![]() |
Jakiś taki wysyp "junior memberów". Czyżby Tuskobus zbliżał się do Krakowa i uruchomiono atak cyberplatformiczny ? :)
|
Cóż to za młody członek PO-owskiej młodzieżówki zawitał na nasze forum ratować świat? Wiadomo co z tym Tuskobusem wpadną do nas/nie wpadną?
|
Bump! Temat w górę, trzeba być czujnym bo czasu coraz mniej, a jakoś nie wierzę żeby Kraków ominął zaszczyt goszczenia Rudego.
|
ma byc dzisiaj z tego co mowili w rezimowej stacji TVN24
|
matoł bedzie w Krakowie dziś
|
Cytat:
http://twitter.com/#!/pawelgras Podobnie jak oficjalna strona tuskobusa, wydaję mi się, że puszczają ściemy w reżimowej stacji, żeby kibole nie mogli się zorganizować. Gdyby podali wcześniej, że będą w Wawie, to by Legia się zmobilizowała konkretnie. |
gdzie ikiedy ? godzina
|
Dziś cała świta w Krakowie z okazji rozpoczęcia roku na UJ z Prezydentem na czele...
|
A ktoś się orientuje czy Korwin jutro będzie tylko o 17, czy można go będzie zastać też wcześniej?
|
JKM nie będzie wcześniej gdyż o 12 jest w Nowym Sączu.
|
DZIŚ ALBO JUTRO TUSK BĘDZIE W KRAKOWIE. PEŁNA MOBILIZACJA ! ! !
z forum kibice.net |
W niedzielę (2 października) Białe Miasteczko na Rynku Podgórskim w Krakowie o godzinie 12 odwiedzi premier Donald Tusk.
|
Ciekawe czy dlatego sie pojawia jutro, ze ponad tysiac chlopakow od nas bedzie w tym czasie w Wawie, a to pewnie niestety zwiastuje zerowa lub slabo zorganizowana manifestacje
|
Cytat:
|
Kto może niech przyjdzie, przecież nie wszyscy kibice Wisły pojechali do Warszawy ! Ja jutro będę :-D
|
Dzisiaj jest w Krakowie.
|
Zapłaszam na sPOtkanie ze mną w Kłakowie! Tylko płoszę o sPOkój! W łazie czego na niePOkołnych mam węża ogłodowego !
http://wybory.onet.pl/parlamentarne-...ktualnosc.html |
Właśnie Donald na Błoniach,Tuskobus pod naszym stadionem
|
Krew mnie chciała zalać jak widziałem płemiełka biegającego nieopodal naszego estadio...
|
Rozegrali sobie z nami jak z dziećmi. Nasi w Wawie (a w zasadzie w drodze do Wawy w czasie w jakim powinno się pojechać do Gdańska) a Premier pod naszym stadionem. Zero protestow, wszystko cacy i efekt medialny poszedł w świat.
|
a tak naprawde narzekaja głównie Ci co gówno robią i tyle w temacie
|
|
Donek matole twój rząd obalą kibole !!!
W niedzielę wszyscy do urn !!! Temat zastępczy - kibole !!! |
Jak nie masz na kogo - zobacz na Nową Prawicę (Mikke) - poczytaj sobie program, zważ plusy i minusy - i jeśli się spodoba, problem rozwiązany.
|
ping gratuluję towarzystwa... właśnie pomogłeś mi podjąć decyzję:-) NP zyskała kolejnego wyborcę:-) do znawców tematu- na kogo z nich warto głosować w Krakowie? Jest tam jaki Wiślak?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale wiele osób to po prostu głupi, nie mający większego pojęcia o historii, zmanipulowani młodzi ludzie, którzy dali sobie wmówić, że walczą o słuszną sprawę. Przeciw faszystom, nazistom, kibolom itp. W zeszłym roku byłam świadkiem jak kobieta, która wracała z blokady była oburzona okrzykiem uczestników marszu " Roman Dmowski , królem Polski ! ". Bo to przecież "nacjonalistyczny=faszystowski" okrzyk. Zero pojęcia nie mówiąc o dystansie. |
Cytat:
Niemniej ich ignorancja i głupota na pewno nie wpływa na moją ocenę. Dla mnie dalej są niewarci splunięcia, niezależnie, czy kierują się wmówionymi sobie przez innych "wartościami", czy sami doszli do wniosku, że patriota = faszysta. |
"Nauczeni historią uważamy, że rosnącej w siłę skrajnej prawicy trzeba się czynnie i zdecydowanie przeciwstawić." - 11listopada.org
Cos sie chyba ktoremus szmaciarzowi w arafatce na pysku po.......ilo z klasyfikacja faszyzmu jako prawicowej ideologii. |
Cytat:
http://marszniepodleglosci.pl/ 11 listopada wszyscy udajemy się do Warszawy !!! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl