![]() |
Cytat:
:shock: |
Sorry, chodziło mi o następny tydzień :|
|
Wie ktoś jak jutro(dzisiaj) trening?
|
o której jest dzis trening ??
|
Treningi jeszcze są czy piłkarze już mają wakacje?
|
Cytat:
Piłkarze mają wolne |
Witam
będe od srody do piatku w Krakowie to pomyslalem ze fajnie byloby zobaczyc trenin wisełki ;) orientuje sie ktos o ktorej godzinie? i w jakim miejscu, na jakims bocznym boisku kolo stadionu?? Z góry dzięki za odpowiiedz ;) |
Może by się tak wybrać na najbliższy trening naszych profesjonalnych gwiazd jakąś większą ekipą...?
Wiadomo gdzie (pewnie boczne boisko) i kiedy takowy się odbędzie? |
Nie stosujmy zabrzańskich metod, Górnik skończył ligę niżej po akcji "kibiców". To, że dzisiaj zesrali mecz nie znaczy, że trzeba od razu wprowadzać zwyczaje libijskie gdzie po słabym meczu piłkarzy się inwigiluje i prześladuje. Na trening można iść ale nie w celu stwarzanie opresyjnej sytuacji.
|
Jestem za pojawieniem się na treningu. Oczywiście nie chodzi o jakieś wbijanie na boisko treningowe z nożami, no bez jaj. Ale myślę, że warto się pokazać większą liczbą. Niech czują naszą obecność, trzeba jasno pokazać że nie podoba nam się to jak hańbią dobre imie klubu. Najwyższy czas pokazać że słodkie pierdzenie po meczach i ciągłe przepraszanie nas nie interesuje, tu trzeba zmian, radykalnych zmian.
Bo jak tak dalej pójdzie to co zrehabilitujemy sie z Odrą (:rotfl:) i potem znów będzie to samo słodkie pierdzenie i przepraszanie po meczu z Ruchem? No chyba, że to już będzie za tydzień... ;/ Kiedy ostatnio przegraliśmy z rzędu 3 mecze? Skorża bije wszystkie możliwe rekordy, kilkanaście lat bez porażki z Lechem i Legią u siebie, 50lat z Cracovią to już historia. oby nie udało mu się ustanowić kolejnego. |
Cytat:
|
Jestem za wpadnięciem na trening. Nie chodzi mi o jakieś akcje ostre, ale stanowcza. męska rozmowa powinna się odbyć. Rozmowa kulturalna, ale męska i stanowcza. Najlepiej w tym tygodniu jeszcze.
|
Cytat:
Bo oni myslą ze i tak kibice ich kochają zatracili sie w swojej zajebistości i trwaniu w przekonaniu ze są bozyszczami tłumów. a jak juz to bylo kiedys napisane 'licze ze kiedys obsluzą mnie w Mc"Donaldzie" :lol: |
proponuję też zrobić zbiórkę na lekarza światowej klasy. Może znajdzie się jakiś fachowiec, który uwolni Łobodzińskiego z zajebania:lol:
|
Grube akcje przyniosą moim zdaniem odwrotny skutek sportowy.
|
E tam. Moim zdaniem oni nie zasługują na noszenie koszulek z Białą Gwiazdą na piersi (mimo iż jest ona otoczona SA :P). Przynieś im zwykłe T-shirty za piątaka i proszę bardzo, niech dalej sobie "trenują". . . I można to załatwić kulturalnie, bez jakiś krzyków czy coś. W końcu jakiś czas na treningach jest chyba otwarty, czyz nie? :)
Ale prosze bardzo panowie- możecie iść na stanowczą męską dyskusję, tylko do nich to nie trafia chyba żadne słowa. |
Cytat:
|
Gwoli ścisłości, nie miałem na myśli żadnych "grubych akcji", pojawienia się zakapturzonych jegomości ze sprzętem itp. :p Zejdźmy na ziemię :-)
Do rzeczy: nasze gwiazdy wydaje się, że nie czują oddechu rywali na plecach, nie robi na nich wrażenia obecność kibiców na trybunach. Może zatem wrażenie zrobią kibice, którzy przyjdą na trening i nie będą odgrodzeni metrami zasieków. Może warto zachęcić (zmusić) kopaczy do zostania po treningu. Moim skromnym zdaniem oni są zagłaskani wiecznym "nic się nie stało" oraz "czy wygrywasz czy nie". Absolutnie nie twierdzę, że to źle iż wrzucamy tego typu przyśpiewki - przeciwnie, to piękna sprawa. Ale czy naszą miłość i wierność deklarujemy piłkarzom, piłkarzom, którzy plamią honor naszego klubu...? Levadia, Super Puchar, Lech, Legia, Cracovia - wiemy co dla nas znaczyły te mecze. A który rozstrzygnięto na naszą korzyść?! O którym możemy powiedzieć, że piłkarze Wisły zrobili WSZYSTKO CO BYŁO MOŻLIWE aby wygrać?! Przecież widzimy jak to wszystko wygląda, widzimy jaka jest atmosfera, jakie wzajemne podejście do siebie zawodników, a później po meczu komentarz: "to nie prawda, że brakło ambicji", "przynajmniej liga będzie ciekawsza", "możemy tylko przeprosić" - nóż się w kieszeni otwiera. Cały ten sezon, to jest kpina, pasmo kompromitacji z okresem przepraszania za owe kompromitacje. Była Levadia i Super Puchar po czym ładne pasmo zwycięstw. Niestety Legia i Cracovia nastąpiły po sobie. I jak teraz panowie piłkarze mają nas przeprosić? Z Odrą W.? Wolne żarty. A swoją drogą, to chyba i tak nikt już się nie spodziewa jakiejś eksplozji chęci i umiejętności w tym meczu. Nie ma sensu organizować jakiejś akcji. Spontaniczny ruch kibiców i tyle. Wystarczy tylko się dowiedzieć kiedy odbędzie się trening. Pogoda jest ładna, wolne od szkoły co poniektórzy zapewne chętnie sobie zrobią, może ktoś ma wolne od roboty i taka akcja może być alternatywą dla wyjścia do Biedronki. Niektórzy pewnie ani się nie uczą ani nie pracują :-p |
treningi
Witam !
Mam pytanie gdzie aktualnie i w jakich terminach i godzinach odbywają się treningi Wisły... pytam ponieważ chciałbym zdobyć podpisy na koszulce którą chciałbym dać na urodziny przyjacielowi który jest wielkim i oddanym fanem Wisły. Z góry dzięki i pozdrawiam |
o ktorej jest planowany trening we wtorek?
|
wiadomo o ktorej trening?
|
Kiedy mają trening na Hutniku , aby zapoznali się z murawą oraz z oświetleniem ?
|
z pewnością w czwartek popołudniu
|
O której godzinie w czwartek jest przewidziany trening na Hutniku??
Czy będzie można wejść na ten trening?? |
Kiedy najbliższy trening? Na Hutniku czy na Wiśle?
|
Cytat:
|
Hej. Czy ktoś wie może o której godzinie jutro będzie trening Wisły? Bardzo proszę o informacje. Pozdrawiam
|
jutro to o 6 rano wsiadają do pociągu do Gdańska
|
Hej a jutro o której trening? Wie ktoś? pzdr
|
Kasperczak wie :D A trening pewnie będzie na Hutniku
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl