![]() |
.... a żeby przypadkiem zdziwienia nie było ;)
|
Cytat:
|
O ....a jaki skład ten Probierz dowalił:
Sergei Pareiko Michael Lamey Júnior Díaz Alan Uryga Dragan Paljić Patryk Małecki Cezary Wilk Daniel Brud Tomáš Jirsák Andraž Kirm Dudu Biton To zwiastuje istne armagedon.. |
Cytat:
|
byly dzisiaj dwie jedynki bedzie teraz dwojka...... 1 prawda bukmacherska!!!!!!!!
|
Hajto to wyglada jak ostani zul :))
|
Cytat:
|
Cytat:
jednak rpzeczucie to przeczucie. ładnie mi wejdzie |
Cytat:
hahahaha :rotfl: Mam nadzieję, że reszta też Ci się tak sprawdzi jak z karnym :P |
Może niech nasi grają na kontry -.-
Ja .......e co ja ''pacze'' |
Jesteśmy słabi to nawet ten żul Piasecki nas kręci na bezczelnego. Się czarne ...wy niczego już nie boją ;/
|
15 min dobrze zagrane,potem wracamy na stare śmieci.
Karny Jagi troche z kapelusza,ale nie ma co gdybać bo i tak Siergiej obronił. Tyle co już nam w tym sezonie,sędziowie punktów dodatkowo dali to nie ma co sie pluć bo i tak chuja gramy. Skończy sie 3-1 |
Cytat:
|
jakby nasi strzelali jak Makuszewski to bysmy wygrywali bo gorsi nie jesteśmy.
|
Sędzia dzisiejszy to jest jakaś paranoja :/
|
Za przeproszeniem, ale Probierz potwierdza po raz kolejny, że nawet w połowie nie jest tak dobrym trenerem, jak oszołomem.
Czym wyróżnia się na tle tej koszmarnej mizerii tak chwalony ostatnio przez nieudolnego Bednarza Brud? Niczym. Uryga podobnie - nie dziwi, że Wisła w ME jest na dole. Oparcie składu na takich zawodnikach faktycznie może zaprowadzić w przyszłości Wisłę do II ligi. A jeśli jeszcze po swojemu zadziała Zdzisiu K., to już w ogóle wszystkim oczy wyjdą na wierzch. Klub trzeba ratować, ale przed takimi zawodnikami, trenerami i działaczami. |
Powiem coś co nie będzie popularne ale trudno. Zaczyna mnie Czarek Wilk irytować tymi wywiadami. Myślałem że w czasie wywiadu z Kołtoniową wyjmie jakiś bicz i opier.doli sobie plecy w ramach pokuty. Trzeba mówić jasno tym bardziej jak jest szansa na dotarcie do dużej rzeszy oglądających. Piasecki ch.uj nie sędzia i nie pierwszy raz nas kręci.
|
Melikson Genkov Iliev ława a ta ofiara totalna Kirm w pierwszym składzie :)
To jest kabaret i tyle |
Cytat:
Naprawde sie nie domyslasz dlaczego oni grzeja lawe ??? czy tylko jaj sobie robisz ??? |
Cytat:
|
Kirm to przynajmniej dziś zaangażowaniem biję na głowę Małeckiego, Jirsaka, Bruda
|
I co z tego biegania Kirma jest??
|
Sędzia jest śmieszny.
Druga sprawa widzę dzisiaj zapierdzielającego Paljića jak nigdy. Gramy gówno straszne ale trzeba spróbować chociaż wyrównać. |
A co jest K**** z Super Małeckiego? Bo jak dla mnie to Małecki co najmniej 3 kluczowe sytuację spartolił podejmując złe decyzje...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A co waszym zdaniem ma zrobić Probierz z takim szrotem? Poza tym to oczywiste, że liga jest już odpuszczana i siły są oszczędzane na rewanż z Ruchem, bo to w tym momencie najważniejszy mecz w sezonie. Niektórzy to chyba chorują, jak nie narzekają.
|
Nie ma szans zeby Probierz doczekal konca sezonu.
|
Cytat:
chyba h....w dupe!!!! |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl