![]() |
dzięki wielkie ;)
|
chyba bez problemu dostanę bilety we Wrocławiu? Nie mam czasu dzisiaj podjechać na Reymonta. Na jaki sektor mamy te bilety? :)
|
a jak z jazdą pociągiem? W ogóle nie korzystam z pkp, więc nie mam pojecia jakie tam są koszty itd. Taniej wychodzi niż busem?
|
Co trzeba mieć dzisiaj przy zapisach przy sobie?
Na skwk żadnego info, tylko godziny. Bilety rozumiem, że do odbioru dzisiaj? Sorka za możliwe, że śmieszne pytania dla niektórych ;) |
Cytat:
http://www.lajkonikbus.pl/ tutaj zamawiajac przez strone placisz 29zl wiec sie wg mnie opłaca :) |
Cytat:
|
Panowie i Panie! Mam ogromną prośbę do was Wiślaków, czy posiadacie może oczywiście na wymianę tudzież też mogę odkupić nie ma sprawy szalik Wisły "Opętani" ? poluje na te barwy już huhu i nie mogę trafić ;( bardzo mi na tym zależy sprawa jest dość istotna i ważna dla mnie z jednego względu :) dość osobistego ;).
Jeśli byłaby osoba która jedzie z takimi barwami do nas na mecz do Wrocławia niech napisze na PW . NIGDY NIE PODAJEMY SWOICH DANYCH CZY NUMERÓW TELEFONU! Edit: WISŁAZWE |
Mam w aucie jedno wolne miejsce do Wrocka. Wyjazd jutro koło południa i powrót po meczu. Priv.
|
2 miejsca w samochodzie.
Wyjazd ok 15, (do dogadania) powrót po meczu. wazne do 10:00 . Priv |
Witam , szukam transportu na mecz tam i z powrotem. Ma ktoś wolne miejsce w aucie lub autobusie? Wiadomość na priv.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl