![]() |
Cytat:
które to forum? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat z WIsłap
".....rzecznika prasowego Damiana Juszczyka odezwał się Krzysztof Targosz współwłaściciel firmy Profix Hale z Krakowa link ť i wyraził chęć sponsoringu klubu. link ť Nie znam gościa, ale biedny to raczej nie jest link ť Pewnie to nie jest jakiś mega sponsor, ale nam potrzeba w tej sytuacji każdego chętnego." Na takich ludzi trzeba liczyć, z takimi ludźmi trzeba rozmawiać. |
Cytat:
P. S źle zrozumiałem kontekst. Oczywiście każde wsparcie bardzo ważne ale nie to nam klub uratuje. A na rozkimny typu "poczekajmy tydzień bo ktoś chce odkupić Wisłę" już za późno. To tak jak z walką Cupiała o ponowne przejęcie |
w tej chwili 155 zarejestrowanych użytkowników online na forum, jakie propozycje działań? Czy można liczyć że admini forum i strony podejmą razem z użytkownikami próbę jakiegoś przedsięwzięcia?
|
Cytat:
Więc błagam Was, niech ktoś zorganizuje wydarzenie na FB - manifestację z conajmniej 2-tygodniowym wyprzedzeniem, ale niech to będzie poważny organizator, który zgłosi manife w UM :) Błagam, róbmy to! Uratujmy naszą kochaną Wisłę!!! :) |
wg mnie trzeba zaczac dzialac TERAZ, chociazby zalozyc wydarzenie na facebooku.
|
Cytat:
|
Ciekawe czy skwk poparło by taki protest przed klubem, jezeli nie to chyba wszystko było by już jasne. Ja bym zrobił wydarzenie, ale łatwiej chyba będzie komuś kto jest z Krk i zna bardzo dobrze realia kibicowskie i jest przykładem też dla kibiców w pozytywnym znaczeniu oczywiscie.
|
akcję na FB musi założyć albo admin tej strony ewentualnie wislaportal. Jak założy ktoś z nas to uja z tego będzie bo nie mamy siły przebicia. Pytanie teraz co to ma być, gdzie i kiedy? Co chcemy i w jakiej formie przekażemy?
|
I trzeba oczywiście zgłosić to do UM. Wymaga tego ustawa - prawo o zgromadzeniach.
|
Najlepiej było by to okazać na meczu z piękną oprawą i dużą frekwencją, wtedy jest duże prawdopodobieństwo, że mereś będzie na stadionie i po jego zakończeniu. Jednak to nie realne skoro Ruch już nas przekszykuje u siebie. Medialnie wtedy jest też najlepiej
|
Niech się "gołodupcy" zaprezentują chociaż i pokażą czy możemy ich szanować czy też nie ? Czy stać ich na chociażby "skarpetki" ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do samego pomysłu pójścia pod klub - sugeruję rozwagę w postępowaniu bo nieprzemyślanymi działaniami można tylko zaszkodzić a tego chyba nikt - komu na Wiśle zależy - nie chce. Wplątanie w to ludzi znanych może zdecydowanie pomóc (Daniec, Sikorowski, Schimscheiner) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To nie Włoch się ze mną kontaktował. P. S. Nie jestem żaden pan. |
Cytat:
JM musi odejść i to jak najszybciej. Pozdrawiam. PS. Nie można natomiast tracić wiary i trzeba działać! Trzeba protestować i pokazywać JM, że nie jest to klub z zapi@#owa, tylko Wisła Kraków. Dlatego manifestacja MUSI się odbyć. |
10 000zł na 0% na 5lat
|
Cytat:
|
Chce Ci chyba pożyczyć na zakup :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl