Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XIV KOLEJKA] Lech Poznań - WISŁA Kraków, 27 Październik, godz. 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9872)

kalafior1993 25.10.2017 11:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1485852)
nie oglądaj, a jak już jednak sie zdecydujesz to BŁAGAM nie pisz nic więcej na forum , zaoszczędź nam nerwów

Jeszcze jakiś rozkaz PANIE i WŁADCO ?

jonaf 25.10.2017 12:47

Aktualizacja do zagra, nie zagra:

W Lechu zabraknie Janickiego i Nielsena. Radut nie zagra przez kontuzję, a nie przez kartki - mój błąd.

My za to z Cuestą, który już trenuje na normalnych obrotach a i Bartkowski już w pełnym cyklu treningowym. Zdenek na liście kontuzjowanych, bowiem nie ma formy i nie powinien być nawet na ławce

swiety37 25.10.2017 13:05

Czyli wygląda na skład:
Buchalik - Cywka, Arsenic, Głowacki, Sadlok - Llonch, Basha - Ze Manuel, Perez, Imaz - Carlitos.
I z ławki: Wojtkowski, Bartosz, Bałaniuk.

El'kabat 25.10.2017 15:12

Generalnie wszyscy muszą zagrać na równym sensownym poziomie, jeżeli myslimy o czymkolwiek.

W tym wszystkie wynalazki jak Perezy, Maneuele i inne Imazy...

"Perez jest w dobrym momencie, żeby zacząć grać regularnie ":D
Chłopie tam to trzeba bedzie zadupcac, a nie zgrywac sie z druzyna...

kbr 25.10.2017 22:48

Wątpię żeby powtórzyła się historia z Wrocławia, Lech jest silniejszy niż Śląsk. Prawdopodobnie dostaniemy w czapę. Potem jednak będą mecze gdzie można będzie zapunktować. do końca rundy zostanie nam 7 kolejek, z czego aż 5 razy zagramy u siebie. A wyjazdy to derby i Termalika. Tak wiec mecz w Poznaniu to nasz ostatni dalszy wyjazd w tym sezonie, potem praktycznie nie ruszmy się z Krakowa, poza wypadem do Niecieczy.

obikenobi 26.10.2017 19:09

Sędzią spotkania będzie Daniel Stefański z Bydgoszczy. Będzie VAR, w wozie siedzieć będą Bartosz Frankowski i Krzysztof Jakubik.

Dariook 26.10.2017 19:23

Rownie dobrze, mógl by w wozie siedziec Andrea Bocelli.

Barti 26.10.2017 19:38

Zagrajmy dobrze i nie patrzmy na jakieś vary srary...jak zagramy dobrze, to sędzia g..o nam zrobi...

Pepinho 27.10.2017 06:23

Biorąc po uwagę nasze spotkania z czołówką drużyn za Ramireza dziś zapowiada się porażka, na całe szczęście nasz Ekstraklasa jest nieprzewidywalna. Kluczem do dobrego wyniku będzie gra w drugiej linii, formacji do której od początku sezonu jest najwięcej zastrzeżeń.

Levis88 27.10.2017 08:25

Dokładnie wygramy albo przegramy drugą linią. Na młodych od początku sie nie nastawiam. Poznań nam szczególnie nie leży - z dużo lepszą kadrą tam przegrywalismy.
Wygrać 4 kolejne mecze i będzie spoko.

funkykoval 27.10.2017 08:42

@ Dariook
ze Stevem Wonderem - przypomnę tylko mecz w Niecieczy i to co wyczyniał w tym meczu sędzia Jakubik

rafaello56 27.10.2017 08:58

Spokojnie bez spiny gramy z liderem, możemy sobie pozwolić na porażkę

Arkadiusz.Czerepach 27.10.2017 09:08

ale teraz gramy z głównym rywalem Legii do mistrzostwa , a obowiązującym na forum jest kanon że sędziowie(pzpn)=Legia :D

rafaello56 27.10.2017 09:28

i co myślisz, że ten karny na Bogusiu- co był zawetowany przez var w meczu z 7- w meczu z Amicą zostałby podyktowany?

Arkadiusz.Czerepach 27.10.2017 09:33

ja tylko wyciągam logiczne wnioski z forumowych teorii spiskowych, więcej w temacie Wisłavspzpn

Charlie 27.10.2017 09:38

Jak wyjdziemy z trójką w pomocy (czyli z Perezem jako trzecim) to będzie narzekanie, że Carlitos osamotniony. Jak wyjdziemy z dwójką napastników (pytanie, kto miałby być drugim, bo zaufania do Bałaniuka za bardzo nie ma, a Ondrasek ostatnio sie nawet na ławke nie łapał, Kolara póki co nie liczę) to narzekanie, że pomoc zbyt słaba. Jestem przygotowany na porażkę, kuchenni póki co u siebie nie przegrali, wiec nie mamy za bardzo argumentów. Po cichu na jakiś błysk Carlitosa i bezbłędną grę na tyłach, ale to dość płonne nadzieje.

Griszka30KR 27.10.2017 10:14

Może się skończyć 0:3,chociaż może będzie lepiej,bo kuchenki maja mniejsze ciśnienie na nas niż na Legie

Snow 27.10.2017 10:41

Wnioskując po konferencji (w 1 składzie gra zawsze pilkarz na nią zaproszony), Perez jest pewniakiem dziś w wyjściowym. Z drugiej strony Kiko mówi też o partnerze do ataku dla Carlitosa... Stawiam wiec na coś w stylu:

Carlitos
Imaz Balanyuk
Perez
Basha - Llonch
Sadlok - Glowa - Arsenic - Cywka
Buchalik

Trójka z przodu wymieniająca się pozycjami.

swiety37 27.10.2017 10:52

Nie bardzo mi Balanyuk do takiej trójki pasuje... Obstawiam ZeManuela za niego.
Podoba mi się, że pomimo problemów, pomimo przebudowy, to nasze mecze z czołówką są co najmniej wyrównanie.
Czas odpalić dzisiaj "Kiko Time" i przywieźć punkty do Krakowa :)

tas de fleia 27.10.2017 11:07

Wypada liczyć na to, że środkowi pomocnicy zagrają dobry mecz. O ile o LLoncha się nie martwię i on powinien raczej zagrać to co zawsze, to zobaczymy jak Basha i Perez o ile zagrają. Słowiki z Poznania w środku mają dobry zestaw - Trałka (Majewski), Gajos, Jevtić. Obawiam się, że tu mogą nas zdominować i ciężko będzie wygrać o środek walkę. Ale w tej lidze ciężko coś przewidzieć i tą nadzieją na dziś żyjmy.

maciekkk 27.10.2017 11:14

Mam nadzieję, że jak Jevtić dostanie takiego walczak obok siebie jak Llonch to nie będzie miał za dużo miejsca do gry :)

Mam wielkie obawy co do tego meczu, ale zwykle jak mam takie odczucia to gramy najlepsze mecze i oby tak było !

ashkeczup 27.10.2017 11:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maciekkk (Post 1485941)
Mam nadzieję, że jak Jevtić dostanie takiego walczak obok siebie jak Llonch to nie będzie miał za dużo miejsca do gry :)

Mam wielkie obawy co do tego meczu, ale zwykle jak mam takie odczucia to gramy najlepsze mecze i oby tak było !

Albo wkręci go jak Bonin. Jevtić to już jest pewien poziom i nie można zaprzeczyć

szprotson 27.10.2017 14:12

a moze to Perez bedzie wlasnie gral za Carlitosem?

Jesli z nImazem na boku to znaczy ze znowu bez skrzydel ...

St Yabol 27.10.2017 14:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Snow
Wnioskując po konferencji (w 1 składzie gra zawsze pilkarz na nią zaproszony), Perez jest pewniakiem dziś w wyjściowym. Z drugiej strony Kiko mówi też o partnerze do ataku dla Carlitosa... Stawiam wiec na coś w stylu:

No właśnie nie zawsze, na początku rundy tak nie było. Chyba Kostal czy Halilović byli na konferencji a nie wybiegli w pierwszym składzie

Toeju 27.10.2017 16:39

Ja spodziewam się dziś ustawienia
Buchalik
Sadlok Głowa Arsenic Cywka
Llonch Basha
Imaz Wojtkowski
Balanyuk Carlitos

El'kabat 27.10.2017 16:48

Będzie pewnie tak jak zmiany podczas ległej. Za Brożka pudel - reszta wiadomo...

pomeran 27.10.2017 18:03

na pewno wyjdzie 2-óch fantastycznych graczy. W nieziemskiej formie Boguski i niezwykle uzdolniony Fellaini dla ubogich.

Dawno nie jechalismy tam po tak pewną porażk jak dziś. Każdy wynik ponadto będzie cudem.

A i tabela nas powoli zacznie naprawdę weryfikować..

Revolver 27.10.2017 18:53

Patrząc na wybory taktyczno-personalne naszego wodza Ramireza, ciężko się zdziwię, jeżeli wywieziemy remis.

W sumie pytania są dwa - w której minucie Kiko się kapnie, że znowu zjjebał i jak mądre przeprowadzi zmiany, żeby to naprawić.

Markus 27.10.2017 20:25

Wynik i gra na razie nadspodziewanie dobre. Dzięki świetnej postawie zmierzającego w stronę najlepszego środkowego defensywnego pomocnika ligi Bashy oraz ofiarnej grze bez piłki Boguskiego, Imaza, Carlitosa, oraz Wojtkowskiego Lech przez pierwsze pół godziny był bezradny.

Potem naszym zaczęło brakować sił i nawarstwily się błędy indywidualne, ktore mogły się bardzo źle skończyć. Jak zawsze celowal w nich pseudo obrońca Cywka i znów zagubiony Perez. Głowacki też ma momenty "zawieszenia".

Niemniej widać wyraźnie, że drużyna ciągle jest na fali wznoszacej pod względem jakości w porównaniu do poprzednich meczów.

wiesniak842 27.10.2017 20:28

Najebany to do spania!!!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:39.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl