Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [IV Kolejka] Legia Warszawa - WISŁA Kraków, 9 sierpnia, niedziela godz. 18:00. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9505)

pasjonat 06.08.2015 10:59

Czemu od razu śmierdzi? Od tego się nie umiera. Bolało, zrobili Mu tomografię i wyszło. Skąd wiem? Popatrz na mój nick:)

Babba 06.08.2015 11:01

No to szkoda,że znów nie zagra!Dla Burego lepiej by grał na prawej,nie służy mu ta lewa strona.

W niedzielę ważne żeby Rysiek z Głową obili Nikolica. Remis jest punktem wyjścia,a wygrana w zasięgu.

rafaltwsd 06.08.2015 11:15

Ciekawe jak wyglada sprawa Urygi.. Czytajac wywiady z Głowackim widac ze Alan to z punktu widzenia obronców wazny zawodnik ( mimo iz na forum znawcy piłki uwazaja go za pomylke w skladzie Wisły).

DevilMayCry 06.08.2015 11:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez radek2323 (Post 1409944)
Zmien ten herb warszawskiej drużyny na mniejszy bo razi po oczach ;)

Bo ZWE to ukryta opcja warszawska na naszym forum :>

Tylko zwycięstwo, Wisełko tylko zwycięstwo... Aczkolwiek nie popłaczę się jeżeli będzie remis :alleluja:

ciomborek8 06.08.2015 11:18

bo dziwne ze tomogral czy przeswietlenie robia dopiero po tygodniu.. ale skoro masz takie pewne info wnioskuje ze z okolic Dankowic :P Bury tez da rade ;) JJBG !!!

PiVoSH92 06.08.2015 11:41

Uryga... to może być casus Trałki. Wizualnie najgorszy zawodnik, statystycznie nic specjalnego, ale bez niego w środku pola nic sie nie układa.

Kocur 06.08.2015 11:41

Ej ludzie, tomografu się nie robi jak ktoś ma złamany palec u nogi ... litości :)

Zwykły rentgen a że po tygodniu to nic dziwnego bo może na początku po prostu nie bolało.

ciomborek8 06.08.2015 11:51

Jak by go nie bolało to dograł by Derby do końca , nie dograł.. jak dla mnie to rentgen powinien byc robiony odrazu po meczu zeby wykluczyc ew. złamanie .. i na oficjalnej i w PS pisano ze Maciek bedzie gotowy

pasjonat 06.08.2015 12:00

Uporczywie bolało i Maciek przebadał się dodatkowo. Napisałbym, że do wesela się zagoi, ale chłop już po wszystkim:)

St Yabol 06.08.2015 13:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pasjonat (Post 1410063)
Uporczywie bolało i Maciek przebadał się dodatkowo. Napisałbym, że do wesela się zagoi, ale chłop już po wszystkim:)

chyba do transferu do Legii sie zagoi :)

poczekajmy na oficjalną informację

Babba 06.08.2015 14:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1410058)
Ej ludzie, tomografu się nie robi jak ktoś ma złamany palec u nogi ... litości :)

Zwykły rentgen a że po tygodniu to nic dziwnego bo może na początku po prostu nie bolało.

Przeca TK jest też jest do złamań. Lepiej wykaże jakieś popaprane pęknięcia niż RTG .Maćko miał widocznie mikrozłamania,skoro bolało,a które wyszły dopiero po tomografii.

St Yabol 06.08.2015 16:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pasjonat (Post 1410049)
Czemu od razu śmierdzi? Od tego się nie umiera. Bolało, zrobili Mu tomografię i wyszło. Skąd wiem? Popatrz na mój nick:)

no to nie pykło :)
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=30310

El'kabat 06.08.2015 16:59

.... z tym Sadlokiem, Bury też ogarnie temat na lewej obronie.

Co do meczu to się mogą dziać cuda. Mam tylko nadzieję, że Nikolicowi skutecznie Rysiek i Głowa wybiją piłkę z głowy. Liczę na dobre spotkanie i o jeden gol więcej dla nas. Brozio standardowo pewnie nagle na ległej się odblokuje i coś strzeli :)

!!IRIVER!! 06.08.2015 17:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 1410080)
.... z tym Sadlokiem, Bury też ogarnie temat na lewej obronie.

Co do meczu to się mogą dziać cuda. Mam tylko nadzieję, że Nikolicowi skutecznie Rysiek i Głowa wybiją piłkę z głowy. Liczę na dobre spotkanie i o jeden gol więcej dla nas. Brozio standardowo pewnie nagle na ległej się odblokuje i coś strzeli :)

Otóż, to - chciałoby się, żeby Nikolicia ze dwa-trzy razy twardo potraktowali i żeby odechciało mu się grać już w pierwszych minutach. :)

piotek 06.08.2015 17:35

Tak naprawdę dla Legii to też będzie pierwszy sprawdzian. Jeżeli przetrzymamy początek, który obstawiam, że będzie trudny, to będziemy grać jak równy z równym.

Dziś z Kukesi zagra pewnie połowicznie rezerwowy. Nie liczyłbym na kontuzję kogoś kluczowego. Niech grają z nami najsilniejszą 11 jak Lech. tak żeby potem nie było wymówek.

Emenems81 06.08.2015 18:50

Legia poza Nikoliciem dziś wychodzi najmocniejszym składem.

piotek 06.08.2015 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Emenems81 (Post 1410086)
Legia poza Nikoliciem dziś wychodzi najmocniejszym składem.

No to w sumie jestem ciekaw, jak sie bez niego zaprezentują.

Zooey_Deschanel 06.08.2015 19:12

Ale nie w nominalnym ustawieniu. Pazdan gra jako pomocnik, a w jego miejsce na obronie wchodzi Lewczuk.

TS&ZKS 06.08.2015 19:52

Powiem tak, w niedziele mamy naprawdę trudny sprawdzian, ale jeżeli go zaliczymy to będzie znak, że walczymy o cele NAJWYŻSZE, które jesteśmy w stanie zrealizować mimo wypowiedzi niektórych "ekspertów" i płaczu niektórych użytkowników forum o spadku. Wygrywając w niedziele Wiślacy udowodnią, że są mocni. Remisując również. Nawet porażka(tfu) w dobrym stylu pozwoli patrzyć w przyszłość w kolorach :P
Co do samego meczu to bardzo dobrze byłoby wyjść na prowadzenie 1-0 i wtedy grać swoje. Postawić swoje warunki gry.
Jeżeli zagrają w takim stylu jak z amica to o wynik jestem spokojny.

R33 06.08.2015 20:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TS&ZKS (Post 1410097)
Wygrywając w niedziele Wiślacy udowodnią, że są mocni. Remisując również. Nawet porażka(tfu) w dobrym stylu pozwoli patrzyć w przyszłość w kolorach :P

A jak przegramy w złym stylu to będziemy średni czy jak? Bo już widze wszystkie inne opcje obsadziłeś.

KrzychooR 06.08.2015 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez R33 (Post 1410104)
A jak przegramy w złym stylu to będziemy średni czy jak? Bo już widze wszystkie inne opcje obsadziłeś.

Jak przegramy to spadamy ;)

TS&ZKS 06.08.2015 20:56

Chyba źle mnie zrozumiałeś R33. Do tego lamentu i płaczu o spadku mi baaaaardzo daleko :P Po prostu chodziło mi o to, że walka z(co by nie mówić) mocną na początku sezonu ległą pokaże na co nas stać. Jeżeli dostaniemy za przeproszeniem w pi*de 5-0 i nie stworzymy zadnej okazji no to na pewno zbyt mocni nie jesteśmy :P Ten mecz to będzie prawdziwy sprawdzian i wyznacznik formy. I o to chodziło.

mtk 07.08.2015 08:56

Jestem spokojny o chłopaków, na pewno dadzą z siebie wszystko. Zwycięstwo obstawiałbym w ciemno, gdyby nie fakt, że 12 zawodnikiem będzie ślepy z Bydgoszcza. Pewnie znowu podaruje im ze dwie brameczki.

Prezydentowa 07.08.2015 08:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mtk (Post 1410140)
ślepy z Bydgoszcza.

Skąd? :lol:

filemon 07.08.2015 09:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 1410141)
Skąd? :lol:

No z Bydgoszczu :D

ASecond17 07.08.2015 10:01

No tam, gdzie gra ta WKS Zawisza (buahahaha)

pasjonat 07.08.2015 17:03

Tak tylko gwoli formalności: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zerwa_sadloka/

mari339 07.08.2015 17:14

Ehh, głupie złamanie palca i 4 tyg. przerwy :/
Całe szczęście że Burliga na lewej obronie dobrze się ostatnio pokazał. Niby nie jego pozycja, ale może z meczu na mecz będzie grał lepiej.

Smuga 07.08.2015 17:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kazimierz Moskal
Dwa ostatnie mecze z Legią pokazały, że nie mamy się czego obawiać. Z Legią możemy grać jak równy z równym i to też powinno być dla nas jakimś sygnałem, żeby jechać tam bez żadnych obaw, a wręcz przeciwnie - pojechać bojowo nastawionym. Wiadomo, że trzeba walczyć, bo bez walki - tylko samymi umiejętnościami - ciężko jest zdobywać punkty, ale myślę, że stać nas na to, aby połączyć jedno i drugie. Walka i agresywność, ale też umiejętności, które mamy.

Nie ukrywam, że takie podejście Kazika mnie, jako kibica niezmiernie cieszy. W końcu mamy trenera, który w przeciwieństwie do Smudy nie boi się powiedzieć, wprost, że w każdym meczu niezależnie od klasy i aktualnej formy prezentowanej przez rywala walczymy o zdobycie trzech punktów. Z każdym dniem utwierdzam się w przekonaniu, że Moskal, to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Każdy wynik przywieziony z Warszawy przyjmę z pokorą i zrozumieniem. Trzy punkty są jak najbardziej w naszym zasięgu. Oby w tym spotkaniu szczęście nam sprzyjało tak, abyśmy mogli je zdobyć. ;) WISEŁKO NASZA KOCHANA WYGRAJ TEN MECZ WTEDY ZNÓW TRZY PUNKTY BĘDZIESZ MIEĆ! http://3.bp.blogspot.com/-B6xB5Rebis...l-emoticon.png :TS: http://www.wisla.pun.pl/_fora/wisla/...ia2%5Bdblpt%5D

Heero 07.08.2015 18:39

Żyro kontuzjowany, wzmocnienie (7) :(

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:56.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl