![]() |
Widzieliście, jak słabo schodzą bilety? To chyba będą najbiedniejsze Derby jeśli chodzi o frekwencję.
|
Cytat:
|
Pogoda też swoje robi.
|
1-0 czy 5-1 nie ma znaczenia, maja cierpiec, płakac i wyrywac sobie włosy z głowy
Cytat:
|
Cytat:
|
Bilety
Moim zdaniemy bilety nie schodzą tak źle jak mówicie, do meczu jeszcze 6 dni praktycznie, takze spokojnie będzie w granicach 22tysiecy wydaje mi sie :)
|
Ludzie to są derby i czy grałby u Nas Ronaldo czy Zenek spod monopolowego nie ma znaczenia, to jest mecz o dominację nad największym wrogiem, to jest okazja do pokazania, że nas jest więcej, jesteśmy silniejsi, że dominujemy na boisku,na trybunach, na mieście, wszędzie. Liczy się Wisła, a nie to co biega po boisku, to jest tylko i aż środek który ma pomóc w osiągnięciu celu, którym jest totalna dominacja, totalne zniszczenie przeciwnika!
|
Bez Vipów poszło ok. 16,5 tys. biletów na tę chwilę. Dramatu nie ma ale ideału też nie. Spokojnie dobrniemy jednak do jakichś 23-24 tys. :-)
|
Na ważne mecze zawsze potrafili się spinać, więc wydaje mi się, że wygrana będzie. Pytanie - jak wysoka.
|
Na chwile obecna co do frekwencji to poszlo niecale 15tys a nie 16,5 jak kolega wyzej napisal ;) spokojnie czwartek,piatek,sobota wtedy ostro ruszy ponad 20tys to pojdzie w przedsprzedazy :) Co do meczu szkoda w cholere ze Popovic zalapal ta kontuzje a co za tym idzie przerwe w grze bo bylo widac przed kontuzja ze coraz lepiej sie juz odnajduje niestety Uryga do przodu nie zagra brak odwagi umiejetnosci itd ale w chwili obecnej napewno ma blizej do miejsca w skladzie ;>
|
Panie Trenerze! Błagam...Bez kurtuazji i asekurowania się w wypowiedziach przedmeczowych....Nie ma usprawiedliwienia na DERBY...
|
Jeśli chodzi o frekwencje to każda ponizej kompletu to jest dla nas wstyd.
|
Cytat:
Czy może liczysz jako 28 z wylaczeniem C? Tak czy tak kompletu nie będzie... |
Jak bedziecie narzekać to nie bedzie. Jak zaczniecie działać namowicie kilku kolegow, postawicie wejscie młodym z osiedla to powinno byc dobrze.
|
Tekst nie mój, ale wklejam, żeby rozruszać coś temat bo sennie tu :D
Cytat:
Panowie- stać Nas na więcej ! Cytat:
|
Małe pytanko, nie orientuje się ktoś czy będzie można oddać krew w niedziele przed meczem . Pytam bo niestety pracuje w niedziele
|
Cytat:
Problem z kibicach Januszach, których Wisła ma zapewne ma ok 40-50 tysięcy. Strzelam, że tyle ludzi odwiedziło stadion od nowego otwarcia. Wyniki meczów u siebie, a raczej postawa piłkarzy ich nie zachęca. Cóż nam z pięknego zwycięstwa 6-0 nad PBB, gdy u siebie notujemy 3 raz wynik 0-0. Z problemów organizacyjcnych teraz odpadł problem kart kibica (o których kiedyś mocno się spierałem z jednym z forumowiczów) i zobaczymy jaki będzie miało to wpływ na frekwencje (wg mnie max 1-2% więcej ludzi). |
Cytat:
Mam pytanie, z czego wynika liczba 26 tysiecy ktora jest podobno zgłoszona? Panowie, ostatnie 2 dni - przekonywac nieprzekonanych, brac rodzine i znajomych. ZROBMY COS DLA WISLY |
Było o tym pisane ze te 26 tys to tylko na derby...
|
Oczy szeroko otwarte, sporo bedzie incognito
|
Nie moge sie doczekac juz niedzieli. Oby nasi pokazali zydkom miejsce w szeregu. Wiselko tylko zwyciestwo!
|
Cytat:
najlepiej sie trzymac blisko stewardow i wysmarowac sie czosnkiem , ale moze bedzie zimno i nie przyjda |
Cytat:
|
Derby tuż, tuż. Tutaj szeroko opisane wszystkie, w których występował Arkadiusz Głowacki
http://futbolfejs.pl/ekstraklasa/ark...akowa-alfabet/ |
Sory ze troche nie w temacie, ale orientuje sie ktos moze czy mozna jutro odebrac koszulke zakupiona w akcji Gwiazdy dla Bialej Gwiazdy? Zaznaczylem odbior osobisty, ale umknelo mi info czy juz sa do odbioru czy nie.
|
|
O widzisz, zupelnie nie zauwazylem tego info, thx
|
Co tu taki spokój?! :) Jazdaaaaa!!!
|
Cytat:
|
Zaczęło się ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl