![]() |
Cytat:
Cytat:
Najgorsze 4. Cytat:
|
Do usunięcia
|
Glosy na 4 to zemsta gwizdzacych:lol:
|
Moim zdaniem również 5 najlepsze.
|
5 bardzo ładne, ze smakiem
|
NIby nikt nie głosuje na 4, a przewaga nie spada a nawet rośnie :D
|
Cytat:
|
Tylko 5!!!!
|
Zagłosowałem na 5.
Podoba mi się też 1 i 3. Reszta słaba. Najlepiej jakby przeszły chociaż 2 projekty. Ta "czwórka" to chyba wybór jakiejś gimbazy. Szkoda, że głosowanie jest dość nieszczelne - lepiej jakby była weryfikacja np. poprzez to, czy ktoś posiada kartę kibica 2011. |
Organizujcie znajomych żeby głosowali, bo skończymy z paskudztwem :-/
|
Ja głosowałem rano, około 9, na pierwszą opcję.
Jest progres, gdyż czwarta opcja straciła nieco (dokładnie 2%) Głosował ktoś z Was dziś, w porze wieczornej, jak sytuacja się przedstawia? Obyśmy zdążyli zdetronizować to nieporozumienie..... |
Mi tam 4 pokazuje 37%
|
W takim razie 4 odrobiła jeden %.
Rano było ,,zaledwie" 36%. Nie wierzę w to co się dzieje, oby ta propozycja nie wygrała. |
Walczycie jakby chodziło o życie a to przecież tylko kawałek plastiku do porfela
|
Trzeba do klubu pisać, żeby wobec braku wymaganej większości, zoorganizowali drugą turę dwóch najlepszych projektów...
|
@Konrad.
Trzeba pogodzić się z demokratycznym wyborem. |
|
Z całm szacunkiem, dlaczego 4 najgorsze? 5 chyba zaprojektował ktoś z przedszkola. Jeśli przejdzie 5 to z bólem serca wyrobie nową karte... Juz wolałbym obecną.... Od 5 gorsza jest tylko....no własnie, nie ma takiej. Osobiście podoa mi się 3 oraz 1. Ujdzie 2, 6, 4. 5 to kara za grzechy chyba...
|
Cytat:
Poszło na piąteczke 3 głosy |
Cytat:
Otóż według mnie najgorsze projekty to nr 2 i 3. Numery 1 i 4 uważam za modne, ale tradycyjne, natomiast propozycje 5 i 6 za stylowe i biznesowe. Nie rozumiem tego hejtu na nr 4 :D |
Gdyby głosowanie zależało od osób z forum, to 4 na pewno by nie wygrała.
Głosować może natomiast każdy (nawet z zewnątrz), czyli wszyscy, w tym pikniki, młodzież, dzieciaki, których 4 nie razi w oczy. 4 wygrywa bo jest najbardziej kolorystyczna i stylowa (tło robi różnicę?) 1 - ok, ale czy nie za prosta? 2 i 3 słabe 5 - słabo widoczny napis 6 - zbyt ciemna, mało widać to raczej gusta i ciężko coś wyrokować :) |
Najfajniej byłoby, gdyby klub dał możliwość wyboru między 2-3 pozycjami przy wyrabianiu. Wtedy dzieciaki brałyby sobie 4, a bardziej poważni ludzie 5 :D
|
Cytat:
1) 17% 2) 5% 3) 12% 4) 36% 5) 20% 6) 10% Niewiele się zmieniło, do końca 9 dni. |
Dla mnie karta nr. 2 ;)
Reszta do rozważenia :D |
Dla mnie najładniejsza jest 1, głosuję jednak na 5 bo ma największe szanse żeby pokonać to coś z nr 4.
|
Zagłosowałam sobie dziś jakieś 10 razy, zamieniając IP i nie drgnęło NIC. 4 ma 36%, 5 - 21%. Jak komuś się nudzi to polecam - w słusznej sprawie :D
|
Cytat:
Tak mnie zastanaiwa jak wyglądałby mix 4 i 5. Biała Gwiazda z 5 na tle z 4, ktoś poczaruje w fotoszopie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na stadionie również można oddawać głosy na swoją karte, pewnie wielokrotnie, więc podczas kupowania biletów nabijajcie %.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl