![]() |
Ja bym tylko prosił, by teraz nie głosić haseł, że Lecha na łatwości pykniemy, czy puchary już nasze :)
|
Cytat:
|
Krótko: ten i poprzednie mecze pokazały, że PETAR BRLEK obecnie jest poziom wyżej od pozostałych zawodników.
Znakomity transfer, ciekawe, ile % z następnego transferu (oby kwota rozgrywała się w kilku mln euro) ma nasz klub. |
RE(Y)MONTADA !
Brawa za walke, brawo za zmiany. |
Brawo za walkę i zwycięstwo, ale mimo wszystko z taką wesołą piłką Lech nas pyknie. Gra obronna dzisiaj momentami była koszmarna. Tak czy owak, najważniejsze, że są 3pkt!!!
|
Cytat:
|
Brawo za grę do końca.
Kiedy (i jeżeli) Stilic wróci do swojej optymalnej formy, to "niestety" Mąka pierwszy ląduje na ławce. Brlek wygląda bardzo dobre, a Llonch motorycznie wciąga całą ligę. |
Cytat:
|
Ja napiszę tak:
-pierwsza połowa to było dno, zagraliśmy tragicznie, nie możemy aż tak się cofać po golu -w drugiej mimo straconego gola zagraliśmy już dużo lepiej, mieliśmy kilka super okazji i udało się zdobyć 3 ptk Dziś już zobaczyliśmy pierwszy błysk Maestro po powrocie do Wisły Kraków. Przerwa na kadrę dobrze mu zrobi. |
Cytat:
|
Mnie w tym meczu najbardziej podobał się moment kiedy dzięki dopingowi poczułem się jak parę lat temu. Znów chociaż przez chwilę razem i znów mimo 12 a nie 20 tys na pełnej k..
|
Piękny mecz, wspaniałe emocje na trybunach.
Ode mnie plus dla Lloncha, miał sporo świetnych odbiorów, jeśli się nie mylę to on odebrał piłkę przy pierwszej bramce, co umożliwiło nam przeprowadzenie kontry. Słabiej natomiast zagrał Mączyński, dużo niepotrzebnych strat. Czołowa ósemka wydaje się niemal pewna, mecz z Lechem zapowiada się pięknie. Liczę na 25 tys. |
Ktoś oglądał w telewizji i może potwierdzić? Z trybun wyglądało to tak, jakby przybył gwizdał byle co dla płocka a jak Brlek obrywał po głowie notorycznie to gwizdek milczał.
|
Moim zdaniem Videmont w drugiej polowie calkiem niezle sie rozkrecil.
|
Czy ktoś dostał kartkę która wyklucza go z meczu z Lechem?
|
Z Videmont'a mogą być ludzie. Pamiętamy chyba początki Brlek'a?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Łukasz ma szansę po dzisiejszym meczu na wyróżnienie za paradę kolejki i klops kolejki... nadal uważam, że to dobry bramkarz, ale ciągle co jakiś czas ma nieprzewidywalny odpał.
Subiektywnie rzecz biorąc, wydaje mi się, że Videmont nadal na 60% swoich możliwości. Kaliber Małeckiego to z pewnością nie jest. Ja tam słabszej dyspozycji Mąki nie widzę i nie spodziewam się go ujrzeć na ławce w najbliższym czasie. Cieszy systematyczny powrót do formy Stilica i gol Bartosza. Szczególnie w takich okolicznościach. Szkoda, że bramki traciliśmy po głupich błędach. Zarówno w Warszawie, jak i dziś. Dodatkowo te paskudne dośrodkowania Furmana siały niezły chaos pod naszą bramką. Trochę w stylu Kosowskiego te jego wrzutki... Ładnie to wygląda w tabeli. Może uda się Lechowi wyrwać pkt. W tym momencie jednak wydaje mi się, że to najmocniejsza ekipa w naszej lidze. No i czekam na Kolumbijczyków. Może być ciekawie. |
Jak to było z tą zmianą? najpierw schodzi Boguski i siada na ławce rezerwowych, a za chwilę widzę że to jednak Llonch zszedł.
|
Zobaczył "9" na tablicy tylko że to dotyczyło zmiany Wisły Płock.
|
Cytat:
|
Cytat:
ktoś tu odleciał mocno |
Cytat:
|
Cytat:
Moim zdaniem będzie grajek. |
Ten Llonch to jest MEGA PILKARZ na nasza lige.
NIe dziwie sie Ramirezowi, ze go chcial za wszelka cene. |
Cytat:
|
Oglądałem bramkę Stilicia i byłem niemal pewien że to totalny fuks... No ale potem sobie myśle że taka wrzuta na pałe bez patrzenia to zupełnie nie w stylu Stilicza... Gdyby tak wrzucił Mały albo RB9 to byłby fuks ale Stylicz...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl