Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [4 kolejka] Wisła Kraków- Ruch Chorzów, 10 sierpnia, godz. 18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9324)

Davss875 10.08.2014 11:59

Chciałbym żebyśmy wygrali tak z 5-0. Trzeba wygrac z Ruchem, nie możemy sobie pozwolić na strate punktów na własnym stadionie. Budujemy twierdze od nowa. Hat trick Brożka, jedną Sarki i Stilić. Mielibyśmy szanse na pudło po tej kolejce. Musimy sie odkuć za porażke w ubiegłym sezonie z hanysami u siebie. Jazda, jazda, jazda Biała Gwiazda.

Błaszczu_WIŚLAK 10.08.2014 12:14

5 minut szukania, 34 darmowe vouchery na Wisłę

http://images.tinypic.pl/i/00562/ve6n9wzh9jt5_t.jpg

buczo1985 10.08.2014 12:16

Ciekawe jak z formą i zdrowiem u Pawła? Pamiętam jak przed sezonem mówił w wywiadzie, że zawsze jak ładuje brami w sparingach, to w lidze idzie kiepsko. Była to żartobliwa wypowiedź, ale jednak coś w tym chyba jest. Liczę jednak na przełamanie i chciałbym aby zdobył bramkę.

fialo 10.08.2014 12:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Błaszczu_WIŚLAK (Post 1372077)
5 minut szukania, 34 darmowe vouchery na Wisłę

http://images.tinypic.pl/i/00562/ve6n9wzh9jt5_t.jpg

Te vouchery sa już chyba wszedzie, ojciec dziś grał na Grzegorzeckim w tenisa, dzwoni do mnie pozniej, ze kobita z recepcji sie go pyta, czy nie chce voucheru na mecz na E :D

Także frekwencję Jacka to można podzielić przez 2 spokojnie. To juz nawet nie jest śmieszne, Jacek z klubu zrobil instytucję charytatywną chyba, rozdaje bilety na prawo i na lewo :D

PiVoSH92 10.08.2014 12:30

Paweł jest już w pełni zdrowy (wg wywiadu ze Smudą), ale jego forma to dalej zagadka.

rozarian 10.08.2014 12:37

Jeśli jakiś, nawet ostrożny optymizm zapanował u niektórych po meczu w Poznaniu, to po ostatnim wyczynie ziemniaczanego teamu oraz wczorajszej prezentacji kupy w majtach Łęcznej, dopiero dzisiaj przekonamy się co tak naprawdę nas czeka jesienią. Obym się mylił, ale widzę to w barwach raczej ciemnych http://i.imgur.com/npr1zig.gif.

BiałaGwiazda 10.08.2014 13:30

Ktoś wie czy w meczu z Ruchem będzie mógł zagrać Lucas? Wogóle kiedy będzie mógł już grać w meczach?

Davss875 10.08.2014 13:50

Lucas moze juz grać w oficjalnych meczach Wisły, bo został zgłoszony do rozgrywek. Także jeśli tylko Smuda pozwoli mu zadebiutować to nie ma żadnych przeciwskazań.

Mati_ 10.08.2014 14:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1372070)
Ciężki mecz się zapowiada.

Bez przesady. My jesteśmy Wisła Kraków i nie możemy się obawiać meczu z Ruchem. Na papierze prezentują się bardzo przeciętnie. Jeżeli ktoś pisze, że cieżki mecz sie zapowiada, to ilu graczy z Ruchu wzielibyscie do Wisły? Bo ja nie widzę żadnego.

Kuświk, Starzyński bez formy, kto ma nas straszyć? Ruch nie powinien murować bramki jak Piast. Liczę na gładkie, ładne zwycięstwo.

63.5 Kg 10.08.2014 14:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mati_ (Post 1372093)
Bez przesady. My jesteśmy Wisła Kraków i nie możemy się obawiać meczu z Ruchem. Na papierze prezentują się bardzo przeciętnie. Jeżeli ktoś pisze, że cieżki mecz sie zapowiada, to ilu graczy z Ruchu wzielibyscie do Wisły? Bo ja nie widzę żadnego.

Kuświk, Starzyński bez formy, kto ma nas straszyć? Ruch nie powinien murować bramki jak Piast. Liczę na gładkie, ładne zwycięstwo.

Na chwile obecna od wielu,wielu miesięcy my jesteśmy TYLKO Wisła Kraków...
Wiem ze Ruch szalem nie jest ale to zespol z podium ubiegłego sezonu...

Marcin_fan 10.08.2014 14:54

Cytat:

Haha. Nie wiem czy ironia ale właśnie "wczoraj" wzieliśmy trójke zawodników z Ruchu.

art 10.08.2014 16:28

A kiedyś braliśmy hurtowo z innych klubów i graliśmy w pucharach z sukcesami... To Polacy już źli w składzie?

palikot 10.08.2014 16:34

Cytat:

Tym bardziej, że ich najlepszy piłkarz Zieńczuk nie gra!

Mati_ 10.08.2014 16:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1372100)
Haha. Nie wiem czy ironia ale właśnie "wczoraj" wzieliśmy trójke zawodników z Ruchu.

Poza Sadlokiem, wyciagnelismy dwóch z podstawowej 11stki.
Nie wyciągnęliśmy żadnych dziadków, tylko perspektywicznych.

staszek2309 10.08.2014 17:04

Na trybunach tłumy.
Więcej ludzi było dzisiaj na basenie w Olkuszu.
:-/

63.5 Kg 10.08.2014 17:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez staszek2309 (Post 1372136)
Na trybunach tłumy.
Więcej ludzi było dzisiaj na basenie w Olkuszu.
:-/

3,5to max....kazda wyzsza liczba będzie smieszna...
Ladny doping-przypomina mi się festyn w Kokotowie w 99'...

PS. Ale czy "Jebac PZPN" przystoi elicie??

domin_czyzyny 10.08.2014 17:34

Teraz Anglia sie zrobiła (nie mówie o frekwencji). Gardła pewnie zabolały ;) powinni chyba tantum verde brać ze sobą na mecz...

Szkoda tych akcji...

Uran235 10.08.2014 17:52

https://www.youtube.com/watch?v=8fUaIvmGcyk
Taka myśl się nasuwa po pierwszych meczach.

fialo 10.08.2014 17:52

Cii... Zaraz Cię zje klika fanów tego ręcznika, który jakimś cudem stoi w naszej bramce :)

Nic chłop nie łapie. ZERO.

Mario Nh 10.08.2014 17:54

Ofensywa ładnie klepie, obrona jak sito.
Szkoda, że Smuda nie dostał napastnika, kogoś do Brożka.

Głowacki straszna gafa przed gwizdkiem. Wygrywa losowanie a mimo to wybrał połowę pod słońce. Buchalik był mu wdzięczny zapewne.

domin_czyzyny 10.08.2014 18:03

Brama Buchalika :( żal Miśka, szkoda, że chciał tyle kasy. Jeśli On dalej będzie tak bronił, to będę tęsknił za Pawełkiem.
Brożek ewidentnie bez celownika...
Jeśli dobrze widziałem Boguski przestraszył się obrońcy.

WISŁAZWE 10.08.2014 18:12

Potwierdzam. Tam gdzie pracuje również można było dostać wejściówki na dzisiejszy mecz. Sektor E oraz VIP. Więc teraz widać jakim szacunkiem darzy nas zarząd. Ludzie ciężko pracują, chodzą na mecze od X lat aby mieć zniżkę 5 złotych przy wznowieniu karnetu. A przypadkowe osoby dostają darmowe bilety na sektory gdzie cena jednej wejściówki zaczyna się od 40 złotych...

domin_czyzyny 10.08.2014 18:16

Jeśli jesteś kibicem Wisły to płac. Jeśli jesteś frajerem znikąd to wchodź na stadion za free.

No i ....a 2-1 dla Ruchu...

Ogryzek 10.08.2014 18:33

No i sparciały jak zwykle dał popis... bez DP - raz się upiekło bo Kuświk zmaścił. 2 raz nie.... do kiedy był Uryga na placu gra z tyłu jakoś to wyglądała. Dno co ten pacan wymyśla taktycznie. Garguła na DP... śmiech.

domin_czyzyny 10.08.2014 18:37

Boguski gra na defensywnym.

Wreszcieeeee!!!

mitmichael 10.08.2014 18:55

Frajerstwo i zenada, powtorka z meczu z Piastem. Sedzia tez swoje dołozył. Powinnismy ich zwgałcic do przerwy a nie meczyc sie w drugiej połowie. Brozek cos za słabo cwiczył te strzały bo dzisiaj znowu mu nie wychodziły, innym zreszta tez.

Ogryzek 10.08.2014 18:55

Czyli czas od kiedy zszedł Uryga a czas do kiedy wszedł Zając i Boguski został przesunięty na DP był czasem kiedy podarowaliśmy remis Ruchowi. Garguła jako DP to śmiech. Dramat co ten sparciały Smuda wyprawia. Zamiast grać o zwycięstwo my dzielnie walczyliśmy o remis... Dobrze że się udało. Ale i tak dno. Szkoda pisać o meczu w którym Smuda postanawia grać bez asekuracji z tyłu. Może mógł mędrzec od razu ściągnąć Głowackiego albo Dudke zamiast Urygę. Na to samo by wyszło....

Mario Nh 10.08.2014 19:03

Dziwny mecz.
Mogliśmy to wygrywać 3-0 ale i Ruch mógł prowadzić 1-3.

Sędzia nie uznał nam gola i nie podyktował karnego, po tej akcji straciliśmy gola.
Nie winiłbym Buchalika za wynik.

I mam wrażenie, jakby Smuda uległ presji, krytyce, brakło mu cierpliwości przy wyniku 1-1.
Bezsensu zmiana.

Stracona szansa na zwycięstwo.

BiałaGwiazda 10.08.2014 19:03

Najbardziej rozczarowuje mnie Jankowski. Jego powinno się ściągnąć za Sarkiego,a nie Uryge. Niestety w przodzie było dużo naszych ale nic z tego nie wynikało. Mam nadzieję że przyjdzie Stępiński,żeby w ataku wzmocnić rywalizacje bo narazie słabo to wygląda. A zawodnik meczu Sadlok.

thechris 10.08.2014 19:04

Ruch przeszedł obok meczu pierwsze 40 minut spotkania i prosił się o lanie. Goście wyraźnie byli myślami gdzie indziej, może Charkowie bo na R22 to było 11 niebieskich koszulek grających bez ładu i składu. Nawet biorąc pod uwagę przeszkadzanie sędziego powinno by minimum 2:0 po 40 minutach. Druga połowa to klasaczne kopanie się po czołach z obu stron i każdy wynik był możliwy... nawet 1:3 dla Ruchu jakby Zieńczuk nie przypomniał sobie swoich "najlepszych momentów" z Aten.

Ruch praktycznie nic nie pokazał a jakby nie patrzyć był bliższy zwycięstwa. Przykre.

PS. Jankowski to poziom I ligi. Dramatycznie słaby.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl