Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [18 kolejka] Zagłębie Lubin - Wisła Kraków, 19 lutego, niedziela 14:30. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8591)

GonzoNS 18.02.2012 01:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kryniu (Post 1219362)
Jak popatrzeć w tabelę to z Zagłębiem musimy wygrać albo Kaplica. Na Mistrzostwo się nie nastawiam ale o 3 miejsce będzie ciężko powalczyć. Sami musimy dobrze zagrać i liczyć na wpadki konkurentów

Wisła ma walczyć o 3 miejsce? Co za czasy ...

kpn 18.02.2012 10:12

To tak jak w tamtym sezonie kazdy pisał, ze 3 miejsce to bedzie sukces :)

Kryniu 18.02.2012 12:35

Po wczorajszej przegranej Lecha tym bardziej powinno nam zależeć na wygranej. Mamy szansę wywalić ich z LE eliminując ich w PP oraz przeskakując w tabeli(kolejny rok bez Pucharów dla Lecha może być dla nich tragiczny). Pisałem o 3 miejscu jako o minimum ale oczywiście chciałbym być mile zaskoczony i znowu być pierwszym ale to nie tylko od nas zależy i mamy dużą stratę.

mitmichael 18.02.2012 12:38

Ktos juz tak napisal ale twierdze identycznie - jezeli zagramy z Zagłebiem jak ze Standardem to spokojnie wywieziemy z Lubina 3 punkty.

Blaszczu16 18.02.2012 12:54

Trzeba wygrać. Trzeba wystawić najmocniejszy skład. Śląsk ma przed sobą dwie kolejki z mocnymi ekipami - Ruchem i Legią. Przy super wiatrach moglibyśmy ich już po dwóch wiosennych kolejkach dogonić na 4 punkty, ale nie tylko od nas to zależy.

Gercu 18.02.2012 13:03

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html

Cytat:

Nie wiadomo jeszcze, jaka kara spotka skrzydłowego Wisły. - Teraz potrzebuje czasu, aby ochłonąć i pójść po rozum do głowy. To się okaże, czy znajdzie się w kadrze na mecz z Zagłębiem - mówił trener mistrzów Polski.
Nie pali się, więc pewnie Mały zostanie odsunięty od składu.

markowywislak 18.02.2012 13:08

Mam nadzieje że naszym piłkarzom nie zabraknie motywacji(wiadomo jak to w pucharach chcą się pokazać europie).Myślę że wygramy a szansa na odrobinie już jakiś punktów jest ogromna(przegrana lecha,polonia wygrała ale z amatorami,śląsk gra z dobrym ruchem a legia jedzie na spotkanie z Górnikiem.Do bojuu!

Belzebub 18.02.2012 14:17

Tylko podstawowy skład.. Raz ze względu, że liga to priorytet, dwa - potrzeba nam zgrania,a nie oszczędzania sił przed rewanżem..
Takim ustawieniem, powinnismy ich klepać, aż miło..
------------Pareiko-------------
Jova-Chavez-Jaliens-Paljic
----------Wilk------------
Ivica---Nunez------Melex
-------Garguła------------
-------Genkow----------------

Kirm/Brud/Biton na zmiany, jesli nic nieoczekowinego się nie zdarzy..Mały pewnie nie pojedzie i dobrze, raz, że ze Standardem zagrał padake, dwa zachowanie w stosunku do trenera..

milosz 18.02.2012 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GonzoNS (Post 1219369)
Wisła ma walczyć o 3 miejsce? Co za czasy ...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kpn (Post 1219401)
To tak jak w tamtym sezonie kazdy pisał, ze 3 miejsce to bedzie sukces :)

Ma walczyć o 3, ale zdobyć przypadkiem 1 :D.

TOMEK 11 18.02.2012 19:58

jutro do roboty i 8pkt do Śląska

markowywislak 18.02.2012 20:23

pięknie sie to jak narazie układa:) Śląsk traci punkty legia też mam przeczucie że popłynie.Nic innego tylko wygrać!!!

gizmo 18.02.2012 21:15

Za Małego zagra Iliev i .. que sera sera .. :D

ŁukaszTS 18.02.2012 21:35

Chcę tylko zaznaczyć, co do Małeckiego, że pamiętam jak najlepszą piłkę pokazywaliśmy jak jego nie było na boisku tak więc jestem spokojny. Wiem, że po prawej stronie nie każda piłka będzie oddana przeciwnikowi.

Elefant 18.02.2012 22:18

Mecz z gatunku tych decydujących o przyszłości.Albo gramy dalej o mistrza albo... o Puchar Polski.

Wychodzimy i walczymy.

Nawet nie próbuje prorokować, jaki skład wybiegnie. Nie z tym trenerem.

Kandzior 18.02.2012 22:43

Zagłębie niby ostatnie w tabeli to trzeba wykorzystać, nie ma tłumaczenia, że dzień był taki a nie inny, jutro 3 punkty w Lubinie. Mam nadzieję, że obejdzie się bez kontuzji przynajmniej tych którzy są niezbędni na rewanż w Liege.

JrQ- 18.02.2012 23:34

Bez Małego graliśmy w Poznaniu.
Było dobrze. Liczę na powtórkę, ostatnio dobrze nam idzie w Lubinie, kolejno: 0-3, 1-4, 0-1.
Do boju, tylko 3 pkt!!!

AgresywnyChomik 18.02.2012 23:51

Ciekawe co na to ci ktorzy maja glos za "prawdziwych i wiernych kibicow" ktorzy zawsze Patryczka bronili :D jak skrytykuja Maleckiego to sie posrednio przyznaja ze jednak z nim cos nie tak, jak beda go dalej slepo bronic to podniosa reke na uznana wislacka legende - Moskala, szach mat.

Co do meczu z Zaglebiem jesli jestesmy dobrze przygotowani kondycyjnie wygramy i to wysoko.

jakkfk 19.02.2012 00:09

To chyba z toba jest cos nie tak

AS82 19.02.2012 00:18

Zaglebie ma bodaj czterech nowych grajkow , w ym jakiegos niezlego pepika ,trzeba bedzie uwazac bo oni maja noz na gardle

wolfy 19.02.2012 00:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AgresywnyChomik (Post 1219921)
Ciekawe co na to ci ktorzy maja glos za "prawdziwych i wiernych kibicow" ktorzy zawsze Patryczka bronili :D jak skrytykuja Maleckiego to sie posrednio przyznaja ze jednak z nim cos nie tak, jak beda go dalej slepo bronic to podniosa reke na uznana wislacka legende - Moskala, szach mat.

Jeżeli już musisz wyjeżdżać z "Patryczkiem", to znaczy że słabo z Tobą.

Cała sytuacja mnie osobiście nie rusza.
Basałaj leci sobie w kulki już od dawna a Moskal robi tu za zderzak. Nie wiem po co to poruszasz akurat w temacie meczowym, ale nigdy nie uważałem się za "prawdziwego i wiernego kibica" i wali mnie z góry na dół co o mnie myślisz. Czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje?

Moskala mogę szanować, ale to nie znaczy że jak każą mu powiedzieć, że nie potrzebujemy transferów to uwierzę.

Co do meczu - przewiduję męczenie buły w naszym wykonaniu, oby szczęśliwe. Nie dlatego, bo nie ma Małeckiego, raczej - ponieważ od dawna tak wyglądają nasze mecze ze słabszymi rywalami.

Z drugiej strony - jak nie wygramy, to naprawdę zrobi się nieciekawie w tabeli. Ten mecz musimy wygrać...

krkgiba 19.02.2012 00:55

Nie ma się co za bardzo rozwodzić nad tym - albo gramy o MP i szanujemy się, albo olewka. Z takimi drużynami jak Zagłębie Lubin po prostu się wygrywa.
Jestem dobrej myśli :)

Acapelo 19.02.2012 02:19

wygrywamy i mamy 5 punktów do Śląska -zakładam, że z nimi na 100% wygramy jak będzie taka potrzeba w ostatniej kolejce, sami dali nam nadzieję i teraz trzeba to wykorzystać, z resztą jak nie wygramy z Zagłębiem to jak tu myśleć w ogóle o mistrzostwie:D

Enrico2000 19.02.2012 03:55

Krótka piłka. Runda wyjątkowo szybka, mało meczów, spora strata. Lech i Śląsk już stracili punkty, więc musimy to wykorzystać, bo jeśli nie dziś to kiedy? Ten mecz da nam wstępną odpowiedź o co walczymy ......

piotrex007 19.02.2012 07:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Acapelo (Post 1219956)
wygrywamy i mamy 5 punktów do Śląska -zakładam, że z nimi na 100% wygramy jak będzie taka potrzeba w ostatniej kolejce, sami dali nam nadzieję i teraz trzeba to wykorzystać, z resztą jak nie wygramy z Zagłębiem to jak tu myśleć w ogóle o mistrzostwie:D

Zgadzam się, można zakładać, że jeśli jutro wygramy będziemy mieć 5pkt straty do Śląska, bo jak gramy z nimi w ostatniej kolejce, to wystarczy odrobić stratę 7pkt z rundy jesiennej, a te 3pkt ewentualnie w ostatniej kolejce w meczu o Mistrzostwo :D Ale by się działo, jakby życie napisało taki scenariusz ;)

Krotochwila 19.02.2012 16:21

Jesteśmy zwykłymi frajerami.
Paljic nigdy więcej nie powinien udawac, ze wie o co chodzi w grze w formacji obronnej.

kola12 19.02.2012 16:23

Ło matko...

pawelwislak 19.02.2012 16:23

Dragan k*rwa nie potrafi w ogóle kopać niech sobie da już spokój 3 asysty dla przeciwnika w tym meczu. Masakra

syryls 19.02.2012 16:23

Nie martw się zaraz będzie dogrywka. A plajic fatalny wślizg, Czekaj też nie najlepiej.

Teqcontroller 19.02.2012 16:23

Każde zagranie Pjlicia to jest zagrożenie dla Wisły, nie wiem co Kaziu zrobił z Wisła ale taką Wisłę chcę oglądać.
Pareiko też się obsrał i to nie pierwszy raz tracimy gola przez jego głupotę.

Reser 19.02.2012 16:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krotochwila (Post 1220119)
Jesteśmy zwykłymi frajerami.
Paljic nigdy więcej nie powinien udawac, ze wie o co chodzi w grze w formacji obronnej.

To Stan z Kaziem nie powinni udawać, że posiadają lewego obrońcę, który gwarantuje jakiś poziom.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl