![]() |
Tak. Z wieprzowiną albo królikiem. ;)
|
Cytat:
Haha, rozwaliło mnie to. Dobra, Panowie ogarnijcie się i jazda. Parchy prawdopodobnie zbierają się przed meczem na rynku, więc tam uważać, a wiedzą że mamy być na czarno. Nie chodzi o strach, ale chyba każdy chce dojść bez problemów na mecz i tam czysto kibicowko ich zmiażdżyć. |
Jedyny przypadek w którym dopuszczam jednobramkowe zwycięstwo to ciśnięcie cały mecz i wpakowanie bramki dopiero w 90 minucie(lub dwóch vide mecz z Amicą bodajże z 2003 roku) żeby się przez cały mecz nastawiali na punkty a tu taki ch*j. W każdym innym przypadku ma być zapieprzanie od 1 sekundy, żeby zapomnieli jak się nazywają i wpakowanie im minimum 3-4 bramek.
|
Parchy wieprzowiny się nie tkną, każdy prawdziwy Wiślak wciąga kanapkę z szyneczką, bez czosnku.
|
Cytat:
|
Śmierdząc czosnkiem nie przejdziesz przez nasze bramki. No chyba że na sektor gości.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak zagramy dobry mecz to sędzia nie bedzie przeszkoda w osiągnięciu zwycięstwa, zresztą innego wyniku sobie nie wyobrażam
|
Cytat:
|
Post do ludzi co idą na młyn (z forum SKWK):
Cytat:
|
mam nadzieje na wynik 2/3-0, nie bardzo widze jak mieliby nam zagrozic. zapewne sprobuja ostrej,agresywnej gry; mam nadzieje, ze w takim przypadku sedzia bedzie reagowal wlasciwie
|
Cytat:
|
Tez macie jakies takie wyjatkowe cisnienie na te k**wy??
bo ja niepamietam zebym na jakiekolwiek derby byl nabuzowany i odliczal dni/godziny do niedzieli :) |
Chyba nie Ty jeden. Już się nie mogę doczekać tej niedzieli. A ciągnie się okropnie, szlak mnie trafia, że to dopiero piątek :P
|
Sporo osób też czuję chyba,że w koncu jest okazja ich naprawdę solidnie stłuc i zgnoić
|
Czy parchy sprzedały wszystkie bilety jakie od nas w łasce otrzymali?
|
Niemal tak samo jak wyniku, ciekaw jestem oprawy przygotowanej przez SKWK.
|
|
Cytat:
Czuje że przejedziemy się po nich jak walec... zarówno piłkarsko jak i kibicowsko. |
Sami morale mają niskie. Kilku starozakonnych chłopaczkow z pracy narzeka na frekwencji z ich strony. Ba zapytani o winik sportowy twierdzą że czeka ich w........ Miód na moje uszy.
|
Co Wy mówicie? Bramka w 90 min? My mamy ich zdominować od pierwszej minuty i strzelić najlepiej 3 bramki
A oni nawet żeby nie mieli wjazdu w nasze pole karne.Mamy ich po prostu rozjechać! |
Znacie ten suchar? Kibic Wisły do kibica parchów:
- Wiesz jak smakuje Mistrzostwo Polski? - Nie.. - To się spytaj dziadka, bo ojciec nie pamięta. Hahaha. - ale mój dziadek nie żyje.. (chwila ciszy) - to się ....a nigdy nie dowiesz :P |
Dudka jak dla mnie moglby zagrac :)
http://www.youtube.com/watch?feature...l3dl3d6Y#t=300 ehh, zajebisty to byl dzien. Prosto z obrony mgr. na derby |
temu Strausowi nie powinno sie wiele miejsca zostawić bo sporo zamieszania robi w ofensywie
|
Cytat:
|
Panie i Panowie!
Jutro na meczu przeprowadzona będzie zbiórka na pomoc dla Towarzystwa Sportowego WISŁA! Każdy więc wrzuca kasę. Liczy się każda złotówka. AVE WISŁA. |
"Zapamiętaj parchu wchodząc w nasze progi, zdejmij szalik z szyji i przywiąż do nogi" - taki napis dziś w windzie ktoś wyskrobał :)
|
"My Wisełko Cie kochamy za Ciebie gardła zdzieramy,
znów na wyjazd wyruszamy niech wiedzą pasiaste chamy, że Ty z nimi teraz grasz" |
najlepsze jest to, czytając palestyńskie fora od razu nasuwa mi się jedna myśl, mianowicie te pi.zdy bardziej zajmują się Nami niż ich nędznym kulawym klubikiem. Gdzie nie luknę to GTS to GTS tamto, jestesmy tacy owacy nawet już nam nazwy Dalinu przypisują itp. żyć bez nas nie mogą! jakby Nas nie było to ich nędzne śmierdzące życie nie miałoby sensu! żal jednym słowem u Nas najważniejsza jest Wisła i z nich się tylko nabijamy a u nich śmierć Wiśle tego wykartkować tamtego... zero o ich samych hahahaha no ale co można wymagać od ograniczonych parchów?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl