![]() |
Apeluję do samozwańczych władz forum o zaprzestaniu rozmywania tego tematu!
|
Cytat:
|
Popieram pysio.
|
Cytat:
Ale którego: http://www.bangla.pl/zdjecia/agros-n...768_5_6035.jpg |
Władza teraz już usilnie spamuje zdjęciami i docinkami.
No nieźle, to znaczy, że się nas obawiają i boją się o wynik ankiety! |
Widzę, że kampania ruszyła z kopyta.
Misio Pysio obroni Cię! |
Mam poparcie pierwszego moderatora WISŁAZWE. Dlatego myślę, że jak wygramy te wybory to u władz będę miał sojusznika.
Będę walczył o unieważnienie wszystkich banów dla naszych kibiców nałożonych przez moderatorów bez podania konkretnego powodu kary! |
Jak pójdziesz do Bednarza i załatwisz zdjęcie banów z wszystkich kibiców spisanych po meczu z Ruchem i zmusiesz go do opuszczenia fotela prezesa, to zostaniesz zgłoszony na przewodniczącego SKWK (podczas najbliższych wyborów).
|
Nie na żarty...
Mam pomysł na TWSD i aby go zrealizować potrzebuję mieć moderatora i dostęp do konfiguracji całego serwisu. |
Pysio chciał być moderatorem. Pysio nie dziękuj! Działaj.
|
Zdrajca!
Władza manipuluje moim loginem, bo wiedzą, że ten obecny "Moderator." nie jest rozpoznawalny i nikt go nie będzie utożsamiał ze mną. Chyba się poddaję, nie skruszymy tego betonu jednak... |
http://ihero2012.com/hero-1488071187-20140515.html
odkurzyłem klasyk, nie pamiętam już kto to wrzucił pierwszy |
Panie Moderatorze. poważnie rozważam oddanie całego głosu na Pana.
Ma Pan może swojego zastępce? :) |
Nie poddawaj się ....walcz....:D
|
Cytat:
|
|
AVE PYSIO
jebać agenckie udające moderatorów niemieckie ....y niszczące portal i wiślacką atmosferę składam ofiarę na pochybel s....ysynom <podpalam się> |
Cytat:
Zwyciężymy! Już 45% poparcia! |
Po przekroczeniu 50% odpal sobie to
http://www.kurshtml.edu.pl/html/zielony.html Będziesz przygotowany do wielkiej reorganizacji :D |
"najpierw cię ignorują. potem śmieją się z ciebie. później z tobą walczą. później wygrywasz"
|
Etap ignorowania mam za sobą, teraz się pośmiali, a obecnie walczą ze mną.. :)
Coś czuję zwycięstwo w tym pojedynku! Mam Wasze poparcie! |
Dzięki za poprawienie humoru w tym smutnym dniu :)
Pysio jedno Ci trzeba przyznać trollowales w Internetach zanim to było modne, a dalej się trzymasz prawilnie :D |
Wole Kubusia, tym bardziej, że coś Pysio podrożał skoro woła sobie 3 tysiączki.
A tak apropo to dziwie się, że ten temat jeszcze nie jest zamknięty. |
|
dobra rada, wrzuc szkic swojej wizji na wyglad strony/forum, zobaczysz jak drastycznie poparcie wzrosnie
popieram kandydature! |
Tak chciałem tylko wspomnieć, że jednym z pomysłów założyciela tego tematu było wysyłanie skanu dowodu osobistego do wglądu moderatorom ;)
|
Szefie, nie daj się podpuścić czerwonej hołocie.
Poznasz czerwonego po nicku jego. Tylko Nowa Pysica!!! |
dajesz dajesz, mogą być jaja
|
Cytat:
Ale niech stracę. Dorzuciłem wam te 6 starych głosów :) |
Pomysl z dowodami nie jest wcale taki zly. Gimbaza z przyczyn oczywistych by odpadla w przedbiegach a forumowe trolle nie bylyby juz takie harde w poczynaniach nie bedac anonimowymi:)
Forumowy Korwinie walcz o prawde!!! Jestem ZA. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl