![]() |
Kadra Wisły Kraków na spotkanie z GKS-em Bełchatów:
Bramkarze: Michał BUCHALIK Gerard BIESZCZAD Obrońcy: Arkadiusz GŁOWACKI Piotr ŻEMŁO Michał CZEKAJ Maciej SADLOK Łukasz BURLIGA Dariusz DUDKA Pomocnicy: Alan URYGA Semir STILIĆ Emmanuel SARKI Maciej JANKOWSKI Łukasz GARGUŁA Przemysław LECH Napastnicy: Paweł BROŻEK Mariusz STĘPIŃSKI Rafał BOGUSKI Tomasz ZAJĄC |
mam nadzieje ze Arek jest na tyle kumaty ze zlapie jutro zolta kartke
|
Cytat:
|
i jak Głowa złapie karte (oby) to nie zobaczysz bo będzie pauzował z Zawiszą.
|
Najlepiej żeby teraz dostał kartke, o ile z Zawiszą jeszcze dalby rade zagrac czysto to z Legią juz pewnie nie, a wiadomo, że pozniej derby
|
Cytat:
Co zrobił w rezerwach? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie mogę się doczekać tego meczu. Atmosfera tak w drużynie jak i wśród kibiców najlepsza od miesięcy. Brożek, Stilić, Sadlok i kilku innych zawodników na fali. Mecz przy R22. Mam nadzieję, że te wszystkie czynniki złożą się na ładną i nieustępliwą grę, a co za tym idzie, pewne zwycięstwo.
|
Cytat:
|
Jakże się mylili ci, którzy twierdzili, ze mecze Wisły bojkotuje jedynie paru gówniarzy z C. Średnia przed bojkotem ok. 5,3 tys, dzis będzie ok. 20 tys. ludzi. Wnioski do wyciągnięcia pozostawiam tym geniuszom.
|
Cytat:
|
A propos kadry na mecz z Bełchatowem. Ile żółtych kartek na koncie ma Michał Czekaj w III lidze? Żeby nie było takiej wtopy jak wiecie u kogo :D. Mam nadzieję że u nas ktoś to ogarnia :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W Anglii kartki liczą się w wszystkich rozgrywkach chyba, ale na pewno nie u Nas. U Nas nawet Puchar Polski i Ekstraklasa to zupełnie rożne rozgrywki.
|
Regulamin dyscyplinarny PZPN
Art. 20 par.1 "Karę dyskwalifikacji, stanowiącą zakaz uczestnictwa w określonej liczbie meczów za przewinienie popełnione w rozgrywkach mistrzowskich, wykonuje się w klasie rozgrywek mistrzowskich, w której zawodnik grał w chwili popełnienia czynu (...) Organ dyscyplinarny może rozszerzyć karę dyskwalifikacji na inne klasy rozgrywkowe, w których klub aktualnie występuje" W związku z powyższym, najważniejsze jest orzeczenie organu dyscyplinarnego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie i Panie, jak szacujecie? Będzie >20000 ludzi, bo właśnie się założyłem z kumplem z pracy o szmalec. Ja over, on under. Oj coś czuje, że będzie na styku... :D
|
Będzie 19 999 :) ale mam cisnienie. W pracy tylko odliczam godziny do meczu.
|
Cytat:
Potrzeba jakieś 700-800 biletow na godzine, wykonalne? |
Mysle, ze bedzie okolo 17 tys.
Bedzie zabawa! Bedzie sie dzialo!! |
a kto ma troszke kasy to pomoc dla malolalow
|
Cytat:
|
wszyscy strasznie najarani że wygramy. Będzie duża presja na wygraną tak że zobaczymy jak to będzie. Wg mnie wcale łatwo nie będzie
|
Cytat:
|
Mam nadzieję, że ten mecz rzeczywiście będzie zimnym kubłem na rozgrzane głowy... w Bełchatowie.
|
Aż mnie skręca, że mnie dzisiaj nie ma w Krakowie. Dawno nie miałem takie ciśnienia na mecz.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl