Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [31 kolejka] Lech Poznań - WISŁA Kraków 25 kwietnia, godz. 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9266)

Drozd 24.04.2014 11:33

Brak Garguły to akurat wzmocnienie.

Niech grają ci którym się chce.

DeadOrAlive 24.04.2014 11:45

Szykuję się kabaret, w którym udział wezmą nie tylko piłkarze Wisły, ale również piłkarze Lecha.
Nazwałem nadchodzący mecz kabaretem, bo nie wyobrażam sobie tego, jak wyglądać będzie gra naszej ekipy, jednocześnie zdaję sobie sprawę z tego, że Lech to "nieobliczalna" drużyna, która również nie chce być gorsza i może dołączyć do gry w tym spektaklu. Każdy wynik jest możliwy, jeśli miałbym typować to obstawiałbym bramkowy remis.

PS. CAŁA WISŁA ZAWSZE RAZEM

panowie 24.04.2014 12:28

Grzegorz Wojtowicz

"Skład Wisły na Lecha: Miśkiewicz - Burliga, Czekaj, Uryga, Pio. Brożek - Stjepanović, Burdenski - Sarki, Stilić, Guerrier - Pa. Brożek."

emjot 24.04.2014 12:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez panowie (Post 1358711)
Grzegorz Wojtowicz

"Skład Wisły na Lecha: Miśkiewicz - Burliga, Czekaj, Uryga, Pio. Brożek - Stjepanović, Burdenski - Sarki, Stilić, Guerrier - Pa. Brożek."

Burdenski, Czekaj po rocznym urlopie
Sarki z Guerierem i Brożek Pa.....

naprawdę strach się bać tego meczu

KOMINEK 24.04.2014 12:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1358703)
Niech graja młodzi i tak nie walczymy o nic...

każde miejsce w górę bądź w dół tabeli to konkretna kasa na koniec sezonu.

El'kabat 24.04.2014 13:03

To powiedz to Gargule i kolegom po tym jak skręcili mecz z Podbeskidziem.
Za to co odjebali w ostatnim meczu to nie jest mi ich żal,niech jadą i dostaną w....... lepszy niż Jaga.

63.5 Kg 24.04.2014 13:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1358714)
każde miejsce w górę bądź w dół tabeli to konkretna kasa na koniec sezonu.

Kasa dla kogo?
To nic nie zmienia w stosunku do wzmocnienia zespołu na przyszly sezon...
Kasa idzie w kieszen a lysy się będzie podniecal jaki on to gość...

syryls 24.04.2014 13:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez panowie (Post 1358711)
Grzegorz Wojtowicz

Lech wyjdzie jak na sparing

szprotson 24.04.2014 13:31

up@

tylko frajer by tak zrobił.

syryls 24.04.2014 13:47

delete....

63.5 Kg 24.04.2014 14:21

A Zajaca nie ma w 18 meczowej bo Wisła wlasnie dzisiaj go zglosila do rozgrywek...?

TRZEBINIAnin 24.04.2014 14:37

Wisła idzie na rekord. Nigdy w historii nie
przegrała pięciu kolejnych meczów. Przykre

FraMat 24.04.2014 15:20

Trudno spodziewać się czegos więcej niż rzezi niewiniątek.

Z drugiej strony: Smuda ma niepowtarzalną okazję, by pokazać, że jest trenerem, a nie malowaną, dyzmowatą babą i wydobyc z tych piłkarzy to, co w nich najlepsze (i tak w to nie wierzę)

Będę szczęśliwy jeśli wiślacy pokażą dobry futbol, zadziorność i ambicję. A to w dużej mierze zależy od trenera (no i od tego, czy kasa wpływa regularnie na konto - po co ja sie czaruję?).

iq1000 24.04.2014 15:57

Miśkiewicz - Burliga, Czekaj, Uryga, Pio. Brożek - Stjepanović, Burdenski - Sarki, Stilić, Guerrier - Pa. Brożek

Czyli 5 zawodników ze statusem wychowanka w pierwszym składzie, w tym cała defensywa :) Przynajmniej wiadomo, że będą walczyć. Boję się jednak, że aż za bardzo i skończy się nie tylko straconymi bramkami, ale i co najmniej jedną czerwoną kartką. Nie wiem czy dam psychicznie radę to obejrzeć :/

Matejas_ 24.04.2014 16:34

jeśli tylko obrona nie będzie się zbytnio gubić i Ostoja z Fabianem będą ją wspierać, to myśle że możemy zagrać najlepszy mecz od kilku kolejek, bo wreszcie Stilićowi nie będzie przeszkadzał Garguła i może rzuci kilka dobrych piłek do Brożka na przełamanie...

Gwiaździsty 24.04.2014 16:41

Bardzo prawdopodobny kolejny rekord Smudy czyli 2 pkt. w 8 meczach.

Mario Nh 24.04.2014 17:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Matejas_ (Post 1358747)
jeśli tylko obrona nie będzie się zbytnio gubić i Ostoja z Fabianem będą ją wspierać, to myśle że możemy zagrać najlepszy mecz od kilku kolejek, bo wreszcie Stilićowi nie będzie przeszkadzał Garguła i może rzuci kilka dobrych piłek do Brożka na przełamanie...

Może i masz rację, ale czasem zazdroszczę niektórym użytkownikom tego forum wiary i tego optymizmu, tego samego zazdroszczę czasem też dzieciom.

I pisze to bynajmniej bez ironii w kierunku Twojej osoby.
Chciałbym patrzeć na to wszystko co się dzieje z naszym klubem oczami dziecka, chłopaka który miał 12 lat i któremu cały tydzień mijał w oczekiwaniu na kolejny mecz swojej drużyny.

mitmichael 24.04.2014 17:48

No to chyba trzeba sie przygotowac na poznanskie lanie no chyba, ze w koncu ofensywa zacznie robic swoje. Po prostu umarł w butach

Osiemnastka meczowa:
Bramkarze: Michał Miśkiewicz, Gerard Bieszczad
Obrońcy: Łukasz Burliga, Piotr Brożek, Alan Uryga, Michał Czekaj, Jakub Bartosz, Bartłomiej Kolanko
Pomocnicy: Emmanuel Sarki, Donald Guerrier, Ostoja Stjepanović, Semir Stilić, Rafał Boguski, Przemysław Lech, Michał Szewczyk, Fabian Burdenski
Napastnicy: Paweł Brożek, Danijel Klarić.

huberix 24.04.2014 18:26

^^ a gdzie Zając ?
Poza tym ja dałbym szansę Klariciowi - kurde facet cały czas mi wygląda na solidnego zawodnika.
Jeśli w ciągu 45 minut Brozek będzie bezproduktywny to na drugą połowę tylko i wyłącznie wpuściłbym Danijela.
Fabian - USTRZEL COŚ :D

darean 24.04.2014 18:44

Weszłem sobie na forum lecha ( szpiegowałem) :D i tam więkoszość jest opini że jak bedziemy grali z kontry to wtedy amica może mieć problem a jak zagramy otwartą piłkę do przodu to szybko nas ukąszą

wolfy 24.04.2014 19:01

No i co? Miał Franek rację? Przyda się Burdeński :)

A tak na serio - ale jesteśmy w dupie...

Gwiaździsty 24.04.2014 19:06

Ne wiem czy Smuda wie ale w Tesco jest promocyjna sprzedaż tuji, poniżej 10 zł/szt. Napewno przydałyby się do jego treningów. Moze dotychczasowe tuje nie wchłaniają już wymiocin piłkarzy i stad taka słaba forma ?

buczo1985 24.04.2014 19:07

Może być ciekawe widowisko, z chęcią zobaczę tych młodych chłopaków. Niestety spodziewam się konkretnego lania i podtrzymania przerażającej serii porażek.

Mam nadzieję, że zagra Klaric. Bo jak nie w takiej sytuacji kadrowej to kiedy?

El'kabat 24.04.2014 20:04

Sędziuję Raczkowski to i tak w 11 tego meczu nie skończymy.
Obstawiam,że albo Czekaj albo Uryga poleci wcześniej ;) ewentualnie Stjepanovic
Jak wiadomo,że wyleci to niech Franz powie Czekajowi,żeby w 10 minucie zaaplikował LUJA OGŁUSZACZA Teodorczykowi,a przy okazji jak da rade to jeszcze Lovrencicsowi.
Chociaż jakiś pożytek z tego czerwa będzie. A i szansa na uniknięcie w.......u się zmniejszy.

DJ Hazel 24.04.2014 20:13

Gorzej być nie mogło,że gramy teraz pierwszy mecz w Poznaniu...Rozumiem przegrać z Pogonią czy Zawiszą ale to będzie bolesny cios bo to Amika...Oby tylko nie wysoko...nie wiem jak wy ale ja muszę zakupić dużo piwa na jutrzejszy wieczór...

felipe 24.04.2014 20:33

3:0, 3:1 w plecy biorę w ciemno.
Amika jest w gazie, my mamy połowę składu plus juniorów / debiutantów. Pozostaje tylko uzbroić sie w zapas alkoholu :)

Tominho 24.04.2014 22:52

Mam nadzieję, że Smuda zdecyduje się na postawienie autobusu w bramce (tak jak zrobił to ostatnio Mourinho) i będzie liczył na jakiś szczęśliwy stały fragment gry lub szybką kontrę.

Zamiast Burdenskiego w środku, wystawiłbym Stilicia. Każda piłka z obrony do niego, a on niech gra na aferę do skrzydła albo do Brożka. Coś na styl Podbeskidzia i ich szybkich kontr. Przy obecnej formie i naszym stanie kadrowym, uważam że to jedyne rozsądne wyjście, aby jakimś cudem wywieźć pozytywny rezultat z Poznania.

Za Brożkiem postawiłbym na Szewczyka, ostatnio nieźle wyglądał w meczu rezerw.

Miśkiewicz - Burliga, Czekaj, Uryga, Piotr Brożek - Stjepanović, Stlić - Sarki, Szewczyk, Guerrier - Brożek.

krzycho90tswns 25.04.2014 02:50

A ja wam mówie Jak naszym bedzie Chcialo sie grac to i ten mozna wygrac to tylko amica zreszta w naszej kopanej kazdy z kazdym mozna wygrac trzeba tylko chciec

Drozd 25.04.2014 07:18

Pewnie że można. Problem w tym, że sport polega na chęci wygrywania w KAŻDYM meczu, a nie tych wybranych albo wskazanych.

serek.c2 25.04.2014 09:25

0-2, dwie bramki Brożka.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:20.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl