![]() |
Cytat:
|
Ja .......e :rotfl:
|
Smuda z Bednarzem idą na mistrza :)
|
ide sie położyć na dnie stawu, w sam raz na poziomie calego dzisiejszego meczu
|
To nie mecz piłkarski to KABARET ........................KABARET CUPIAŁA .
|
Są dwa plusy podziału na grupy.
1. nie spadniemy bo zakładam że dostaniemy w....... w każdym meczu 2. nie będzie wstydu z żydami bo są w grupie spadkowej |
To już nawet nie jest symulowanie gry - to jest jawne walenie w tamburyn. To, co się dziś wyprawiało na boisku... toż to poziom C-klasy.
Zburzyć, spalić, zaorać. |
Bednarz, miej, że honor człowieku i podaj się do dymisji.
Wszystko się spie.rdoliło odkąd Łysy poszedł na wojnę z "bandytami". |
Zostawić Miśkiewicza,Głowe,Chrapka i Stilica reszta sajonara wraz z łysym.Dzisiaj piłkarze pajacyki udowodnili,że nie zasługują nosić Białej Gwiazdy na piersi.Dudka mistrz brawo!!!
pasiaste damy grupie spadkowej YEAH!! |
Cytat:
|
Ja p.......le.
leze i kwicze dno dna,komedia pomylek,cyrk z dyrygnetem Dyzmą dobrze ze sobota,zaraz ide pic. |
Wazne ze dzięki Jackowi i jemu zwycięstwu z bandytyzmem na meczu sa teraz tylko prawdziwi kibice a wyniki to już sa nieważne...
|
Cytat:
Jak zmieniać trenera to teraz, o nic nie bedziemy grali a mozemy sie zgrywać i budować drużynę przed kolejnym sezonem. Moze Waldek powinien zostac u nas trenerem? Też idę pić... |
Niech jakiś zwolennik Smudy (który czyni jak wiadomo cuda) opisze dzisiejszy mecz, z uwzględnieniem wielkiej roli jego geniszu trenerskiego :)
|
To nie był mecz tylko wizyta u fryzjera.
Sprzedajne ******,w chuja to sobie możecie robić chyba tylko dzieci na trybunach. No i Garguła z karnym :lol: Piłkarsko to nie ma co tego widowiska oceniać. |
Przed meczem Smuda mówił, że ma problem bo na ławce pięciu 3-ligowców.Ale niestety na boisku mieliśmy przynajmniej 6 kolejnych niestety.
Trudne czasy nastały. |
dzięki Jacusiowi znowu cofnęlliśmy się kilka lat wstecz. Dziękuję za taką politykę prowadzenia klubu. Brak kibiców, brak drużyny, brak wszystkiego.
|
Jezus Chrystus dajcie jakiś link albo gif z tej bramki bo nie uwierzę jak nie zobaczę 0_o
|
Jacusia nie trzeba było w ogóle zatrudniać. Od tego zacznijmy.
|
Cytat:
|
To Bednarz przestrzelil karnego? A moze to on nie mial ambicji pilkarskiiej na boisku? A moze to Bednarz nie mial pomyslu na gre?
|
Niektórzy piłkarze nie powinni nigdy więcej założyć koszulki z Białą Gwiazdą.
Jak komuś się coś nie podoba i coś usiłuje załatwić to niech rozwiąże kontrakt a nie wali .. na boisku. Tyle oceny tej żenady. I jedna uwaga. Klarić w sześć minut pokazał więcej niż Brożek we wszystkich meczach na wiosnę. Obawiam się, że bojkot zakonserwował na stanowiskach dwóch dyletantów Smudę jak i Bednarza. I niestety jeszcze dość długo będziemy ich oglądać. |
Cytat:
Zdecydowanie najbardziej w tym wszystkim szkoda Głowackiego, bo pewnie w tym sezonie już go nie zobaczymy. Najlepszy na boisku zdecydowanie Misiek, który mam nadzieje zamknął usta wszystkim znaFcom, którzy obrzucali go błotem po meczu z Zagłębiem. O zgrozo drugi najlepszy na boisku to Burliga, więc to tylko pokazuje w jakiej formie są piłkarze. Dziwi mnie jedno. Klaric przez całą rundę nie nadawał się żeby wchodzić na pare/parenaście minut, a dziś jednak już się nadawał. PARODIA |
Dajcie Brożkowi i Gargule nowiutkie 3letnie kontrakty :)
Mam nadzieję, Panie Jacku, że jest Pan z siebie dumny ! No i oczywiście z Miśkiewiczem Pan nie przedłuża, sam Pan widzi, nic gość nie łapie ! A Grzesiu Sandomierski wolny przecież :) |
Pisałem, że jeśli Podbeskidzie pierwsze strzeli bramkę to dowiezie wygraną do końca, i tak się stało.
Mecz oglądałem tyle co w multilidze. Mówili o jakiejś bójce w tunelu piłkarzy... Szkoda Głowackiego, jeśli potwierdzą się pierwsze doniesienia to prędko nie zobaczymy go na boisku. |
To chyba Klątwa Nieznanego Kibola. Odląd zaczął się bojkot, wszystko się sypie, wyniki, frekwencja, piłkarze.
|
Przy oglądaniu Wisły emocje jak przy piciu Tyskiego : nie wiesz kiedy się porzygasz chociaż wiesz, że to pewne.
I kilka luźnych : 1. Utrzymaliśmy się. 2. Mam nadzieję, że tuje teraz dobrze rosną 3. Nowy kontrakt dla Garguły. 4. Pixel na telebimie się wypalił... |
Dla mnie ten mecz śmierdzi... ten karny Guły strzelony metr obok... tak bardzo nie chce mi się wierzyć, że nasi kopacze grają gorzej od naszych własnych rezerw, że szukam przyczyn pozasportowych.
|
Cytat:
|
Cytat:
Smudzie pewnie przynajmniej do jesieni nic się nie stanie... wszak żadne nieszczęście do lata nam nie grozi. Dzisiaj koszmar... po jesieni Wisła wydawała się iść w dobrym kierunku, po derbach wszystko się maksymalnie spie.rdoliło:( Co nas czeka w przyszłym sezonie? Przygnębiająca konferencja ze Smudą - oprócz wypowiedzi przytoczonych w relacji...pierdoły o ratowaniu Wisły..., każda złotówka jest ogromnie klubowi potrzebna(?!)..., bardzo trudne warunki pracy... blablabla. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl