubszej kasie, żeby postawić :)
|
Spodziewam się lepszej gry. Chłopaki jeszcze trochę są zajechani po obozie i w Gdańsku dreptali po tym boisku, nie wszystkich piłka się słuchała, ale z każdym kolejnym meczem powinno być lepiej. Tak od 3-4 kolejki forma powinna być już optymalna. A tymczasem 3 punkty mogą być po bramce na 1-0 w 90 minucie wepchniętej dupą - byle nie tracić kontaktu z drużynami, które są w najbiższym sąsiedztwie w tabeli.
|
Remis będzie dla mnie rozczarowaniem.
|
Najbliższe 3 mecze będę kluczowe jeżeli chodzi o awans do pierwszej ósemki. Zwłaszcza te domowe z Arką i Koroną. Obydwa MUSIMY wygrać. Później zacznie się gra głównie z czołówką (Lech, Legia, Jagiellonia) i lepiej nie podchodzić do tych spotkań z nożem na gardle. Martwi mnie to, że już mieliśmy 2 takie mecze pod rząd u siebie z bezpośrednimi rywalami (Płock i Zagłębie) i wiadomo jak się to skończyło..
|
Korona zagrała dziś dla nas i straciła punkty z Sandecją ;)
|
Trzeba to koniecznie wykorzystać !
|
Siemaszki nie będzie. Najlepszy w meczu z Lechem skrzydłowy Zarandia również będzie nieobecny z powodu choroby, więc Arka osłabiona. Wobec tego trzeba zdecydowanie sięgnąć po te 3 pkt.
|
Ktoś mi powie jakie znajomości ma nasza rzecznik? K8rwa to jest porażka. Wsyzstkie konferencje prasowe to jest jedna wielka żenada.
|
Trochę zdumiewa mnie ten optymizm i przekonanie, że to wygramy - może 1 bramką, ale wygramy. Wg mnie szanse są bardzo wyrównane i chyba najbardziej prawdopodobny jest remis...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Coś czuję że po dzisiejszym meczu głównym tematem będzie walka o górną 8... Obym się mylił
|
Cytat:
Niemniej nie upatrujmy swojej szansy w tym, że w Arce nie zagra ten czy ten. Patrzmy na swoją kadrę, która przy tylu nieobecnych i tak wydaje się być szeroka. Hallilovic czy Mitrovic? Mały czy Imaz? Bartkowski czy Palcic? Jest jeszcze opcja wyjść z przodu z Kolarem - wtedy Carlos bardziej na boku. Według mnie potencjał jest duży, gramy u siebie, obstawiam 3:0. |
Zarandia jest w kadrze i jedzie do Krakowa.
Ja liczę, że po dobrym wejściu jednak od początku zagra Imaz. |
Poszła gruba papa, więc Wy mi tu o żadnych remisach nie piszcie :D Może to nie Wisła sprzed 10 lat, ale kadrę od Arki mamy mocniejszą, gramy u siebie, a wygrać też trzeba jeżeli chcemy walczyć o cokolwiek w tym sezonie, więc czemu mielibyśmy stracić jakiekolwiek punkty ?
|
Czy Głowacki jest kontuzjowany?
|
Zdrowy ale Carillo woli pare Arsenic - Wasilewski zeby miec na stoperze jednego sprytnego i drugiego silowego zawodnika
|
No i to by było na tyle jeśli chodzi o karierę. Szkoda, bo mógł jeszcze pograć - jeśli nie półtora, to chociaż pół roku.
|
Glowacki nie spelnia wymogow trenera jesli chodzi o szybkosc dla tego gra Wasyl, niczego nie zalujmy trzeba wierzyc w trenera i tyle on wie kto jest lepszy pozatym wole Arsenicia bo potem mozna go sprzedac
|
Cytat:
|
Polecam ostatni wywiad Arka (link gdzieś w wątku Nasi piłkarze...) - doskonale wie, że jest po prostu najsłabszy sportowo z tej trójki, nie jest to dla niego żadną ujmą na honorze. Lata lecą i powoli trzeba się przyzwyczajać do Wisły bez Arka (w roli piłkarza oczywiście, nie wyobrażam sobie sytuacji, w której nie będzie On znaczącą personą w Klubie po zakończeniu kariery).
|
Trochę zdumiewa mnie pesymizm. Zobaczcie na notowania buków. Wisła jest faworytem i trzeba to tylko udowodnić wieczorem na boisku. Ma być raczej ciepło, co dla nas ważne.
|
Cytat:
" nie zobaczymy zbierającego dobre recenzje za pierwszy mecz Luki Zarandii, bo Gruzin się rozchorował i nie da rady zagrać przeciwko klubowi z Krakowa.". Jeśli będzie, to większy kłopot dla naszych bocznych obrońców, bo zarówno Kun i Zarandia są od nich sporo szybsi. Trzeba po prostu więcej strzelić i tyle :D |
Oby tak było jak mówisz, ja patrzyłem na oficjalną świni i tam w kadrze jest http://www.arka.gdynia.pl/news,18711...o-krakowa.html
Jak mamy grać o ambitne cele to nie ma co się przejmować x czy y piłkarzem, tylko robić swoje :) 2-1 dla Wisełki |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl