![]() |
Wraz ze mną jeszcze dwie Osoby zagłosowały, więc 9 pkt. więcej:>. Jutro ostatni dzień Wiślaczki i Wiślacy do działa, agitować i głosować, głosować, głosować...
Pewnie sporo Waszych znajomych, a zarazem sympatyków Białej Gwiazdy nie ma nawet pojęcia, że takie głosowanie się odbywa, więc poinformujcie Ich o tym smsem i zachęćcie do wsparcia tej szczytnej inicjatywy, tudzież jeśli mają problemy z "poruszaniem się po necie" wesprzyjcie Ich i za nich zagłosujcie. Do dzieła! |
Głos oddany 3 punkty
|
kolejne 3 pkt....
|
Przeglądając aktywność w temacie to mamy jakieś 40 pkt... Bravo muzeum już jest nasze...
|
Zagłosowane. bądźmy dobrej myśli!
I za mamę też zagłosowałem, więc plus 6 :) |
Jak jestem spoza Krakowa i nie jestem mieszkańcem to nie mogę głosować ??
|
Cytat:
Ode mnie też już poszły 3 pkt, za chwilę pójdą kolejne od rodziców! |
Zagłosowane!
|
Poszło.......
|
Cytat:
a dlaczego nie może zagłosować, ktoś sprawdza gdzie faktycznie mieszkasz ? |
Może daj np. adres jakiegoś hotelu? W dniu głosowania akurat tam byłeś i nie ma się co czepiać. Ja dałem adres rodziny, nie masz może jakichś znajomych?
|
Panowie jak jesteście spoza Krakowa to spróbujcie podać np. adres jakiegoś akademika, przecież wiadomo ilu jest studentów a wątpię, żeby ktoś to sprawdzał.
|
Ode mnie z domu 6 osób, powinno być dobrze
|
Poszło 7 smsów, z których już dostałem dwie informacje zwrotne, że zyskaliśmy przynajmniej 5 głosów.
|
Ja już za 4 osoby zagłosowałem i jeszcze 2 będą. Czasu niewiele :)
|
Zagłosowane!Jedziemy dalej!
|
Zagłosowane :) cały dom ;)
Myślę ze nie będzie żle dużo znajomych głosowało na projekt 84 którzy nawet na żadnego fejsa nie wchodzą i afiszują się tzw. cisi bohaterowie :) Z mojej strony łącznie 7 osób podklepanych do działania. Edit p.s.Mam pytanie kiedy dokładne ogłoszenie wyników ? |
Kolejne 3 głosy ;)
|
4 extra osoby ode mnie :)
|
jakby ktoś nie doczytał:
Cytat:
|
I jeszcze 3 pkt. na finiszu
|
Ja w sumie 18 pkt
|
Kiedy wyniki?
|
Cytat:
Wyniki poznamy najpóźniej tydzień po głosowaniu ;) |
ile jest kasy na projekty ogolnomiejski?
|
U mnie z domu cała trójka no i kilkoro znajomych przekonanych :) + inni, krakowscy członkowie rodziny.
|
Oby oby się udało. Byłoby coś wreszcie pozytywnego.
|
to jak siebie liczymy to już wcześniej zagłosowałem + za żone i mamę + namówiłem 3 osoby z pracy = razem 6x3= kolejne 18 ode mnie ;)
|
zagłosowane wczoraj:P
|
Wie ktoś, kiedy wyniki?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl