![]() |
oczy szeroko zamknięte
|
|
12 gniewnych ludzi?
|
tak
1213456789 |
|
Śmierć w Wenecji
|
Bardzo fajna zabawa, ale mam małą sugestię(jeśli śledzicie temat europejskich zagadek, to zapewne domyślacie się co mam na myśli):
Większość zdjęć, które wrzuciliście można rozkminić w 5 sekund za pomocą google. Wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszy na fotografię, skopiować adres URL grafiki i wrzucić w google. Po chwili wyskakuje nam gotowa odpowiedź na zagadkę. Czasami zabawa jest jeszcze prostsza, bo tytuł filmu znajduje się bezpośrednio w adresie zdjęcia. Nawet jeśli zapiszecie obrazek z danej strony na dysku, a później wrzucicie na serwer typu imageshack, czy tinypic, to google i tak sobie z tym poradzi. Najlepszym wyjściem jest zrobienie print screena filmu, wrzucenie do painta, a później na serwer do wstawiania obrazków(tak jak zrobił to @Ciastek1). Cała operacja trwa 1 minutę i wcale nie trzeba przeszukiwać całego dysku w poszukiwaniu filmu, bo większość filmów, ich fragmentów, czy chociażby trailerów można znaleźć na youtubie. |
@ fo mulder, zgadza się. dajesz.
@piter116, masz rację, nie pomyślałem o tym :P |
|
dobrze, jedziesz
|
"Erratum" :)
|
Czysta formalność ?
|
Czekista ?
|
|
Twoja kolej.
Tak jest, profesor napisał równanie, które jemu i jego ekipie zajęło kilka miesięcy żeby któryś ze studentów spróbował zrobić, a Damon pracujący jako woźny podszedł i od kopa napisał :) |
Amator? 10 zn
|
tak jest 10
|
|
Milczenie Owiec ?
|
tak jest-Lincz
|
Kontakt ?
|
|
Obcy 3.........? :D
|
Nie widziałem filmu, ale wydaje mi się, że może to być "Blade Runner" a.k.a. "Łowca Androidów"
|
Nie, nie , nie :P
|
Podpowiedz jakas moze?
|
Replikant z van Damm'em?
|
|
dokładnie :P myślałem , że trochę dłużej potrwa odgadywanie :P
|
Zaklęte rewiry?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl