Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Tuskobus w Krakowie-bądz czujny (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8303)

Gwiaździsty 28.09.2011 12:34

Jakiś taki wysyp "junior memberów". Czyżby Tuskobus zbliżał się do Krakowa i uruchomiono atak cyberplatformiczny ? :)

Kurt 28.09.2011 13:56

Cóż to za młody członek PO-owskiej młodzieżówki zawitał na nasze forum ratować świat? Wiadomo co z tym Tuskobusem wpadną do nas/nie wpadną?

maciekTSW 30.09.2011 23:04

Bump! Temat w górę, trzeba być czujnym bo czasu coraz mniej, a jakoś nie wierzę żeby Kraków ominął zaszczyt goszczenia Rudego.

Sardyn 01.10.2011 08:06

ma byc dzisiaj z tego co mowili w rezimowej stacji TVN24

TSWojtas 01.10.2011 12:27

matoł bedzie w Krakowie dziś

fialo 01.10.2011 12:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWojtas (Post 1172211)
matoł bedzie w Krakowie dziś

Twitter Dozorcy Niemca mówi co innego.

http://twitter.com/#!/pawelgras

Podobnie jak oficjalna strona tuskobusa, wydaję mi się, że puszczają ściemy w reżimowej stacji, żeby kibole nie mogli się zorganizować. Gdyby podali wcześniej, że będą w Wawie, to by Legia się zmobilizowała konkretnie.

Kaol 01.10.2011 12:55

gdzie ikiedy ? godzina

LeszekABG 01.10.2011 13:08

Dziś cała świta w Krakowie z okazji rozpoczęcia roku na UJ z Prezydentem na czele...

wislacki 01.10.2011 13:20

A ktoś się orientuje czy Korwin jutro będzie tylko o 17, czy można go będzie zastać też wcześniej?

Saturas 01.10.2011 13:45

JKM nie będzie wcześniej gdyż o 12 jest w Nowym Sączu.

heoij 01.10.2011 15:27

DZIŚ ALBO JUTRO TUSK BĘDZIE W KRAKOWIE. PEŁNA MOBILIZACJA ! ! !

z forum kibice.net

pawel1906 01.10.2011 20:21

W niedzielę (2 października) Białe Miasteczko na Rynku Podgórskim w Krakowie o godzinie 12 odwiedzi premier Donald Tusk.

Jaroo1 01.10.2011 20:29

Ciekawe czy dlatego sie pojawia jutro, ze ponad tysiac chlopakow od nas bedzie w tym czasie w Wawie, a to pewnie niestety zwiastuje zerowa lub slabo zorganizowana manifestacje

murray 01.10.2011 20:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1172384)
Ciekawe czy dlatego sie pojawia jutro, ze ponad tysiac chlopakow od nas bedzie w tym czasie w Wawie, a to pewnie niestety zwiastuje zerowa lub slabo zorganizowana manifestacje

No właśnie tak myślałem, że Tusk przyjedzie do Krakowa jak będzie wyjazd do Warszawy.

heoij 01.10.2011 21:36

Kto może niech przyjdzie, przecież nie wszyscy kibice Wisły pojechali do Warszawy ! Ja jutro będę :-D

BoBaSbK 02.10.2011 08:54

Dzisiaj jest w Krakowie.

Donald_Tusk 02.10.2011 09:00

Zapłaszam na sPOtkanie ze mną w Kłakowie! Tylko płoszę o sPOkój! W łazie czego na niePOkołnych mam węża ogłodowego !

http://wybory.onet.pl/parlamentarne-...ktualnosc.html

Arapaho 02.10.2011 09:13

Właśnie Donald na Błoniach,Tuskobus pod naszym stadionem

!!IRIVER!! 03.10.2011 00:01

Krew mnie chciała zalać jak widziałem płemiełka biegającego nieopodal naszego estadio...

LoRd 03.10.2011 11:16

Rozegrali sobie z nami jak z dziećmi. Nasi w Wawie (a w zasadzie w drodze do Wawy w czasie w jakim powinno się pojechać do Gdańska) a Premier pod naszym stadionem. Zero protestow, wszystko cacy i efekt medialny poszedł w świat.

majka89 03.10.2011 11:25

a tak naprawde narzekaja głównie Ci co gówno robią i tyle w temacie

budka 03.10.2011 14:31

Apel do prawdziwych polskich kibiców :

http://www.youtube.com/watch?v=ZjVuL...layer_embedded

g_g 04.10.2011 11:57

Donek matole twój rząd obalą kibole !!!
W niedzielę wszyscy do urn !!!

Temat zastępczy - kibole !!!

eye63 04.10.2011 12:26

Jak nie masz na kogo - zobacz na Nową Prawicę (Mikke) - poczytaj sobie program, zważ plusy i minusy - i jeśli się spodoba, problem rozwiązany.

salek 04.10.2011 12:51

ping gratuluję towarzystwa... właśnie pomogłeś mi podjąć decyzję:-) NP zyskała kolejnego wyborcę:-) do znawców tematu- na kogo z nich warto głosować w Krakowie? Jest tam jaki Wiślak?

pan Dudi 04.10.2011 13:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ela (Post 1173540)
Mam nadzieję, że Ty i Twoi koledzy z antify przy blokowaniu marszu dobrze rozróżnią ludzi, którzy idą tam w celu zamanifestowania dumy z tożsamości narodowej i odzyskania niepodległości ( w tym kombatantów i bohaterów wojennych ), którzy stanowią jakieś 99% uczestników od bardzo nielicznych "wyznawców" faszyzmu, którzy mogą ale nie muszą się tam znaleźć.

Przecież dla nich patriotyzm i faszyzm to pojęcia tożsame. Kiedy mówią o symbolach faszystowskich, to mają na myśli biało- czerwone flagi i godło. Myślisz, że szanują kombatantów? Przecież oni walczyli o coś, czym te łajzy się brzydzą - o Polskę.

Ela 04.10.2011 13:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 1173543)
Przecież dla nich patriotyzm i faszyzm to pojęcia tożsame. Kiedy mówią o symbolach faszystowskich, to mają na myśli biało- czerwone flagi i godło. Myślisz, że szanują kombatantów? Przecież oni walczyli o coś, czym te łajzy się brzydzą - o Polskę.

Duża część na pewno tak.
Ale wiele osób to po prostu głupi, nie mający większego pojęcia o historii, zmanipulowani młodzi ludzie, którzy dali sobie wmówić, że walczą o słuszną sprawę.
Przeciw faszystom, nazistom, kibolom itp.

W zeszłym roku byłam świadkiem jak kobieta, która wracała z blokady była oburzona okrzykiem uczestników marszu " Roman Dmowski , królem Polski ! ".
Bo to przecież "nacjonalistyczny=faszystowski" okrzyk.
Zero pojęcia nie mówiąc o dystansie.

pan Dudi 04.10.2011 13:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ela (Post 1173548)
Duża część na pewno tak.
Ale wiele osób to po prostu głupi, nie mający większego pojęcia o historii, zmanipulowani młodzi ludzie, którzy dali sobie wmówić, że walczą o słuszną sprawę.
Przeciw faszystom, nazistom, kibolom itp.

W zeszłym roku byłam świadkiem jak kobieta, która wracała z blokady była oburzona okrzykiem uczestników marszu " Roman Dmowski , królem Polski ! ".
Bo to przecież "nacjonalistyczny=faszystowski" okrzyk.
Zero pojęcia nie mówiąc o dystansie.

Zgadzam się. To, podobnie jak fanatyczni, domorośli ekolodzy, w dużej mierze nieświadome niczego dzieciaki, które pozwalają sobą manipulować. Jednocześnie, oczywiście, zarzucają wszystkim innym, że tamci są manipulowani. Nie rozumieją, że żeby być patriotą, to nie trzeba być faszystą, czy członkiem którejkolwiek partii i nikt uczestników marszu niepodległości siłą na niego nie prowadzi. Ale to jest już ich problem. Może kiedyś zmądrzeją i będą się łapać za głowy, jak wspomną, że kiedyś brali udział w takiej żałosnej inicjatywie. Albo nie zmądrzeją i zostaną redaktorami GW, czy "Nie". ;)

Niemniej ich ignorancja i głupota na pewno nie wpływa na moją ocenę. Dla mnie dalej są niewarci splunięcia, niezależnie, czy kierują się wmówionymi sobie przez innych "wartościami", czy sami doszli do wniosku, że patriota = faszysta.

7 kotów 04.10.2011 15:58

"Nauczeni historią uważamy, że rosnącej w siłę skrajnej prawicy trzeba się czynnie i zdecydowanie przeciwstawić." - 11listopada.org

Cos sie chyba ktoremus szmaciarzowi w arafatce na pysku po.......ilo z klasyfikacja faszyzmu jako prawicowej ideologii.

heoij 04.10.2011 16:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ping (Post 1173608)
wtedy to ojciec wziol mnie pierwszy raz na mecz poniewaz pochodzi z krakowa,

Pierwsze to weź do ręki słownik i popatrz jak się pisze powyższe wyrazy a potem się wypowiadaj na forum Wisły Kraków. :-D

http://marszniepodleglosci.pl/

11 listopada wszyscy udajemy się do Warszawy !!!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:40.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl