Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XXVI KOLEJKA] WISŁA Kraków - Wisła Płock, 17 marca, godz. 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9775)

najm 17.03.2017 22:30

Ja bym tylko prosił, by teraz nie głosić haseł, że Lecha na łatwości pykniemy, czy puchary już nasze :)

mitmichael 17.03.2017 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez najm (Post 1466826)
Ja bym tylko prosił, by teraz nie głosić haseł, że Lecha na łatwości pykniemy, czy puchary już nasze :)

Lecha na spokojnie pykniemy :D Duzo emocji dzisiaj było, ładny poczatek, gol strzelony, znowu oddanie rywalowi pilki i meczarnie a koniec jeszcze lepszy od poczatku. Fantastyczne zmiany Ramireza, piekne strzalo-podanie Stilicia i ten spokoj Bartosza przy golu, szacunek. Bardzo potrzebne było nam to zwyciestwo, pierwsza osemka sama sie nie osiagnie. Najsłabszy na boisku Videmont i Maczynski, najlepszy Pol i Brlek, ktory z kazdym meczem sie rozkreca.

grogoriogreg 17.03.2017 22:36

Krótko: ten i poprzednie mecze pokazały, że PETAR BRLEK obecnie jest poziom wyżej od pozostałych zawodników.
Znakomity transfer, ciekawe, ile % z następnego transferu (oby kwota rozgrywała się w kilku mln euro) ma nasz klub.

Dariook 17.03.2017 22:38

RE(Y)MONTADA !

Brawa za walke, brawo za zmiany.

Stelio 17.03.2017 22:50

Brawo za walkę i zwycięstwo, ale mimo wszystko z taką wesołą piłką Lech nas pyknie. Gra obronna dzisiaj momentami była koszmarna. Tak czy owak, najważniejsze, że są 3pkt!!!

St Yabol 17.03.2017 22:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grogoriogreg (Post 1466829)
Krótko: ten i poprzednie mecze pokazały, że PETAR BRLEK obecnie jest poziom wyżej od pozostałych zawodników.
Znakomity transfer, ciekawe, ile % z następnego transferu (oby kwota rozgrywała się w kilku mln euro) ma nasz klub.

A to nie jest tak, że Petara kupił prywatny inwestor?

Revolver 17.03.2017 22:53

Brawo za grę do końca.

Kiedy (i jeżeli) Stilic wróci do swojej optymalnej formy, to "niestety" Mąka pierwszy ląduje na ławce. Brlek wygląda bardzo dobre, a Llonch motorycznie wciąga całą ligę.

Dzimi 17.03.2017 22:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1466808)
Dla Videmonta wszystko ułożyło się perfekcyjnie. Po bardzo słabym występie Patryka na legii może się dobrze pokazać. Wierzę w niego( uprzedzam pytania lucjusza-wierze, znaczy, że nie mam dowodów, że dobrze zagra)

I nie wykorzystał szansy. Bezbarwny i bez szybkości.

krzaq12 17.03.2017 22:58

Ja napiszę tak:
-pierwsza połowa to było dno, zagraliśmy tragicznie, nie możemy aż tak się cofać po golu
-w drugiej mimo straconego gola zagraliśmy już dużo lepiej, mieliśmy kilka super okazji i udało się zdobyć 3 ptk

Dziś już zobaczyliśmy pierwszy błysk Maestro po powrocie do Wisły Kraków.
Przerwa na kadrę dobrze mu zrobi.

ashkeczup 17.03.2017 22:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dzimi (Post 1466834)
I nie wykorzystał szansy. Bezbarwny i bez szybkości.

I zaliczył asystę. Tragiczny występ

rafkur 17.03.2017 23:04

Mnie w tym meczu najbardziej podobał się moment kiedy dzięki dopingowi poczułem się jak parę lat temu. Znów chociaż przez chwilę razem i znów mimo 12 a nie 20 tys na pełnej k..

rychu 17.03.2017 23:12

Piękny mecz, wspaniałe emocje na trybunach.

Ode mnie plus dla Lloncha, miał sporo świetnych odbiorów, jeśli się nie mylę to on odebrał piłkę przy pierwszej bramce, co umożliwiło nam przeprowadzenie kontry.

Słabiej natomiast zagrał Mączyński, dużo niepotrzebnych strat.

Czołowa ósemka wydaje się niemal pewna, mecz z Lechem zapowiada się pięknie. Liczę na 25 tys.

azkaz 17.03.2017 23:12

Ktoś oglądał w telewizji i może potwierdzić? Z trybun wyglądało to tak, jakby przybył gwizdał byle co dla płocka a jak Brlek obrywał po głowie notorycznie to gwizdek milczał.

dawiss 17.03.2017 23:13

Moim zdaniem Videmont w drugiej polowie calkiem niezle sie rozkrecil.

Tobi1906 17.03.2017 23:14

Czy ktoś dostał kartkę która wyklucza go z meczu z Lechem?

rafkur 17.03.2017 23:16

Z Videmont'a mogą być ludzie. Pamiętamy chyba początki Brlek'a?

Błaszczu_WIŚLAK 17.03.2017 23:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tobi1906 (Post 1466841)
Czy ktoś dostał kartkę która wyklucza go z meczu z Lechem?

Nie. Zagrożeni w meczu z Lechem będą: Mąka, Głowa, Ondraszek i Gonzalez.

ashkeczup 17.03.2017 23:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azkaz (Post 1466839)
Ktoś oglądał w telewizji i może potwierdzić? Z trybun wyglądało to tak, jakby przybył gwizdał byle co dla płocka a jak Brlek obrywał po głowie notorycznie to gwizdek milczał.

Na początku drugiej połowy Wisła mocno dojechała i się kartki posypały. Niektóre słuszne, niektóre mniej, ale Gonzalez mógł i czerwo dostać bo sanki w najlepszym wydaniu zaprezentował ;)

azkaz 17.03.2017 23:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1466844)
Na początku drugiej połowy Wisła mocno dojechała i się kartki posypały. Niektóre słuszne, niektóre mniej, ale Gonzalez mógł i czerwo dostać bo sanki w najlepszym wydaniu zaprezentował ;)

Sytuację z faulem na Pawle po którym sam faulowany dostał kartkę i ktoś jeszcze z płocka możesz skomentować? Ja to widziałem jako ewidentne żółtko za faul taktyczny, wychodził na dobrą pozycję

Vinci 17.03.2017 23:26

Łukasz ma szansę po dzisiejszym meczu na wyróżnienie za paradę kolejki i klops kolejki... nadal uważam, że to dobry bramkarz, ale ciągle co jakiś czas ma nieprzewidywalny odpał.

Subiektywnie rzecz biorąc, wydaje mi się, że Videmont nadal na 60% swoich możliwości. Kaliber Małeckiego to z pewnością nie jest. Ja tam słabszej dyspozycji Mąki nie widzę i nie spodziewam się go ujrzeć na ławce w najbliższym czasie. Cieszy systematyczny powrót do formy Stilica i gol Bartosza. Szczególnie w takich okolicznościach. Szkoda, że bramki traciliśmy po głupich błędach. Zarówno w Warszawie, jak i dziś.

Dodatkowo te paskudne dośrodkowania Furmana siały niezły chaos pod naszą bramką. Trochę w stylu Kosowskiego te jego wrzutki...

Ładnie to wygląda w tabeli. Może uda się Lechowi wyrwać pkt. W tym momencie jednak wydaje mi się, że to najmocniejsza ekipa w naszej lidze. No i czekam na Kolumbijczyków. Może być ciekawie.

Dzimi 17.03.2017 23:29

Jak to było z tą zmianą? najpierw schodzi Boguski i siada na ławce rezerwowych, a za chwilę widzę że to jednak Llonch zszedł.

tomek100 17.03.2017 23:33

Zobaczył "9" na tablicy tylko że to dotyczyło zmiany Wisły Płock.

rafalek 17.03.2017 23:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dzimi (Post 1466848)
Jak to było z tą zmianą? najpierw schodzi Boguski i siada na ławce rezerwowych, a za chwilę widzę że to jednak Llonch zszedł.

Boguski zobaczył 9 na tablicy i szybko zbiegł z boiska, a to się okazało była sygnalizowana zmiana Płocka (też 18 wchodziła za 9). Potem to wyjaśnili i zszedł Llonch.

JrQ- 17.03.2017 23:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grogoriogreg (Post 1466829)

jaki procent? : ))
ktoś tu odleciał mocno

Coglin 17.03.2017 23:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Błaszczu_WIŚLAK (Post 1466843)
Nie. Zagrożeni w meczu z Lechem będą: Mąka, Głowa, Ondraszek i Gonzalez.

Jeszcze Sadlok i Brlek

WioReXXX 17.03.2017 23:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 1466842)
Z Videmont'a mogą być ludzie. Pamiętamy chyba początki Brlek'a?

Oj zdecydowanie. Pierwsza połowa słaba, ale nie ma przypadki ze jest pprakryczbie pierwszym zmiennikiem. Z każdą minutą lepiej a w drugiej połowie po stracie bramki wszystkie ataków jego strona.

Moim zdaniem będzie grajek.

7 kotów 17.03.2017 23:43

Ten Llonch to jest MEGA PILKARZ na nasza lige.
NIe dziwie sie Ramirezowi, ze go chcial za wszelka cene.

ashkeczup 17.03.2017 23:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1466857)
Ten Llonch to jest MEGA PILKARZ na nasza lige.
NIe dziwie sie Ramirezowi, ze go chcial za wszelka cene.

A, że pewnie nie była zbyt wygórowana, to dobra nasza :)

KrzychooR 17.03.2017 23:49

Oglądałem bramkę Stilicia i byłem niemal pewien że to totalny fuks... No ale potem sobie myśle że taka wrzuta na pałe bez patrzenia to zupełnie nie w stylu Stilicza... Gdyby tak wrzucił Mały albo RB9 to byłby fuks ale Stylicz...

ashkeczup 17.03.2017 23:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KrzychooR (Post 1466859)
Oglądałem bramkę Stilicia i byłem niemal pewien że to totalny fuks... No ale potem sobie myśle że taka wrzuta na pałe bez patrzenia to zupełnie nie w stylu Stilicza... Gdyby tak wrzucił Mały albo RB9 to byłby fuks ale Stylicz...

W wywiadzie przyznał, że wrzucał

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl