![]() |
Diaz lepiej operuje piłką od Wilka, jest równie waleczny i nogi nie odstawia. Jasne, że na lewej obronie gra jak kaleka, ale na DP to jest całkiem inna historia. Na poziom ligowy w zupełności wystarczy. Strata Wilka to jest akurat najmniejszy problem.
|
Cytat:
A co do Diaza to na pewno lepiej od Wilka nie wygladal by w srodku pola ... |
Cytat:
Dlatego tez Moskal nie może nic, a już na pewno - nie podpadać naszym gwiazdom. Jego pozycja w klubie jest żadna, więc nie może się specjalnie wychylać. Dwie kompromitujące porażki i już go nie ma. Dajcie spokój mrzonkom o tym, że Moskal postawi kogokolwiek do pionu. |
Cytat:
|
http://.....pl/news/show/7631_gornik__motywacja_
Niech Kazdy kto wybiera sie na ten mecz na sektor C wezmie sobie to do serca pokazmy jednosc ! |
Cytat:
Moskal ma 2 możliwości - albo postawić na aktualnie najlepszych, choć lepiej by było napisać - najmniej chujowych, czyli generalnie wariant Maaskantowy i wtedy ma mimo wszystko szanse na jakiś wynik. Albo zrobi rewolucje tak w ustawieniu jak w taktyce i wykonawcach(postawi na Polaków jak lud chce) i polegnie szybciej niż nam się to wydaje. Jak dla mnie on musi mieć dziś straszne dylematy a najgorsze jest to że realnie nie ma praktycznie żadnego pola manewru |
dlatego wyjdziemy tak jak wychodziliśmy ostatnio
Co On może nagle zmienić ? Chyba tylko w końcu ustawi ich jak trzeba przy defensywnych wolnych, no ale techniki u niektórych w pare dni ni chuja nie nauczy nawet Mourinho. |
Cytat:
No, ale zobaczymy jak to będzie. Strojenie fochów to nie moja działka. A kto wie, być moze naszym kopaczom własnie wtedy będzie potrzebny doping, a tu ni "chu chu"... ;) Szkoda, że wypada to wszystko akurat na Górnik, bo zabawa powinna być jak na Ruchu (czyli dobra, jak na nasze ostatnie poczynania). |
zawsze coś komuś nie bedzie pasować?
|
70 miunta i sie autujemy...hmmm
Decyzje "góry" trzeba szanowac choc mi sie srednio podoba. Co do jednego watpliwosci nie ma trzeba dac jasno pilkarzom do zrozumienia ze WISŁA to jest COŚ za co sie walczy i "umiera" na boisku. Wybrano takie a nie inne rozwiązanie Gdyby to byl mecz z podbeskidziem ok, ale Gornik mecz na styku jak sadze byc moze przydalaby sie presja z trybun na boisko wlasnie tak w koncowce meczu jak to bylo z Jaga. Do tego spory zastep Gornikow w sektorze gosci, od 70 minuty beda mieli pole do popisu... Ale nic w jednosci sila czy sie podoba czy nie:) |
Już Wisła mnóstwo punktów zgubiła i teraz jak straci to już może pożegnać się o MP. Slask ma 7 pkt przewagi i mecz u siebie. Jeśli przegramy z nimi to koniec. Trzeba teraz wygrywac - chociaz watpie, bysmy ugrali coś we Wroclawiu...
|
ale wiocha z tym wychodzeniem
ja się do tego nie przyłączam i na pewno nie przyjdę powodzenia skwk... Cytat:
Ja to widzę tak, że wróci Melikson i Mały i wygramy tam, wbrew pozorom z lepszymi nam się dobrze gra, mam w pamięci 1-3 we Wrocławiu za Skorży. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jaki wariant by Kaziu nie wybrał na kogo by nie postawił trzeba być z nim ma trudne zadanie
BTW : Maaskant udzielił po odejsciu z Wisły jakiegos wywiadu czy poprostu się zawinął i sluch po nim zaginął ? |
Słusznie (panie:P) Dudi. To jest chyba jedyna forma, która dotrze do piłkarzy, bo krzyczeć sobie możemy-połowa nie zrozumie, a wyjście calego dopingującego sektora bedzie dość wymowne.Ważne żeby do tej 70 minuty dać z siebie wszystko.Osobiście zmotywowałbym Kazimierza głosnym "Moskal Kazimierz nie rusz Kazika..." i jak to śpiewa mój kumpel z Chorzowa- "Górnik Zabrze-gówno w wiadrze":D
|
Cytat:
|
Dla mnie akurat taka forma protestu przeciwko rezultatowi derby i przeciwko postawie pilkarzy jest mało przekonująca (delikatnie mówiąc). Skoro jednak SKWK chce tak to pokazać, ich prawo.
Ciekaw jestem czy piłkarze (nie-Polacy) zrozumieją o co chodzi i czy w ogóle jakos to na nich wpłynie. Nie rozumiem tylko po o tym pisać w temacie meczowym, zamiast w temacie kibicowskim. |
KUR*A !! Jak nie chcecie wychodzic to droga wolna na sektor G na pewno beda tam dla Was miejsca!
|
Co do decyzji SKWK o wyjsciu w 70 minucie...
Bedzie taka sama porażka jak w meczu z Lechem,Wy zaczniecie wychodzic a reszta stadionu nie bedzie miala pojecia o co biega, zacznie gwizdzec i napierdalac na Was. Niech te osoby co to postanowily poinformują CAŁY STADION przed i w przerwie meczu,żeby znowu nie było kompromitacji. |
Cytat:
Chyba nie będziemy już wracać na trybunę? |
Cytat:
|
Kaziu Moskal odczuje z pewnością poparcie w swoim pierwszym meczu w roli trenera.
A może on tez weźmie udział w proteście i wyjdzie w 70 minucie? :-) ps. Może jednak nie dyskutujmy o tym w temacie meczowym? |
Cytat:
|
Słuchajcie mam takie pytanie wybiegające troche poza mecz z Gónikiem mianowicie odnośnie wyjazdu na Śląsk, jest wogóle organizowany? może jestem niedoinformowany ale nigdzie nie moge znalezc info na ten temat a chetnie bym sie wybral.....
|
Cytat:
'' Jak będziemy znali szczegóły dotyczące zapisów do Wrocławia i Danii podamy informację... Bądźcie cierpliwi'' |
Bardzo dziękuję
|
Cytat:
Rozumiem, że ci liderzy mają po 17 lat, czyli połowę z tego co ja, skoro podejmują takie dziecinne decyzje? Oto moje uwagi Po pierwsze: piłkarze nie zrozumieją tego protestu, pewnie nawet będą go mieć w dupie, co ich obchodzi, że parę osób wyszło z trybuny? Nasza strata, nie zobaczymy meczu, nie podopingujemy. Po drugie: powinno to wyglądac IMO w ten sposób, że gdy podchodzą piłkarze po meczu do G wszyscy jak jeden mąż odwracamy się tyłem, oraz prezentujemy wielki transparent z hasłem po angielsku, żeby każdy bęcwał zrozumiał. Oczywiście transparent z naszymi uwagami. To moim zdaniem ma sens, a nie jakaś dziecinada "p..le zabieram szalik i wychodzę". Po to kupiłem karnet, zeby na meczu dopingowac, a nie wałęsać się koło budki z hot dogami, albo kibla... |
Cytat:
Podoba mi się taki pomysł na protest rzeczywiście może bardziej dotrzeć. |
Nie chcę być złym prorokiem, ale znając życie powtórzy się sytuacja z meczu z Lechem że jak my zrobimy protest to nagle pikniki se przypomną że jest coś takiego jak doping i z całego protestu wyjdzie wielki **uj
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl