![]() |
Legia w kolejkach poprzedzających LM już przegrywała z takimi potęgami jak Termalica, Łęczna czy Arka u siebie, więc nie widzę powodów czemu My nie mamy pokusić się o zwycięstwo.Nie przemawiają do mnie jakieś słabe wyniki Legii, że muszą bo tracą dystans, panicze z Legii mają we łbach spotkanie w Lizbonie, i chyba nikt z nich nie chciałby wypaść ze składu.Jak nie będziemy odstawiać nogi to 3pkt są bliżej niż wszystkim się wydaje.
|
Gdyby trenował ich dalej Albaniec byłaby 3 wygrana w sezonie. A tak bardziej się skłaniam ku remisowi.
|
ciekawe czy legionisci wybiegną odczarowani niczym za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Remis nie będzie zly jeśli będzie zasłużony :)
|
Cytat:
Oczywiście, najlepiej niech nasi ich pocisną, tak po prostu. Ale po karnym z dupy dla nas płakał na pewno nie będę, ani im współczuł. |
Cytat:
|
szkoda tego Glowy jak jasna cholera. Troche sie obawiam o obrone. Oby Rysiek Sadlokiem dobrze pokierował.
|
jakieś wieści co do sprzedanych biletów?
Cytat:
|
Tak, ilosc sprzedanych biletów zostanie wyświetlona na telebimie w trakcie meczu.
Cytat:
|
Cytat:
|
Wydaje mi sie, ze zobaczymy sporo bramek. Dzisiaj powinnismy zobaczyc ofensywny futbol. Jako kibic Wisełki mam nadzieję, zreszta jak my wszyscy, ze choć o te jedną bramke bedziemy lepisi. 3-2 dla Nas
|
Cytat:
Derby Polski!!! |
Cytat:
|
Derby Europy to Barcelona - Real, a świata to ja pojęcia nie mam :)
Co do meczu, od dłuższego czasu czuję, że będzie 0:0, co w sumie byłoby niezłym wynikiem. Zresztą taki wynik idealnie podsumuje obecną formę obu drużyn. Tylko nie przegrać. |
Remis brałbym w ciemno ale skoro nie mogę to liczę na zwycięstwo ;)
|
Marzy mi sie zwyciestwo. Już kilka lat nie wygraliśmy na R22. 7egła słaba ostatnio wiec jest szansa. Do boju Wisełko !!!
|
Derby Europy :D idzcie juz na mecz dzieci :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Przed pisaniem o tym jaka Legia jest słaba, radze najpierw rzucić okiem na tabelę i składy obu drużyn. Obyśmy wymęczyli zwycięstwo ale remis też nie będzie zły. |
Kibice Ległej przyjeżdzają czy mają jakiś zakaz ?
|
Cytat:
|
Kiedys hity a teraz mecz 16 druzyny z 14 ;D ,do czego to doszło hah
jest szansa na dobry wynik,Legia jest do ogrania,ale ten mecz to serio jedna wielka niewiadoma. Jak nasi beda na dupach jezdzic to nawet i porażke przeboleje. |
Cytat:
|
Do boju Wisełko!!!!
|
ależ niedosyt.
poza pierwszymi minutami drugiej połowy i momencie po niestrzelonym karnym nie pozwalaliśmy Legii na nic. To powinno być nasze zwycięstwo. |
Gra wyglada coraz lepiej. Wielka szkoda tego karnego, to powinna byc wygrana. Cieszy to, ze konczymy kolejny mecz na 0 z tylu a i Miskiewicz coraz lepiej, oby podtrzymal to co dzisiaj pokazał w kolejnych meczach.
|
Brawa dla zawodników za serce do walki. Chcieli dzisiaj wygrać i widać było że bardziej im zależy na 3pkt niż piłkarzom warszawskiej prostytutki.
Serce do walki było tylko trochę głowy do gry brakowało. Pierwsza połowa była fajna bo lewe skrzydło fajnie chodziło nasi praktycznie zawsze byli tam gdzie powinni być. Druga połowa to szarpanina i bicie głową w mur. Brakuje rozgrywającego to widać i niestety dzisiaj było chyba najsłabsze spotkanie w wykonaniu Zachary. Może jak się bedzie dogrywał z Ondraskiem to z czasem będzie lepiej. Popović. Człowieku ty jesteś drugim Jirsakiem. Ledwo poprawny i nic poza tym. I bez charakteru. Zamiast się przepychać weź dwóch legionistów na plecy. Wtedy będziesz bardziej męski. |
Popović ty już lepiej nigdy karnych nie strzelaj. czemu nie Mójta???? Boże jak można było karnego nie strzelić??? To trzeba walić, a nie podawać bramkarzowi??? Przez niego mamy o 2pkt mniej. Dziękuje. W styczniu zmień klub!!!
|
Byłbym daleki od fali hejtu na Popovicia. Bardziej zastanawia mnie czemu Wdowczyk widząc jak dzisiaj wychodziły mu wolne nie zdecydował się na kogoś innego jak wykonawcę.
Coś ruszyło. Dawno nie pamiętam żeby w DWÓCH meczach z rzędu było widać takie zaangażowanie. Punkt trzeba szanować i iść dalej. Teraz puchar a potem wizyta w Płocku. Wygląda że wszystko idzie w dobrym kierunku. Trochę się bałem że Sadlok dzisiaj coś odwali ale zagrał dobry mecz, podobnie jak Rysiek. Oby tak dalej! |
Ta, w zeszłym sezonie 4/4, raz nie strzelił i wielkie aj waj. ....a, nawet Messi nie strzela wszystkich karnych
|
Było tak blisko... Wystarczyło postawić kropkę nad "i".
Ale nie, znowu czegoś brakowało... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl