Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [VII KOLEJKA] WISŁA Kraków - Śląsk Wrocław, 26 sierpnia, godz. 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9701)

force93TS 26.08.2016 20:35

SKWK i WSK panom już dziekujemy

szczepans21 26.08.2016 20:48

Mojta dramat

szczepans21 26.08.2016 21:01

Boguski i Uryga hiper dramat

Elendil 26.08.2016 21:02

zaraz będą zakłady, czy w tej rundzie uda nam się zdobyć punkt

brylant17 26.08.2016 21:03

Dajcie prawdziwego DP bo Uryga to parodysta

wolfu 26.08.2016 21:04

Jakim cudem Uryga trzyma się w pierwszym składzie, to jest ....a niepojęte. I jeszcze go do kadry powołują. Gość jest jedną z największych zagadek ostatnich lat...

anthony09 26.08.2016 21:09

I ty masz płacić swoje ciężko zarobione pieniądze na takie drewno co gra ...
Z takim składem to nawet Mln złotych od sponsorów o dupe rozbić...

Jam55 26.08.2016 21:11

Panie Wdowczyk tu nie ma co trenowac tu trzeba dzwonic!!!
Poprostu to sa jakies kur...wa jaja co oni robia kibice sie mobilizuja TS sie mobilizuje wszyscy probuja cos zrobiuc tylko nie pseudo kopacze kur.wa 6 mecz z rzedu ja juz nie mam sil.

brylant17 26.08.2016 21:17

Co wy robicie ?? wy Białą Gwiazdę hańbicie!!!!

arth_ur 26.08.2016 21:19

Sprzedać ilu się da i wziąść juniorów przynajmniej będą się starać. Smutno na tym stadionie. Chujowo na trybunach jedzie gorzej na murawie.

zakk 26.08.2016 21:27

Pogratulować - kibice i piłkarze przyciągnęli dzisiaj sponsorów.

mitmichael 26.08.2016 21:28

To co nasi pilkarze dzisiaj odwalili to szkoda w ogole komentowac. Jak tak maja nadal grac to ja dziekuje za uwage

yoda79 26.08.2016 21:28

....a, ja .......ę - SPADNIEMY.

wiesniak842 26.08.2016 21:33

Zacytuje sam siebie po meczu z Korona.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1450897)
Nie wiem co jest z Wdowczykiem ale on chyba poprostu nie ogarnia. Wczesniejsze mecze, duza ilosc traconych bramek byla spowodowana w duzej mierze lewa strona obrony vide Mojta/Pietrzak. Chyba ogarnal bo dzisiaj nie zagral zaden z nich ale... w tym samym czasie do skladu dal najwiekszego hamulcowego wislackiej ofensywy - Uryge. Darek kuerwa, ogarnij sie. W nastepnym meczu obrona jak dzisiaj(Jovic za Bartosza), w pomocy tylko jedna korekta - kogokolwiek za Uryge. Ondrasek w ostatecznosci jak Brozek i Drzazga nie beda do dyspozycji.

Brawo dla Dariusza za super zmiane Mojty za Sadloka i trzymanie Urygi do... 75 minuty kiedy juz bylo po frytkach.

nieznajomy 26.08.2016 21:36

Tu chyba jedynie powrót Cupiała z jakąś kasą może nas uratować...

silver03 26.08.2016 21:39

Ch.uj tam z Urygą, ale ile bramek już zajebał Głowacki... Chryste Panie...

wolfu 26.08.2016 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfu (Post 1451713)
Mamy szczęście do Śląska, czuję w kościach zwycięstwo i początek normalności :)

Przepraszam, poniosło mnie...

Patryko 26.08.2016 21:47

Psychicznie wytrzymałem tylko pierwszą połowę, widząc wynik chyba dobrze zrobiłem.

NA NASZĄ GRĘ NIE DA SIĘ K****A PATRZEĆ.

Do tej pory myślałem, że Uryga gra w tej drużynie z powodu rodzinnych koneksji z Cupiałem - myliłem się. Nie potrafię na ten moment racjonalnie wytłumaczyć jego obecności w pierwszym składzie, ba!, w drużynie ekstraklasowej. To co on odpierdala to jest po prostu dramat.

Nad Brożkiem nie będę się znęcać, bo jest najzwyczajniej w świecie totalnie bez formy i wypuszczanie go w takim stanie na boisko jest wyrządzaniem mu krzywdy.

Robi mi się słabo, jak pomyślę, że tym składem będziemy grać przynajmniej do następnego okienka transferowego.

Elendil 26.08.2016 21:47

przede wszystkim trzeba pogratulować Telefonice sprzedawania klubu w trakcie sezonu. Pożniej trzeba pogratulować Telefonice sprzedania klubu Meresińskiemu. Dzięki temu zdążyliśmy się tylko osłabić, a na wzmocnienia brakło jakby czasu.

Może jakoś doczłapiemy do przerwy... tylko po fali entuzjazmu atmosfera wokoł klubu znów beznadziejna.

amauri1990 26.08.2016 21:48

Dalej ściągajmy spadkowiczów z mentalnością przegranych - z pewnością się utrzymamy.

crux.a 26.08.2016 21:48

A ja mam wrażenie, że pograli coś pierwszy kwadrans, potem pograli coś pierwszy kwadrans po przerwie, a więcej dołożą, jak dostaną kasę.

elliot_ness 26.08.2016 21:56

Kupując bilet spelniłem swój obowiązek jako kibic wobec Wisły. Szkoda że te popierdułki piłkarzy nie wywiązali się ze swoich obowiązków. Miskiewicz to dno bramkarskie Boguski pilkarskie Brożek masakra . Boże chroń Wisłę !!!!

Kordianooo 26.08.2016 22:01

Jak by to Powiedział Zbigniew Stonoga: To jest K***A DRAMAT!!!

7 kotów 26.08.2016 22:06

Głowacki niech juz kończy karierę bo to ile goli zawala to jest jakaś masakra.
A gra całej reszty to wypadkowa dywersji w obronie jaka odpierdala Głowa.

5-1 Zw Śląskiem. U siebie.

Do absolutnego wyjebania na juz: Mójta, Guzmics i Broniszewski.

Davss875 26.08.2016 22:07

Trzeba powiedzieć dość takim osobom jak: Miśkiewicz, Głowacki, Guzmics, Uryga, Boguski, Brożek, Mójta, Załuska, Buchalik, Mączyński, Popović. Dramat!!! Nie ma kim grać! Na bramce ręcznik, obrona nie istnieje, pomoc nie istnieje, atak nie istnieje. Nie sądziłem, że kiedyś to powiem, ale zaczynam tęsknić za Gargułą, Łobodzińskim, Paljiciem, Junior Diaz itd Taki Jaliens wciągał nosem Guzmicsa. Paljic wszystkich naszych lewych obrońców razem wziętych!!! Genkov to był mega snajper w porównaniu do Zachary, Ondraska, Drzazgi...Od Miśkiewicz to chyba nawet Jovanić i Juszczyk byli lepsi!!!

Kordianooo 26.08.2016 22:13

Z drugiej strony to serce się raduje jak prawdziwa WISŁA nowej sztamy nie toleruje! brawo pikniki bluzgać i gwizdać na smRód i brodaty klub.

mr_kwolf 26.08.2016 22:13

Trochę chłodnej wody na głowę polecam.

Gramy słabo, ale do momentu bramki na 1-2 nie byliśmy zespołem słabszym (co nie znaczy, że graliśmy dobrze).

Ciężko wygrać w ekstraklasie grając w dziewięciu. Urygi i Brożka nie liczę.

Myślę, że taki wygląd tego spotkania to kwestia psychiki. To samo co było na wiosnę. Problem, że jak nie u siebie ze Śląskiem to z kim tu odpalić? Terminarz nas teraz nie oszczędza.

Elendil 26.08.2016 22:15

Cytat:

Trzeba powiedzieć dość takim osobom jak: Miśkiewicz, Głowacki, Guzmics, Uryga, Boguski, Brożek, Mójta, Załuska, Buchalik, Mączyński, Popović. Dramat!!! Nie ma kim grać! Na bramce ręcznik, obrona nie istnieje, pomoc nie istnieje, atak nie istnieje. Nie sądziłem, że kiedyś to powiem, ale zaczynam tęsknić za Gargułą, Łobodzińskim, Paljiciem, Junior Diaz itd Taki Jaliens wciągał nosem Guzmicsa. Paljic wszystkich naszych lewych obrońców razem wziętych!!! Genkov to był mega snajper w porównaniu do Zachary, Ondraska, Drzazgi...Od Miśkiewicz to chyba nawet Jovanić i Juszczyk byli lepsi!!!
Dokładnie to samo sobie pomyślałem. Na tych piłkarzy jeszcze nie dawno najeżdżaliśmy (oraz innych, takich jak Kirm, Jirsak, Chavez, Wilk) a teraz oni wszyscy byliby w tym zespole gwiazdami. Mamy skład na środek pierwszej ligi i w tej rundzie naprawdę tylko cudem zdołamy gdzieś zapunktować.

Markus 26.08.2016 22:17

Niestety, zaczynam coraz bardziej wierzyć w "klątwę Mójty". :(

Drużyna jest naprawdę słaba, pozbawiona jakości i środka pola. A Głowacki w takiej formie nie powinien w ogóle wychodzić na boisko.

Rozpaczliwie potrzeba wzmocnień, na które brakuje środków.

Davey777 26.08.2016 22:18

Dramat, drużyna kompletnie rozbita bez pomysłu na gre i woli walki. Myślałem że to bedzie przełamanie i zwyciestwo a tu takie lanie

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:55.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl