Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [II KOLEJKA] Arka Gdynia - WISŁA Kraków, 22 lipca, godz. 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9660)

wiesniak842 22.07.2016 18:44

Chyba buki maja podawany sklad meczowy wczesniej niz podaje go oficjalnie Wdowczyk:D
Przy okazji z jakiej strony ten wykres?

mitmichael 22.07.2016 18:48

A totolotek ocenił szanse 35 do 35% jezeli chodzi o zwyciestwo ktorejs z druzyn

rozarian 22.07.2016 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1444035)
Chyba buki maja podawany sklad meczowy wczesniej niz podaje go oficjalnie Wdowczyk:D
Przy okazji z jakiej strony ten wykres?

Betbrain,wykres z Pinnacle, bo wiadomo że tam poważni gracze urzędują.
edit:
No, ale teraz kurs się odbija :p

Uran235 22.07.2016 19:57

Co ten Brlek dzisiaj gra? To się nie mieści w głowie. Już przed pierwszym gwizdkiem wyglądał na spiętego, a z każdą mijającą minuta jakby tylko to wszystko potęgowała. Gość jest elektryczny i notuje stratę za stratą. Wędka panie Wdowczyk, wędka.

Revolver 22.07.2016 20:13

Boguski ma 2 tryby:

1. Niewidzialny dla radarów.
2. Jak już widzialny, to coś s.......i.

wiesniak842 22.07.2016 20:18

Co takiego s.......i??? Przeciez nawet w bramke by nie trafil jakby nie ten rykoszet:D

bridgeburner 22.07.2016 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 1444040)
Co ten Brlek dzisiaj gra? To się nie mieści w głowie. Już przed pierwszym gwizdkiem wyglądał na spiętego, a z każdą mijającą minuta jakby tylko to wszystko potęgowała. Gość jest elektryczny i notuje stratę za stratą. Wędka panie Wdowczyk, wędka.

Przede wszystki to gra sam
na zmianie przynajmniej 6 zasluguje bardziej
Czas przestan sie wyglupiac z Uryga, Cywka , Boguskim i Miskiewiczem w pierwszym skladzie

AntyMod 22.07.2016 20:21

Nasz Misio kolejnym meczem chyba stara se o etat w Ani Mru-Mru , a tak pozatym to gramy o mistrzostwo, z Brleka jeszcze bedzie niezly rozgrywajacy a Cywka z Alankiem sie dopiero rozkrecaja

Bene Nati 22.07.2016 20:22

Obraz nędzy i rozpaczy.

Walczymy o mistrzostwo z takimi tuzami jak Miśkiewicz, Cywka, Uryga, Drzazga.

Czy ja doczekam jakiegoś dobrego bramkarza w Wiśle?

Boguski: "Mam nadzieję, że te dwie bramki podziałają na nas mobilizująco."

.....................................

bridgeburner 22.07.2016 20:31

Teraz dopiero pokazali odpowiednie powtórki
parafrazujac klasyka :
Miskiewicz sie kur.wa tym wyjściem skompromitował kompletnie

Merkury 22.07.2016 20:32

W kadrze poza Głowackim, Ryśkiem nie ma klasycznych środkowych obrońców. My nie gramy o MP, znów ktoś Was wprowadził w błąd bo przy tej kadrze cudem będzie załapać się do górnej połówki tabeli.

kicur 22.07.2016 20:58

Ciekawe, czy Zaluska wlaśnie sobie uświadomil, że z Lechią, to on zagra

ciacho 22.07.2016 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bene Nati (Post 1444048)
...

Boguski: "Mam nadzieję, że te dwie bramki podziałają na nas mobilizująco."

.....................................

Serio tak powiedział??:haha:

kicur 22.07.2016 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciacho (Post 1444058)
Serio tak powiedział??:haha:

Tak. W przerwie meczu. ....a mać. Co ten człowiek robi na boisku? Co ten człowiek robi w Wiśle ? Ogólnie cały zespół dzisiaj gra/zagrał chujowo.

Kamson 22.07.2016 21:23

http://lle24.pl/wp-content/uploads/2...C5%BBenada.jpg

7 kotów 22.07.2016 21:25

Co to ....a było?

d 22.07.2016 21:25

No cóż, trenerowi Wdowczykowi gratulujemy dobrego poczucia humoru odzwierciedlonego wyjściową jedenastką na ten mecz.

Jęczeć jeszcze nie ma co, bo mimo fatalnej pierwszej połowy (i przyzwoitej drugiej) dostaliśmy:

1. rykoszet
2. kolejnego babola Miśkiewicza (chyba właśnie przegrywa ostatecznie możliwość ugrania w życiu czegoś sensownego, jeśli Załuska nie przykleił się do ławki to powinien zagrać w Gdańsku)
3. psychowizję ślepego dyletanta

Przegrana generalnie zasłużona, choć zdecydowanie za wysoka. Szkoda, że z takim rywalem, śmierdzące nieświeżą rybą bydło ma okazję do fiesty.

speedfashion 22.07.2016 21:25

Wiezcz przepowiedział: "Będą Was ruchały Boguskie, Mójty, Brleki i Urygi, no i Wdowczykowe 3-5-2 też Was będzie ruchać".

Kilku naszych piłkarzy, którzy są tu już od dawna, których często utożsamia się z Wisłą, chciałbym najzwyczajniej w świecie zapytać, czy nie jest im wstyd.
Czegoś takiego jak dzisiejsza pierwsza połowa nie graliśmy chyba nawet za Pawłowskiego.

A tak na serio, to inwestor zbija cenę. :)

Davss875 22.07.2016 21:29

Dalej graj Urygą i Cywką na stoperze, a właśnie takie wyniki będą. Trzymaj Miśkiewicza na bramce, a babole gwarantowane. Czemu nie grał Głowacki, Guzmics???? Mąka od początku? Załuska?

s1mone 22.07.2016 21:31

Szczerze, nie rozumiem czemu trener nie stawia na kluczowych w poprzednim sezonie piłkarzy, tylko wpuszcza rezerwowych i liczy, że szczęście się do nas uśmiechnie, jak w meczu z Pogonią.

Z drugiej strony bramki faktycznie z dupy, bo rykoszet, babol bramkarza i wydrukowany karny, ale ogólnie w tym meczu zagraliśmy straszną chałę, szczególnie w pierwszej połowie.

Jednak trzeba pamiętać, że sami wielkie gówno stworzyliśmy z przodu, więc nie ma co się czarować - zasłużona porażka. Może tylko rozmiary trochę na wyrost. Boli.

ABGwislakABG 22.07.2016 21:35

Nam strzelać nie kazano. - Wstąpiłem na boisko,

By zrobić z siebie pośmiewisko.

Nawałnicy śledzi ciągną się szeregi,

Prosto, długo, daleko, jako morza w Gdyni brzegi;

I widziałem ich wodza: Bożok głową skinął

I jak ptak jedno skrzydło Boguskiego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniony Rafałek,

Śledź czarną kolumną, ja osuszam barek.

Najebani paralitykami jak olimpiada w Rio,

Boguski - Uryga - Misiek - Wisły to BUM trio.

bridgeburner 22.07.2016 21:39

Co Tu sie wielce rozpisywać
Wszyscy bez wyjątku zagrali padake.kodake
A 3-5-2 z 1 środkowym pomocnikiem to tez swoisty ewenement

JEDREK76 22.07.2016 21:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1444062)
Co to ....a było?

szara rzeczywistość... :/

Elefant 22.07.2016 21:41

Z olbrzymim rozbawieniem czytałem komentarze po beznadziejnym meczu z Pogonią.
3-5-2 jest Ok, idziemy na mistrza, Brożek w formie :haha:

Jak bardzo oderwany od rzeczywistości musi być trener, który po totalnym chaosie w meczu z Pogonią brnie dalej w ten schemat.
Do 3-5-2 trzeba mieć piłkarzy a nie osoby zarabiające na życie występami w meczach piłkarskich.
W efekcie nie mamy obrony i nie mamy środka pola.

Jak bardzo oderwany od rzeczywistości musi być trener, który wystawia ponownie, mając alternatywę, tak beznadziejnie grających w meczu z Pogonią zawodników jak Uryga, Mójta, Boguski czy Brożek.

Bardziej od beznadziejnej obrony przeraża totalna nicość w napadzie.
Mamy dwa schematy, dzida na Ondraszka i rzućcie tam coś do Małeckiego, on coś namiesza.
Ani przez moment nie było realnego zagrożenia bramki przeciwnej.

No i te zmiany. Słabych zawodników to się eliminuje przed meczem a nie w trakcie. Wchodzi Mączyński OK, zostaje beznadziejny i bezużyteczny Boguski zamiast Brleka, który totalnie osamotniony w obu meczach w środku pola robił co mógł. I jest na wist piłkarzem dwa razy lepszym niż Boguski.

krzaq12 22.07.2016 21:49

Załuska!!!!! Szykuj się!!!

Alan brawo tak dalej, razem z Tomkiem pociągniecie nas na dno.

d 22.07.2016 21:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elefant (Post 1444073)
zostaje beznadziejny i bezużyteczny Boguski zamiast Brleka, który totalnie osamotniony w obu meczach w środku pola robił co mógł. I jest na wist piłkarzem dwa razy lepszym niż Boguski.

To mnie cieszy - gość zaczyna wyglądać na sensownego piłkarza, a nie chorwackiego Urygę. Mam wrażenie, że będzie grać coraz lepiej.

Samuraj 22.07.2016 21:56

3-5-2 ma szanse, są do tego ludzie więc ten system może się sprawdzić. Dajcie spokój trenują go jeszcze zbyt krótko żeby wszystko im wychodziło. A co do personaliów:
1. lubię Miśkiewicza ale to najwyższa pora odstawić go od pierwszego składu, bo wychodzić do piłek to on NIE umie.
2. Uryga na środku i w pierwszym składzie to żart i to kiepski
3. Boguski... hm... Mączyński powinien grać albo Popović a nie Boguś który nie ma umiejętności
4. Zahara... oj mam nadzieję że on jednak coś potrafi bo dziś to go nie widziałem

Blaszczu16 22.07.2016 21:58

Posmialismy sie troche pobawilismy sie, a teraz trzeba powaznie wrocic do tego co gralismy na wiosne za Wdowczyka, czyli stary dobry i sprawdzony system 4-4-2. Nie ma co cudowac juz.

rozarian 22.07.2016 22:00

A jednak. Kurs u znaczącego buka nieźle skupia w sobie wszystkie informacje okołomeczowe. Może za bardzo się wszyscy dziwimy na widok takiego a nie innego składu ;).

filoo 22.07.2016 22:06

heh, no to mam nadzieję, że mocno wzmocnimy 3ligowe rezerwy!

wrzucajcie swoje propozycje:

Dożywotnio:
-Cywka, Brlek, Uryga
na miesiąc:
-Mójta, Boguski, Zachara

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl