![]() |
O ko..a 17 min 3:0 szkoda k...a slow i co bednarz jestescie k...a z siebie dumni z reszta konfidentow
|
Zagłębie L. - Wisła Kraków 7:1
|
Mam nadzieje ze zanim gwiazdy pojada grzac dupe do turcji dostana solidny o....... od nas jak bedą "trenowac".wy.......ic wszystkich ....a,co do jednego jebanego czarnucha,dunczyka czy serba i zyda.wstyd.niegodni Białej Gwiazdy jak nikt inny w historii chyba
|
Cytat:
Jakieś argumenty, za tym że strzelimy bramkę? Bo co do Zagłębie to się zgodzę. |
Cioty.
10 znaków. |
Cytat:
Do zostawienia kwalifikuje się tylko Bunoza - patrzę przez pryzmat postępu jaki zrobił i jak się zazwyczaj prezentuje. Tu trzeba zacząć od trenera a właściwie od zatrudnienia trenera. Kula z całym szacunkiem za przeszłość aktualnie nawet nie tyle się kompromituje co robi za głupka wioskowego. Pomijam jego "stylówki" przy których Levy wygląda jak Mourinho. K...a - pamiętny wywiad chyba z Burligą czy innym przedstawicielem PMS - "na treningach jest fajnie można pożartować" . I mówi to gość,który przyjmuje piłkę gorzej niż dzieci na orliku. K....a na treningach macie płakać i rzygać ze zmęczenia a nie żartować. Żartować to mogą Messi z Iniestą.... Gdyby to była zbieranina chłopaczków z wiosek goniących po boisku za 1,5 tys na rękę nie miałbym pretensji ale k....a ta zbieranina zarabia więcej niż wszystkie sekcje Zagłębia razem wzięte. |
@rafkur
chujowe ale własne i za mimo wszystko mniejsze pieniądze.nie mówie o gargule czy danielu bo to nieporozumienia pokroju frederiksena.bunoza faktycznie jeszcze daje nadzieje ze cos sie uda z niego zrobić |
I gdzie ci wszyscy którzy cieszyli się, że Burliga będzie pauzował za kartki? Macie za to Freda i Jovanovicia. Myślałem że po Pajliciu nie będzie w Wiśle gorszego bocznego obrońcy, niestety myliłem się. I czemu Kulawik dalej czeka ze zmianami? Po trzeciej bramce trzeba od razu wpuszczać Boguskiego, bo mimo że poprzedni mecz miał kiepski jest to jeden z nielicznych Wiślaków, który coś tam potrafi.
|
"Najlepsza" para bocznych obrońców w ekstraklasie i Sikorski na ataku i taki wynik ?!
|
Przegrywamy 0:3 a najlepszym piłkarzem jest bramkarz. Brawo!
|
Gramy bez obrony i bez ataku, więc niema się co dziwić.
edit: a obóz przygotowawczy to powinni mieć nie w Turcji, tylko na Syberii. |
Cytat:
Dla mnie "własne"jest tak samo skompromitowane jak "cudze". Więcej, tak jak czego innego wymagam od własnej żony niż od żony kolegi a tym bardziej czego innego wymagałbym od prostytutki, tak więcej wymagam od naszego wychowanka. Może nie umieć grać ale ma być ambitny i jeżeli jest ch....ym zawodnikiem ma nadrabiać ambicją a nie krotochwilami na treningach. Jeżeli jest ambitny ma nap..ć w piłkę od śniadania do kolacji z 20 min przerwą na obiad. |
To kiedy miał być koniec świata?
P.S. K***a rozwiązać kontrakty z Frederiksenem i Jovanovicem natychmiastowo, choćby zamiast nich na bokach miał grać pan Zdzichu spod budki z piwem. |
Obrońcy się nie popisują, szczególnie Jovanovic przy tych stratach.
|
Kuźwa.. znowu nie tafię wyniku.
Najważniejsze, że: Cytat:
PS. Gdzie jest milosz? PS2. Zmieniam zdanie o Jovanoviciu. On jest gorszy od Serge'a Branco. Generalnie jest to chyba najgorszy kopacz jakiego w życiu widziałem. Nie tylko w Ekstraklasie ale również w drugiej lidze na meczach Kmity Zabierzów oraz w piątej czy szóstej na meczach Watry Zawoja. Nigdzie takiego ogóra jeszcze nie widziałem :D Nawet w największej pipidowie nie ma nikogo tak żenująco słabego. A gość wygląda na w miarę wysportowanego. W każdym razie chyba nie ma dużego piwnego brzucha. A gra gorzej w piłkę niż moje znajome koleżanki. Technicznie jest słabszy i to kilka razy. Na skrzydle kiwałby go nawet Tusk i to na lajcie a może nawet i Kalisz jakby zrzucił jeszcze parę kilo. |
Doszliśmy do ściany. Tutaj nie pomogą już transfery, nie pomogą zmiany trenerów.
Trzeba rozgonić wszystko na cztery wiatry i zbudować nową drużynę, od zera. Najlepiej w I lidze. Śmialiśmy się ze spadającej w zeszłym roku Cracovii. Gdyby była w tym roku w ekstraklasie, przeżywalibyśmy najpewniej jedne z bardziej kompromitujących derbów w historii. W Miśku jest jakiś potencjał. Gordan się ogarnął i jest w miarę pewny. Czarkowi nie można odmówić ambicji, charakteru. Ale ....a, Panowie i Panie, to wszystko. Dalej nie ma nic. Chrapek nic na boisku nie pokazał. Szewczyk jest słabszy od Daniela, Boguskiego i Quioto. O ich poziomie też nie ma się co wypowiadać. Czekaj jest słabszy od Frederiksena (to można?) i Jovanovicia. Ten ostatni, jako sabotażysta, powinien dostać karę finansową. Dla dobra drużyny powinien zgłosić że go ząb boli. ....a, czemu Kulawik się nie uprawni do gry i nie wejdzie na boisko? |
Paradoksem jest to, że Jovanović po przyjściu do nas wyglądał może nie cudownie ale o niebo lepiej. U nas osiągnął poziom dna. Tak jak pisałem. Najpierw trener a potem sztab szkoleniowy z prawdziwego zdarzenia.
|
Uff bez zmian, mają szansę się zrehabilitować.
|
Cytat:
Pośpieszyłem się i teraz brak mi słów. Grantar - wejdź na forum, bo na kimś trzeba wyładować negatywne emocje... |
wspanialy mecz, wspaniale zakonczenie rundy...
|
jeszcze jeden! jeszcze jeden
ja pie.dole jaka degrengolada :( |
Bez Sikora leżymy, nie odrobimy. Fuck.
|
Cytat:
Cytat:
|
To już nawet nie jest śmieszne, tu płakać trzeba :-/
|
jak nie idzie to nie idzie...
|
<ironia> Dobrze, chłopakom raz w tej rundzie może zdarzyć się blamaż. Są zmęczeni całym przebiegiem rundy. W każdym meczu dawali z siebie 150%, postarajcie się ich zrozumieć. Zasłużony urlop a potem walczymy o ligę mistrzów. </ironia>
|
przepraszam ale tak mi się skojarzyło :) :
http://iktomaracje.pl/wp-content/upl...;C5%82adka.jpg |
to jest NIESAMOWITE ile z tej drużyny wyciągnał Maaskant. I ile dawali jej Kirm i Małecki, tak wypędzani z niej. Ale tak to bywa, gdy słabe ogniwa zastępuje się beznadziejnymi.
Panie Cupiał, ratuj pan |
żal mi miśkiewicza, zadebiutował i juz przynajmniej 4 bramki w siatce. chłopak na prawde robi co może...
|
Ja piernicze ogladam i nie moge uwierzyc co sie stalo z ta Wisla!!!
Ja wiem ze w polskiej ekstraklasie wszystko moze sie zdazyc ale nigdy przenigdy bym sie nie spodziewalbym takiej degradacji w 2 sezony. Nie zamierzam byc wredny ale trzeba zaczac budowe zespolu od poczatku bo Wisla i jej kibice napewno nie zasluzyli na takie dno. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl