![]() |
Ja pierr... Boguski to co z przodu odwalał to ława. Alan taki drwal to może grać jak mamy ogarniętego of. Pomocnika, wtedy ma na głowie tylko odbiór i dogranie. Nie wiem jeżeli gra Uryga jak słaby musi być Brlek. Ondraszek jakby mu połowa pary zeszła zupełnie inny piłkarz. Mały wraca do swojej samolubności i machania łapami. W drugiej połowie mamy przewagę i jeden zonk w ostatniej sekundzie rozpieprza wszystko... Szkoda.....
|
Mimo wszystko uważam, ze 2 połowa daje jakies nadzieje na progres w grze. I jestem pewien, ze jak wreszcie sie wszystko uspokoi właścicielsko to oni odpalą.
Tej serii porażek tez nie demonizujmy. Wszystko jest do odrobienia na ten moment. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale, kto ma za tego Boguskiego grać ? Cywka ? Popović ? Może Brlek ? Jeden drugi i trzeci, to bardzo słabi piłkarze. Może Petar odpali, ale też potrzebuje czasu. |
Do końca okna transferowego tydzień a my mamy takie wyrwy w składzie że po prostu żal patrzeć. Ze składem, który jest, górna ósemka to będzie jak Mistrzostwo Polski.
|
Cytat:
Oby w piątek wygrana! Masakra, setki mamy, ostatnie sekundy i w pałę jak za Kazka!!!!!!!!!! |
WiSŁA !
Gdyby ktoś, przed rozgrywkami powiedział, że : Po sześciu kolejkach będziemy mieć tylko 3 punkty straty do Mistrza Polski. Tyle samo do Wicemistrza Dwa punty straty do Mistrza z 2015 roku ......NIE UWIERZYŁBYM !!!!! |
Cytat:
Sama gra to patologia, do tego końcówka frajerska. Zarówno Uryga, jak i Guzmics nie powinni mieć miejsca nawet w 18tce. Ale w obecnej sytuacji ktoś musi grać, więc komiczne sytuacje będą sie zdarzać częściej... |
Cytat:
|
Sportowo - marzenie każdego managera zachodniego klubu. 10-ciu równorzędnych piłkarzy w pierwszej jedenastce. Niezależnie od meczu.
Gdyby nie Mały to nie wiem co by to było. |
Zamiast z meczu na mecz grać coraz lepiej, to gramy coraz to gorzej. Pomijając sytuację w klubie, w dzisiejszym meczu nawet nie było widać jakichkolwiek schematów czy czegokolwiek innego. Wszystko na pałę, zawodnicy sami nie wiedzieli co mają grać, żadnych wypracowanych sytuacji. Tutaj nawet nie było czego zmarnować. Jeśli jakakolwiek akcja się udała, to była ona dziełem przypadku lub efektem jednej indywidualności, którą za chwilę psuł inny zawodnik. Przykładem jest postawa Boguskiego, który kilkukrotnie jest sam na 18 metrze, ma odsłoniętą bramkę i trzy godziny zastanawia się co ma zrobić z piłką, oczywiście w konsekwencji ją traci lub w dobrej sytuacji zagrywa do tyłu, do Głowackiego.
Naprawdę, brak słów jak się na to patrzy. Jak wcześniej nie zastanawiałem się nad przyszłością Wdowczyka, tak teraz widać, że on nawet nie ma jakiegokolwiek wpływu na tych zawodników. Dobrze to oni wyglądali pod jego wodzą tylko w pierwszych spotkaniach tamtego sezonu. Wychodzi więc na to, że do sezonu lepiej ich przygotował Pawłowski niż obecny szkoleniowiec. I kolejna szpilka, to brak w kadrze choćby Drzazgi. Chłopak się pokazał w pucharze Polski, ambicji mu odmówić nie można. W poprzednim meczu do przerwy nasza gra z Ruchem, gdy był na placu, też wyglądała jako tako. Wszedł na boisko Ondraszek i zero jakichkolwiek sytuacji po przerwie. Dzisiaj również, cień piłkarza. W tamtym sezonie ganiał za piłką jak opętany, a dzisiaj jakby inny piłkarz. |
W sumie byliśmy o krok od wywiezienia jednego punktu z trudnego (dla nas) kieleckiego terenu. Ale nie ma co przesadzać z optymizmem...
Jest źle. |
Duża część grajków jest bardzo kiepska.
Nasza "gra" to tak naprawdę w głównej mierze przypadkowa kopanina. Irracjonalnie marzę, że wyrwanie z klubu chwasta odwróci kartę już od piątku. Co mi pozostało. |
Gra leży bo Mąka jest w katastrofalnej formie.
I Zdenek. Zdenek jest obecnie tak niesamowicie chujowy ze gorzej juz sie nie da. Plus wyprowadzanie piłki przez naszych obronnych to zbrodnia. Niechże ten Głowacki siedzi pod swoim polem karnym jak Zielinski czy Łapiński. A on sie bierze za rozgrywanie. Guzmics grał dobry mecz do tej feralnej 93. minuty. Coś jak derby gdy nam ten żydowski Hodor gola wcisnął. |
Cytat:
|
W aktualnej sytuacji wszystkie te Bałaszowy, Crivellay i Guerriery byłyby dla nas zbawieniem. Myśmy się zdecydowanie osłabili w stosunku do wiosny, a Dariusz W. zapowiadał walkę o Mistrzostwo. Chyba słabe rozeznanie miał.
|
Cytat:
Coś bym zrobił bo niestety wczorajsze podanie Boguskiego w poprzek (zamiast strzału) do Guzmicsa dało kontrę i utratę bramki. Widać, że Rafał jest kompletnie bez formy.... Cytat:
Nie wiem za to dlaczego grał Uryga, wg mnie Brlek byłby lepszy na tej pozycji |
Nie mamy na pewno gorszych piłkarzy od jakiejś Arki, Łęcznej czy Płocka. Jestem pewien,że gdyby dostali kasę i w klubie przywrócono by w końcu porządek nasze wyniki były by lepsze. Potrzeba jakiegoś pozytywnego bodźca,który w końcu pchnie nas do przodu. Pamiętacie zimę? Też 6 porażek i remis z Łęczną... Nie mamy graczy jak Zurawski czy Szymkowiak ale skład jest na pierwszą "8".Nie mówię tu o Boguskim i Urydze bo Ci Panowie z całym szacunkiem powinni sobie grać w 2-3 lidze. Cała reszta ma problem z psychiką! Gdzie jest ten Guzmics z Euro nie mówiąc o Mączyńskim?Nie graliśmy z Koroną źle ale wystarczył jeden głupi błąd...Biednemu zawsze wiatr w oczy...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl