![]() |
Chyba buki maja podawany sklad meczowy wczesniej niz podaje go oficjalnie Wdowczyk:D
Przy okazji z jakiej strony ten wykres? |
A totolotek ocenił szanse 35 do 35% jezeli chodzi o zwyciestwo ktorejs z druzyn
|
Cytat:
edit: No, ale teraz kurs się odbija :p |
Co ten Brlek dzisiaj gra? To się nie mieści w głowie. Już przed pierwszym gwizdkiem wyglądał na spiętego, a z każdą mijającą minuta jakby tylko to wszystko potęgowała. Gość jest elektryczny i notuje stratę za stratą. Wędka panie Wdowczyk, wędka.
|
Boguski ma 2 tryby:
1. Niewidzialny dla radarów. 2. Jak już widzialny, to coś s.......i. |
Co takiego s.......i??? Przeciez nawet w bramke by nie trafil jakby nie ten rykoszet:D
|
Cytat:
na zmianie przynajmniej 6 zasluguje bardziej Czas przestan sie wyglupiac z Uryga, Cywka , Boguskim i Miskiewiczem w pierwszym skladzie |
Nasz Misio kolejnym meczem chyba stara se o etat w Ani Mru-Mru , a tak pozatym to gramy o mistrzostwo, z Brleka jeszcze bedzie niezly rozgrywajacy a Cywka z Alankiem sie dopiero rozkrecaja
|
Obraz nędzy i rozpaczy.
Walczymy o mistrzostwo z takimi tuzami jak Miśkiewicz, Cywka, Uryga, Drzazga. Czy ja doczekam jakiegoś dobrego bramkarza w Wiśle? Boguski: "Mam nadzieję, że te dwie bramki podziałają na nas mobilizująco." ..................................... |
Teraz dopiero pokazali odpowiednie powtórki
parafrazujac klasyka : Miskiewicz sie kur.wa tym wyjściem skompromitował kompletnie |
W kadrze poza Głowackim, Ryśkiem nie ma klasycznych środkowych obrońców. My nie gramy o MP, znów ktoś Was wprowadził w błąd bo przy tej kadrze cudem będzie załapać się do górnej połówki tabeli.
|
Ciekawe, czy Zaluska wlaśnie sobie uświadomil, że z Lechią, to on zagra
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Co to ....a było?
|
No cóż, trenerowi Wdowczykowi gratulujemy dobrego poczucia humoru odzwierciedlonego wyjściową jedenastką na ten mecz.
Jęczeć jeszcze nie ma co, bo mimo fatalnej pierwszej połowy (i przyzwoitej drugiej) dostaliśmy: 1. rykoszet 2. kolejnego babola Miśkiewicza (chyba właśnie przegrywa ostatecznie możliwość ugrania w życiu czegoś sensownego, jeśli Załuska nie przykleił się do ławki to powinien zagrać w Gdańsku) 3. psychowizję ślepego dyletanta Przegrana generalnie zasłużona, choć zdecydowanie za wysoka. Szkoda, że z takim rywalem, śmierdzące nieświeżą rybą bydło ma okazję do fiesty. |
Wiezcz przepowiedział: "Będą Was ruchały Boguskie, Mójty, Brleki i Urygi, no i Wdowczykowe 3-5-2 też Was będzie ruchać".
Kilku naszych piłkarzy, którzy są tu już od dawna, których często utożsamia się z Wisłą, chciałbym najzwyczajniej w świecie zapytać, czy nie jest im wstyd. Czegoś takiego jak dzisiejsza pierwsza połowa nie graliśmy chyba nawet za Pawłowskiego. A tak na serio, to inwestor zbija cenę. :) |
Dalej graj Urygą i Cywką na stoperze, a właśnie takie wyniki będą. Trzymaj Miśkiewicza na bramce, a babole gwarantowane. Czemu nie grał Głowacki, Guzmics???? Mąka od początku? Załuska?
|
Szczerze, nie rozumiem czemu trener nie stawia na kluczowych w poprzednim sezonie piłkarzy, tylko wpuszcza rezerwowych i liczy, że szczęście się do nas uśmiechnie, jak w meczu z Pogonią.
Z drugiej strony bramki faktycznie z dupy, bo rykoszet, babol bramkarza i wydrukowany karny, ale ogólnie w tym meczu zagraliśmy straszną chałę, szczególnie w pierwszej połowie. Jednak trzeba pamiętać, że sami wielkie gówno stworzyliśmy z przodu, więc nie ma co się czarować - zasłużona porażka. Może tylko rozmiary trochę na wyrost. Boli. |
Nam strzelać nie kazano. - Wstąpiłem na boisko,
By zrobić z siebie pośmiewisko. Nawałnicy śledzi ciągną się szeregi, Prosto, długo, daleko, jako morza w Gdyni brzegi; I widziałem ich wodza: Bożok głową skinął I jak ptak jedno skrzydło Boguskiego zwinął; Wylewa się spod skrzydła ściśniony Rafałek, Śledź czarną kolumną, ja osuszam barek. Najebani paralitykami jak olimpiada w Rio, Boguski - Uryga - Misiek - Wisły to BUM trio. |
Co Tu sie wielce rozpisywać
Wszyscy bez wyjątku zagrali padake.kodake A 3-5-2 z 1 środkowym pomocnikiem to tez swoisty ewenement |
Cytat:
|
Z olbrzymim rozbawieniem czytałem komentarze po beznadziejnym meczu z Pogonią.
3-5-2 jest Ok, idziemy na mistrza, Brożek w formie :haha: Jak bardzo oderwany od rzeczywistości musi być trener, który po totalnym chaosie w meczu z Pogonią brnie dalej w ten schemat. Do 3-5-2 trzeba mieć piłkarzy a nie osoby zarabiające na życie występami w meczach piłkarskich. W efekcie nie mamy obrony i nie mamy środka pola. Jak bardzo oderwany od rzeczywistości musi być trener, który wystawia ponownie, mając alternatywę, tak beznadziejnie grających w meczu z Pogonią zawodników jak Uryga, Mójta, Boguski czy Brożek. Bardziej od beznadziejnej obrony przeraża totalna nicość w napadzie. Mamy dwa schematy, dzida na Ondraszka i rzućcie tam coś do Małeckiego, on coś namiesza. Ani przez moment nie było realnego zagrożenia bramki przeciwnej. No i te zmiany. Słabych zawodników to się eliminuje przed meczem a nie w trakcie. Wchodzi Mączyński OK, zostaje beznadziejny i bezużyteczny Boguski zamiast Brleka, który totalnie osamotniony w obu meczach w środku pola robił co mógł. I jest na wist piłkarzem dwa razy lepszym niż Boguski. |
Załuska!!!!! Szykuj się!!!
Alan brawo tak dalej, razem z Tomkiem pociągniecie nas na dno. |
Cytat:
|
3-5-2 ma szanse, są do tego ludzie więc ten system może się sprawdzić. Dajcie spokój trenują go jeszcze zbyt krótko żeby wszystko im wychodziło. A co do personaliów:
1. lubię Miśkiewicza ale to najwyższa pora odstawić go od pierwszego składu, bo wychodzić do piłek to on NIE umie. 2. Uryga na środku i w pierwszym składzie to żart i to kiepski 3. Boguski... hm... Mączyński powinien grać albo Popović a nie Boguś który nie ma umiejętności 4. Zahara... oj mam nadzieję że on jednak coś potrafi bo dziś to go nie widziałem |
Posmialismy sie troche pobawilismy sie, a teraz trzeba powaznie wrocic do tego co gralismy na wiosne za Wdowczyka, czyli stary dobry i sprawdzony system 4-4-2. Nie ma co cudowac juz.
|
A jednak. Kurs u znaczącego buka nieźle skupia w sobie wszystkie informacje okołomeczowe. Może za bardzo się wszyscy dziwimy na widok takiego a nie innego składu ;).
|
heh, no to mam nadzieję, że mocno wzmocnimy 3ligowe rezerwy!
wrzucajcie swoje propozycje: Dożywotnio: -Cywka, Brlek, Uryga na miesiąc: -Mójta, Boguski, Zachara |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl