![]() |
I poszlo ode mnie :)
|
Zagłosowałem
|
HOP!
Poszło. |
Cytat:
|
Głos oddany ;)
|
Niestety użytkownik kaczmar, nie wiadomo skąd dowalił ponad 500 głosów, i już raczej na nic innego jak na nawigację nie ma szans, a już na pewno nie bez wsparcia forum...
|
Wiesz chłopaku, "Llife Is Brutal" a w życiu nie ma nic za darmo..Taki aparat kosztuje prawie 3 koła, więc śmiała deklaracja, że w przypadku zgarnięcia nagrody odpalasz np.200 zł na konto UW i może więcej osób wsparło by tę Twoją akcję..Tym bardziej jak mozna zagłosować co 10 minut (żeby Cię za to nie zdyskfalifikowali) + przecież każdy ma kilka adresów pocztowych....Albo może się mylę..
Zagłosowane.. |
Zagłosowane - niestety znów III miejsce
|
CHŁopaki Żydy głosuja na tego kaczmara !!!
NIE MOZEMY BYĆ GORSI !!! GŁOSOWAĆ !!! PODBIJAĆ !!!! MOBILIZACJA !!! POKAŻMY ZE MOZEMY SIĘ ZMOBILIZOWAĆ !!! |
|
Dzięki wszystkim za głosy i proszę tych którzy jeszcze nie wsparli o pomoc.
|
Głosik oddany.
|
Cytat:
Oddałem drugi głos rejestrując sie na inny adres e-mail. powodzenia! |
Zagłosowałem. Będę się starał głosować co 10 minut (chyba że fifa mi na to nie pozwoli :rotfl:) bo dzisiaj cały dzień w domu siedzę. No ale zobaczymy. Pomóżmy koledze bo jego radość po wygranej może być nie do opisania :-D a warto sprawić komuś radość. Do dzieła! :evil:
|
odemnie też :)
Panowie mobilizować się, bo żydy prowadzą!! A Tak nie może byĆ! :> |
Podbijać !! Głoswoać !!
odemnie koleny głosik |
Dokładnie ! Wielkie dzięki wszystkim i prosze głosujcie. Jest niebywała siła w Wiśle, tylko pokażcie chęć ! To zajmie raptem 30 sekund każdemu, rozgłaszajcie gdzie mozecie. Bede wdzięczny :]
|
Głos oddany. Jak najwyższego miejsca życzę :)
|
ale stówa na oprawe ma być!! :D
|
Cytat:
|
Bardzo dobrze idzie. Jak tak dalej pójdzie to żydów możemy przegonić już jutro ale trzeba się zmobilizować.
|
I ode mnie głos :)
|
Ja tam nie chce psuć zabawy, ale jeśli rozumiem tekst pisany to możecie co najwyżej powalczyć o nagrodę publiczności :)
Cytat:
|
I zabawa poszła się jebać :)
|
Powiem Wam, że na głosach nadal mi zależy, iż nawet czytnik do ebooków to fajna nagroda. Więc prosze o głosy Wiślacy! :]
|
Glos oddany :)
|
Ode mnie tez Glos :)
|
Cytat:
|
Serdecznie dziękuje wszystkim :]. Zyd z pierwszego już nie ma tak wielu głosów dziennie, wiec jest w zasięgu naszych mozliwosci. Zagrozeniem moze być tylko 2 babka :D. Dziekuje za dotychczasową pomoc i prosze o kolejne głosy =)
|
Zagłosowałam również!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl