![]() |
|
Sędzią dzisiejszego spotkania będzie Jarosław Przybył.
Transmisja meczu na TVN Turbo! |
Boję się, że szybko odpadniemy z PP
|
Oby jeszcze nie dzisiaj ;) Ja mam nadzieję, że "chociaż" do półfinału dojdziemy. Ciężko na tę chwilę wyrokować, jakie mamy na to szansę, bo zbyt wiele czynników się na to składa. A odnośnie dzisiejszego meczu, to mam nadzieję, że zagramy lepiej niż zimą w sparingu i przede wszystkim, że wynik będzie korzystny dla nas.
|
Plus taki,że żaden grajek nogi nie odstawi bo wie czym to się u Smudy skończy.Nie tylko zmianą,ale raczej uprzedzeniem i długotrwałą ławą...
Jak tylko zagramy swoje to o wynik jestem spokojny.Aż takiej pyty ostatnio nie gramy,żeby się Sosnowca bać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Po pierwsze - żadne puchary nie są dla nas opcją, chyba jedynie szansą na kolejną kompromitację z jakimiś pasterzami. Po drugie - nie mamy kadry nawet na ligę. Przyjdą kartki, kontuzje i nie będzie komu grać z przodu (bo z tyłu zawsze można jakąś łamagę ustawić). |
Oj tam.... chodzi o emocje i o Wisłę w ogóle.
Kibic jest głupią istotą - kibicuje nawet gdy rzeczywistość pokazuje, że powinien siąść w kąciku i popłakać.... :p |
Demolka w Sosnowcu. Gargula pod wodza Smudy się obudził. Na ten moment to jest piłkarz klasowy jak na nasze warunki, dwa razy lepszy od Małeckiego.
|
Małecki już chyba lepszy nie będzie a zapowiadał się na klasowego piłkarza. Cieszy mnie gra Garguły i Chrapka. Ten pierwszy piłkarsko nie jest kimś wybitnym ale swoją ruchliwością jako 10 może dać wiele punktów Wiśle, ten drugi ma genialne prostopadłe podanie tylko czekać aż złapie formę Brożek to Chrapek może sporo asyst nałapać
|
Na prawde swietnie rozegralismy ten mecz. 2 Asysty Brozia i potem fajny przerzut przy 3cim golu zasluguje na bardzo duze uznanie a na koncu jest przełamanie i brameczka. Oby tak dalej, w koncu jest pomysł na gre i nie ma beznadziejnej kalkulacji chociaz z Jagiellonia taka była ale z kazdym meczem i tak jest coraz lepiej a tak sie wiele tutaj osob martwiło tym, ze przyszedł Smuda. Brawo i czekamy na kolejnego rywala, ktorym pewnie bedzie Lechia
|
No ,,Guła" się rozstrzelał w tym sezonie, na 5 oficjalnych meczów 4 bramki. :D Stolarski chciał dziś na siłę się wykazać, jednak z marnym skutkiem oby nie odbiło się to na pozostałych meczach (w sensie ,,zacięcie"). Dobrze, że Paweł się przełamał i strzelił bramkę, bo te 2 pewne sytuacje zmarnowane nie świadczyły o nim dobrze.
|
Zagraliśmy tak jak mówił Smuda, bez odpuszczania, kalkulowania. Brawo za wynik i awans.
Duży plus dla Pawła Brożka, jego transfer dużo dało drużynie jest aktywny, coraz lepiej wygląda jego zgranie z zespołem. Plus również dla Łukasza Garguła i Michała Chrapka. P.S Poiwem szczerze, że wątpiłem w to, że jeszcze kiedykolwiek powiem że Łukasz zagrał dobry mecz a tu już chwalę go po raz kolejny. Przy Smudzie to nie ten sam popularny ''gumżuj'' |
Pewne zwycięstwo:)
Widzieliście flagę Olkusz Zagłebia? Kolejni zakompleksieni na naszym punkcie po parchach i GKS Katowice? I ta prowokacja do Smudy... żenada... Czy ktoś z Olkusza mógłby napisać na priv coś o sosnowieckich zakompleksieńcach z Olkusza? Myślałem że już wyginęli? Z góry dziękuje. |
Zwycięstwo, ale pamiętajmy, że to Zagłębie Sosnowiec.
Brawa dla Brożka, dobry chłop Bunoza w formie od początku sezonu. Smuda - przyjdzie 2 piłkarzy, napastnik i pomocnik. Ciekawie. Ogólnie za mecz 5 :) |
Brożek 2 asysty + gol, do tego świetna gra zespołowa całej drużyny
Tak gra Wisła Kraków gdy nie lekceważy rywala i zapieprza po boisku Brawo dla Smudy że ich postraszył i zmotywował do wysiłku bo tylko tak Wisła może wrócić na szczyt Edit/// No i Garguła kolejny dobry mecz, brawo Edit 2/// Bunoza dzieli i rządzi na lewej stronie |
Cytat:
|
Brawo za podejście i wynik :)
Głowacki i Bunoza potwierdzili,żę od początku sezonu utrzymuja wysoką formę,Stolarski dziś dobry mecz,ale brakowało właściwego wykończenia jak się podłączał. Brozio jak dojdzie do optymalnej formy to dalej wciąga tą ligę nosem,taka prawda. Fryc pod wejściu kompletnie niewidoczny,poza jedną klepka do Stolarskiego. Czekam na te transfery Smudowe i jedziemy z pyrami aż miło ... |
Och jak przypominam sobie spotkanie z poprzedniego sezonu z Lubońskim Ks to jest ogromna poprawa :D
Garguła się powoli odradza(gra bez piłki) .Widać że Smuda im wpaja prostą grę : podanie i wyjście na pozycje. |
Czyżby Wisła wracała na salony ??
|
Nie oglądałem meczu :( Cieszą mnie Wasze pozytywne opinie o Bunozie, Gargule, Brożku...czy nawet Smudzie :)
Możecie napisać o co chodziło z tą prowokacją w stronę Smudy, o której pisał Ogryzek? |
Dawno nie widziałem, aby Wisła walczyła w meczu z rywalem który gra 2 klasy niżej. Zazwyczaj grali na stojąco z minimalizmem. Dzisiaj zamiast olewactwa było gryzienie trawy.
|
I o to chodzi. Grać w każdym meczu na 100% swoich możliwości!
|
Cytat:
|
Nie ma co się zbytnio podniecać, ale trzeba stwierdzić, że przyjemnie oglądało się dzisiejszy mecz. Długimi fragmentami gra wyglądała już naprawdę dobrze. Duży plus dla Głowackiego, Garguły, Bunozy i Chrapka według mnie. Skrzydła dziś słabiej, przynajmniej ja tak to odbierałem. Oby bramka Brożka była początkiem jego powrotu do regularnego strzelania.
|
Nareszcie znowu można śpiewać z czystym sercem, czy wygrywasz czy nie ...chłopaki walczą i chcą wygrywać, a że nie zawsze będzie wychodzić, takie życie.
Smuda musi mieć prawdziwy szacunek w szatni skoro tak każdy zapie*dala. Dobry prognostyk przed meczem z Lechem :D |
Moje pytanie:w kolejnej rundzie gramy u sienie z Lechia jakby wygrali czy wyjazd?
Siarka pewnie wyjazd ktoś coś wie? |
Jest już jakiś skrót?
|
W 1/8 gramy u siebie, bez względu na rywala.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl