![]() |
Myślę, że powinniśmy to wygrać choć statystyki mówią, że Podbeskidzie w ostatnich meczach zwykle coś strzela. Z Boguskim jest taki problem, że jak chłopcy Ojrzyńskiego się na niego rzucą agresywnie, to może nam zniknąć na cały mecz. Jakoś będzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może do 5 razy sztuka... Mało kto pamięta, że do 3 meczów ligowych w ostatnich sezonach dochodzi odpadnięcie z pucharu Polski jeszcze wtedy z 2-ligowym Podbeskidziem. Tak więc ostatnie 4 mecze z TSP to: 0:1 , 0:1, 0:0, 0:1. Nie strzeliliśmy Podbeskidziu NAWET GOLA na Reymonta przez ostatnie 4 lata, więc nie wiem skąd u niektórych optymizm i np. typowanie wyników na 3:0, 4:1 :p Na dobry początek strzelmy im gola, bo ostatnio nie udawało się to nawet z rzutów karnych (Guła). Mam cichą nadzieję na wygraną 1:0 i fotel lidera chociaż do soboty ;)
|
jezeli do ok 30 minuty nie strzelimy bramki to mecz przegramy lub w najlepszym wypadku zremisujemy .....ochloncie z tymi wygranymi, bo nasza gra zalezy tylko od przypadku Brozka i kaprysu Stilica , jesli cos sie odbije od Pawla lub spadnie mu pod noge ( tak jak 3 przypadki w Zabrzu ) do 20-30 minuty to wygramy i to moze nawet wysoko - jesli nie- to czuje remis 0-0 , 1-1 lub przegrana ...po prosrtu gra Wisly pod wodza pana Smudy jest niesamowicie przejrzysta, powtarzalna i powielajaca non stop ten sam schemat .... zamrozcie szampany - a z otwieraniem ich poczekajcie raczej do 22.30 ....a pomysly z czarnymi - bezmozgowcami taktycznymi, defensywnymi i lapaczami wiatru i fauli - w wyjsciowym skladzie to chyba jakis zart, chyba za duzo FM i innych gier Fifa
|
Sądzę, że z Donalda jeszcze mogłoby coś być (jakiś wartościowy gracz jak na ekstraklasę), ale za bardzo mu w grze przeszkadza koleżka Sarki.
|
Jak widze Gargułe i Boguskiego do tego Uryga to mnie telepie
|
W koncu wygrana z tymi wiesniakami (84 bez urazy :P ) co ich kibice tylko Idzie Idzie Podbeskidzie potrafia wołac. I nawet ta łysa ciota warszawska Borski dajac wolnego niezasłuzonego gdzie potem był karny i gol na 0-2 nie pomogł .Gramy do konca, WISEŁKO gramy do konca :D 20 strzałow 9 celnych Wisła - 16 strzałow Podbeskidzie 2 celne, dziekuje dobranoc
|
Borski to jednak druga liga
|
Guzmics jak zwykle zajebiście
|
Nareszcie pokazali charakter i wole walki. Kto by wierzył że z tymi toporami wyjdziemy z 0-2 Brawo Wisełka !!!
|
Ten, kto ściągnął Guzmicsa zasługuje na premię - Głowa może być spokojny o swoje następstwo na obronie, jeszcze ogarnąć kogoś do pary z nim, bo Dudka ewidentnie lepiej czuje się jako DP.
|
Cytat:
|
Brawo dla chłopaków za to, że po 0:2 się podnieśli, bo prawdę powiedziawszy byłem już pogodzony z porażką. Mudżiny dzisiaj dały radę. Garguła dno. Teraz przemielić kielecką niewiastę i ograć braci z Wrocka! :)
|
Cytat:
|
Węgier daje radę, Garguła daj sobie człowieku spokój z piłką nożną.
|
Cytat:
kuwa jak mi dziewczyna napisała, że jest 0-1 i jak bramka padła to miałem ochotę położyć się na ziemi i już nie wstawać |
Garguła panu już dziękujemy ! Co do meczu to jestem pod wrażaniem zaangażowania i woli walki naszych... W każdym meczu po pierwszej połowie Smuda musi wpuszczać mudżinków a oni zrobią swoje :D
|
Cytat:
|
Mecz zwariowany. Wydawało się, że mecz już mamy w plecy. Ale pozniej mecz porwał trybuny, były emocje!
Plus Guzmics, nasze Muziny i Stilic za podania. Minus dla Garguły (ten facet powinien zastanowić się co robi, miał niby wślizg 1 udany ale reszta to pyta) i Boguskiego za 1 połowę. |
Gumzics ma strasznie mało pewności, może to kwestia kilku meczyków. Szczególnie w oka wpadło głupie zagranie ręką po którym Podbeskidzie otrzymało szanse na karnego i kilka beznadziejnych wyjść po piłkę. Ogólnie dosyć nieźle asekurował skrzydłowych I zaliczył kilka wypadów do przodu. Garguła pokazał jak mecz ma w dupie, nie chcąc biegać za piłką - na szczęście został zdjęty w przerwie. Smuda miał rację stawiając na Burligę, nie na Stolarskiego (kolejny solidny mecz) .
|
Btw, gdzie są ci co sapali że znowu sędzia z mazowsza czy to warszaffffki???
|
Ogólnie nie wiem, czy oglądałeś mecz, bo Guzmics był bezbłędny w defensywie i dał od siebie dużo w grze do przodu. A ręka? Na styku do podyktowania, raczej nie. A wina za bramkę do Sadloka.
|
Garguła powinien zejść z momentem jak odpuścił bieg do tej piłki.
Już myślałem, że będzie powtórka z rozrywek ale udało się i są 3 pkt :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Gwizdał jak pojebany. I to jest największy jego problem. Choć często podejmował trafne decyzje to Borski tak już ma, że wprowadza nerwówkę na boisku i na trybunach. Kartki dla Bielska ewidentne, walnął się dając od razu czerwo zamiast drugiej żółtej, bodaj dla Deji. Decyzja o przyznaniu wolnego dla PBB po "ręce" Gumisia to katastrofalny błąd, czego efektem było po chwili 0:2 z karnego. Jak to zapytali komentatorzy - "a co on miał z tymi rękami zrobić?" Twoje pytanie sugeruje, że w czymś arbiter dzisiaj nam pomógł, a tak nie było. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
W poprzednich meczach byliśmy przewalani przez sędziów. Tak było i z Legią i żydami. Z Jagiellonią też cieć z gwizdkiem się nie popisał. Koniec offtopu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl