![]() |
Czy to nasza zasługa ? Czy zasługa słabej gry napastników drużyny przeciwnej, okaże się gdy zagramy z kimś silniejszym niż Lechia czy Amica. k
|
Cytat:
Dzisiejsza Wisła raczej tak nie myśli, a jak w szatni myślą, że wygrają, bo są lepsi umiejętnościami, więc i tak wygrają, to znaczy, że z głowami coś u nich nie tak. Tak to sobie mogła myśleć Wisła Kasperczaka, nawet jak kogoś zlekcewazyli to rzadko kiedy się to na nich mściło. No ale nawet na nich też się w końcu zemściło. W jakichs Wodzisławiach czy z Tbilisi. |
W takim meczu nie ma co się bronić więc trzeba zagrać 2 napastnikami i tylko 1 DP. Obrona gra coraz lepiej więc w 5 sobie poradzą. Mój skład :
Pareiko - Jovanovic, Jaliens, Bunoza, Diaz - Iliev, Wilk,Garguła, Melikson - Genkov, Biton Klasyczne ustanwienie 4-4-2. Nie rozumiem czemu miałby grać Nunez który w ostatnich meczach nic nie pokazuje... Trzeba dać okazje Gargule... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chociaż mi jakoś Meleks bardziej na środku pasuję. |
Jak w pierwszym składzie znów dziś zobaczę AK 17 to z czystym sumieniem będe mógł powiedzieć że Wisła rozpoczyna mecz w 10. Ile nasz słoweński gwiazdor zanotował w tej rundzie udanych dryblingów i dośrodkowań? Kwintesencją jego nieudolności był mecz z Lechią, a konkretnie druga połowa. Ile zaliczył tam CELNYCH PODAŃ? To jest kryminał i sabotaż w jednym choćby brać go do 18-meczowej.
|
Prawda jest taka że po tym sezonie trzeba oczyścić kadre z takich graczy co nic nie wnoszą do zespołu: Kirm,Paljic,Brud,Lamey,Nunez,Jovanic.
Wisełkaaa do Boju! |
|
Jovanić
Jovanović Jaliens Chavez Bunoza Diaz Paljić Garguła Jirsak Kirm Biton No to gramy:) |
Co to ....a jest?
Gdzie Wilk, Melikson, Pareiko?!?!? Ława Iliev?! Co to ma byc? |
Cytat:
Paljić znowu w pierwszym składzie? Co on w nim widzi? Wolę każdego z dzisiejszej ławki zamiast niego. |
W takim składzie to nadzieja tylko pozostaje.
|
Meliksona wyeliminowała kontuzja?
|
sądząc po ultra defensywnym składzie sądze, że gramy na remis... Z tymi kontuzjami jest aż tak źle??
|
Pięciu nominalnych obrońców w składzie, do tego koń trojański Paljić i mięczak Jirsak. A Meliksona tradycyjnie nie ma.
Przecież w takim składzie nie da się grać w piłkę. |
Cytat:
|
Dwóch sabotażystów w składzie,mam nadzieje że wykończą się wzajemnie a nie drużynę:P
|
....a! Kim mamy strzelać gole? Chyba, że Bunoza będzie naszym królem strzelców i nasi walczą o gole ze stalych fragmentów. Tylko na to chyba mozemy liczyc, bo koronkowej akcji na polowie rywala nie zobaczymy.
|
Ki(r)m -em ;)
Mucha wybierała zawodników do dzisiejszego meczu. |
Pareiko ma chyba kontuzje
|
Miałem nadzieję, że wreszcie Kirm rozpocznie mecz na swojej optymalnej pozycji - pozycji siedzącej.
|
--------------Jovanic--------------
Jaliens--Chavez--Bunoza---Diaz -----------Jovanovic-------------- Kirm----Jirsak--Garguła----Paljic ---------------Biton---------------- Tak to pewnie będzie wyglądało...Oszczędzamy na Lech? Czarno to widzę, ale ufam PRObierzowi. EDIT: Diaz jednak def...Za dużo eksperymentów ;/ |
Troche odbije od tematu - ktoś moze oglada mecz na polsacie sport extra? Wa też tak jakby laguje obraz?
|
Iliev nie gra w I skladzie bo zapewne Probierz zauwazyl ze to zqawodnik nadajacy sie na 20 -30 minut .....aa reszta skladu ??/ hmmmmm .... na pierwszy rzut oka widac ze nedza ale .....no przeciez zima - Kazek Moskal - Basalaj i reszta piewcow naszego niegdys dobrodzieja a dzis komornika - twierdzono ze przeciez niepotrzebne sa zadne wzmocnienia ...wiec mamy dzis 6 obroncow i bramkarza w wyjsciowym skladzie + Jirsak i Kirm .... miejmy nadzieje na jakis cud i staly fragment gry - moze sie pilka odbije od glowy Bitona lub Bunozy ....mam nadzieje ze przy takim skladzie chociaz obrona bedzie stabilna
|
Panie sędzio kończ pan ten mecz i wstydu oszczędź DZIADOSTWO CUPIAŁA
|
Kirm na razie nie najgorzej, za to Garguła bardzo słabo. Biton nieźle, ale potrzeba mu Genkova u boku.
|
ja pie....le.Patrząc na zangażowanie naszych w pierwszej połowie ,dochodze do wniosku,ze lige odpuściliśmy....
Jeżeli Kirm to jeden z najlepszych naszych zawodników na boisku ,to.... |
Czuję że latynoska przybłęda dostanie czerwoną kartkę.
|
Gargula moglby juz zostac w Belchatowie...
coraz gorzej to sie oglada |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl