Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [30 kolejka] WISŁA Kraków - Podbeskidzie, 12 kwietnia, godz. 18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9259)

silver03 12.04.2014 12:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez darean (Post 1357859)
Błagam trzeba to wygrać bo jak nie to spadany na 7 miejsce ! bo ta zawisza i górnik mają lepszy bilans bramkowy

Kolejność przed podziałem pkt. nie decyduje?

Kocur 12.04.2014 18:40

Ja .......e :rotfl:

Gwiaździsty 12.04.2014 18:51

Smuda z Bednarzem idą na mistrza :)

St Yabol 12.04.2014 18:52

ide sie położyć na dnie stawu, w sam raz na poziomie calego dzisiejszego meczu

wikink1 12.04.2014 18:55

To nie mecz piłkarski to KABARET ........................KABARET CUPIAŁA .

Kocur 12.04.2014 18:59

Są dwa plusy podziału na grupy.

1. nie spadniemy bo zakładam że dostaniemy w....... w każdym meczu
2. nie będzie wstydu z żydami bo są w grupie spadkowej

Patryko 12.04.2014 18:59

To już nawet nie jest symulowanie gry - to jest jawne walenie w tamburyn. To, co się dziś wyprawiało na boisku... toż to poziom C-klasy.

Zburzyć, spalić, zaorać.

c. 12.04.2014 19:02

Bednarz, miej, że honor człowieku i podaj się do dymisji.

Wszystko się spie.rdoliło odkąd Łysy poszedł na wojnę z "bandytami".

brylant17 12.04.2014 19:05

Zostawić Miśkiewicza,Głowe,Chrapka i Stilica reszta sajonara wraz z łysym.Dzisiaj piłkarze pajacyki udowodnili,że nie zasługują nosić Białej Gwiazdy na piersi.Dudka mistrz brawo!!!

pasiaste damy grupie spadkowej YEAH!!

darean 12.04.2014 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1357853)
Jak ktoś chce zaszaleć u buka, to niech walnie dokładny wynik 0-1 dla Podbeskidzia. Piłkarze bardzo przykładają się do bojkotu, kasy na europuchary nie ma, po uj się męczyć i dostać wpedol od kozojebców ze stepów, takie rezultaty padały w ostatnich spotkaniach. Podbeskidzie gra o życie, my już nie gramy o nic. Cel minimum został osiągnięty, a w tej grupie kopaczy nikt (oprócz Głowy) nie ma ambicji na coś więcej.

Chłopie że ja Cie nie posłuchałem

Wojtas 12.04.2014 19:07

Ja p.......le.

leze i kwicze

dno dna,komedia pomylek,cyrk z dyrygnetem Dyzmą

dobrze ze sobota,zaraz ide pic.

63.5 Kg 12.04.2014 19:10

Wazne ze dzięki Jackowi i jemu zwycięstwu z bandytyzmem na meczu sa teraz tylko prawdziwi kibice a wyniki to już sa nieważne...

domin_czyzyny 12.04.2014 19:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1357893)
Są dwa plusy podziału na grupy.

1. nie spadniemy bo zakładam że dostaniemy w....... w każdym meczu
2. nie będzie wstydu z żydami bo są w grupie spadkowej

Dzisiejszy wynik pasiastej zdziry jest najlepsxym lekarstwem na to co wyprawiają nasze "wklady" od wielu meczy...

Jak zmieniać trenera to teraz, o nic nie bedziemy grali a mozemy sie zgrywać i budować drużynę przed kolejnym sezonem. Moze Waldek powinien zostac u nas trenerem?

Też idę pić...

Gwiaździsty 12.04.2014 19:15

Niech jakiś zwolennik Smudy (który czyni jak wiadomo cuda) opisze dzisiejszy mecz, z uwzględnieniem wielkiej roli jego geniszu trenerskiego :)

El'kabat 12.04.2014 19:24

To nie był mecz tylko wizyta u fryzjera.
Sprzedajne ******,w chuja to sobie możecie robić chyba tylko dzieci na trybunach.
No i Garguła z karnym :lol:

Piłkarsko to nie ma co tego widowiska oceniać.

kasiarz 12.04.2014 19:26

Przed meczem Smuda mówił, że ma problem bo na ławce pięciu 3-ligowców.Ale niestety na boisku mieliśmy przynajmniej 6 kolejnych niestety.
Trudne czasy nastały.

radekogi 12.04.2014 19:28

dzięki Jacusiowi znowu cofnęlliśmy się kilka lat wstecz. Dziękuję za taką politykę prowadzenia klubu. Brak kibiców, brak drużyny, brak wszystkiego.

Pulpet 12.04.2014 19:30

Jezus Chrystus dajcie jakiś link albo gif z tej bramki bo nie uwierzę jak nie zobaczę 0_o

tofik 12.04.2014 19:31

Jacusia nie trzeba było w ogóle zatrudniać. Od tego zacznijmy.

PhantomRanger 12.04.2014 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1357598)
Dobry kurs jest na Podbeskidzie. Skoro Wisła nie może mi dać radości ze zwycięstw, może chociaż da zarobić :)

A słowo wynikiem się stało. Ja sobie przynajmniej osłodziłem gorycz porażki dzięki 90 zł, które wygrałem. Dobrze, że posłuchałem rozumu, a nie serca.

DysoN 12.04.2014 20:03

To Bednarz przestrzelil karnego? A moze to on nie mial ambicji pilkarskiiej na boisku? A moze to Bednarz nie mial pomyslu na gre?

Elefant 12.04.2014 20:08

Niektórzy piłkarze nie powinni nigdy więcej założyć koszulki z Białą Gwiazdą.
Jak komuś się coś nie podoba i coś usiłuje załatwić to niech rozwiąże kontrakt a nie wali .. na boisku.
Tyle oceny tej żenady.

I jedna uwaga.
Klarić w sześć minut pokazał więcej niż Brożek we wszystkich meczach na wiosnę.

Obawiam się, że bojkot zakonserwował na stanowiskach dwóch dyletantów Smudę jak i Bednarza.
I niestety jeszcze dość długo będziemy ich oglądać.

JacobCFC 12.04.2014 20:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1357897)
Zostawić Miśkiewicza,Głowe,Chrapka i Stilica reszta sajonara wraz z łysym.Dzisiaj piłkarze pajacyki udowodnili,że nie zasługują nosić Białej Gwiazdy na piersi.Dudka mistrz brawo!!!

pasiaste damy grupie spadkowej YEAH!!

Pomimo tego co niedawno pisałem o Szewczyku, to dziś szarpnął na + w moim mniemaniu. W obecnej sytuacji gdy nie gramy o nic (no chyba tylko o to, żeby bardziej się nie kompromitować) ktoś z dwójki Guła/Stilic powinien usiąść na ławce, Chrapka przesunąć do środka, bo na skrzydło to on się nie nadaję, a na bok wystawiać Szewczyka.
Zdecydowanie najbardziej w tym wszystkim szkoda Głowackiego, bo pewnie w tym sezonie już go nie zobaczymy. Najlepszy na boisku zdecydowanie Misiek, który mam nadzieje zamknął usta wszystkim znaFcom, którzy obrzucali go błotem po meczu z Zagłębiem. O zgrozo drugi najlepszy na boisku to Burliga, więc to tylko pokazuje w jakiej formie są piłkarze.
Dziwi mnie jedno. Klaric przez całą rundę nie nadawał się żeby wchodzić na pare/parenaście minut, a dziś jednak już się nadawał. PARODIA

fialo 12.04.2014 20:14

Dajcie Brożkowi i Gargule nowiutkie 3letnie kontrakty :)

Mam nadzieję, Panie Jacku, że jest Pan z siebie dumny ! No i oczywiście z Miśkiewiczem Pan nie przedłuża, sam Pan widzi, nic gość nie łapie ! A Grzesiu Sandomierski wolny przecież :)

Mario Nh 12.04.2014 20:14

Pisałem, że jeśli Podbeskidzie pierwsze strzeli bramkę to dowiezie wygraną do końca, i tak się stało.

Mecz oglądałem tyle co w multilidze. Mówili o jakiejś bójce w tunelu piłkarzy...

Szkoda Głowackiego, jeśli potwierdzą się pierwsze doniesienia to prędko nie zobaczymy go na boisku.

Gwiaździsty 12.04.2014 20:17

To chyba Klątwa Nieznanego Kibola. Odląd zaczął się bojkot, wszystko się sypie, wyniki, frekwencja, piłkarze.

szorstki 12.04.2014 20:27

Przy oglądaniu Wisły emocje jak przy piciu Tyskiego : nie wiesz kiedy się porzygasz chociaż wiesz, że to pewne.
I kilka luźnych :
1. Utrzymaliśmy się.
2. Mam nadzieję, że tuje teraz dobrze rosną
3. Nowy kontrakt dla Garguły.
4. Pixel na telebimie się wypalił...

Adenalix 12.04.2014 20:29

Dla mnie ten mecz śmierdzi... ten karny Guły strzelony metr obok... tak bardzo nie chce mi się wierzyć, że nasi kopacze grają gorzej od naszych własnych rezerw, że szukam przyczyn pozasportowych.

Gwiaździsty 12.04.2014 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adenalix (Post 1357933)
Dla mnie ten mecz śmierdzi... ten karny Guły strzelony metr obok... tak bardzo nie chce mi się wierzyć, że nasi kopacze grają gorzej od naszych własnych rezerw, że szukam przyczyn pozasportowych.

W ZSRR wielu skazańców tak wierzyło w Stalina, ze jak ich rozstrzeliwano z jego rozkazu to krzyczeli : Niech żyje Stalin !. Tak samo niektórzy będą wierzyc do końca w Smudę, nawet wtedy gdy będzie nas spuszczał do I ligi w następnym sezonie.

arti 12.04.2014 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elefant (Post 1357925)
Niektórzy piłkarze nie powinni nigdy więcej założyć koszulki z Białą Gwiazdą.
Jak komuś się coś nie podoba i coś usiłuje załatwić to niech rozwiąże kontrakt a nie wali .. na boisku.
Tyle oceny tej żenady.
I jedna uwaga.
Klarić w sześć minut pokazał więcej niż Brożek we wszystkich meczach na wiosnę.
Obawiam się, że bojkot zakonserwował na stanowiskach dwóch dyletantów Smudę jak i Bednarza.
I niestety jeszcze dość długo będziemy ich oglądać.

Liczę na to, że malejące przychody z meczów wysadzą w lecie w powietrze przynajmniej B. Kto i po co ma przychodzić na trybuny=wydawać kasę na mecze rundy finałowej jak na kilometr widać co jest grane?
Smudzie pewnie przynajmniej do jesieni nic się nie stanie... wszak żadne nieszczęście do lata nam nie grozi.
Dzisiaj koszmar... po jesieni Wisła wydawała się iść w dobrym kierunku, po derbach wszystko się maksymalnie spie.rdoliło:( Co nas czeka w przyszłym sezonie?
Przygnębiająca konferencja ze Smudą - oprócz wypowiedzi przytoczonych w relacji...pierdoły o ratowaniu Wisły..., każda złotówka jest ogromnie klubowi potrzebna(?!)..., bardzo trudne warunki pracy... blablabla.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl