![]() |
A mi się śniło że trafiliśmy na Sporting Lizbona:) a do tego typuję że trafimy na dwóch niezbyt wygodnych rywali jak Standard Liege i Odense.
|
Moja grupa marzeń:
PSV; Club Brugge, Austria Wiedeń/Maccabi Hajfa; Wisła Dobra grupa marketingowo i możliwy awans. Fajnie by było porównać się teraz z futbolem Izraelskim, bo już o Cypryjskim wiemy sporo. A PSV to wiadomo, super klub, super drużyna i przede wszystkim Holandia, niech nas widzą jak gramy, a nóż dzięki dobrym występom uda się jakiś fajnych grajków z kraju "holenderki" wyciągnąć. |
Mój typ marzeń:
Tottenham - zemsta! Lazio - zemsta! / Besiktas - świetny wyjazd Austria Wiedeń - dobry wyjazd i rywal jak najbardziej do ogrania |
Chiałbym C lub F...
|
Najbardziej bym chciał grupę K z Twente i Fulham! Twente to idealna drużyna dla Roberta, żeby pokazał się w swoim kraju, a z holenderskich teamów jest raczej najsłabsza. Fulham to rewelacyjny wyjazd - sam wybrałbym się na mecz!
Najsłabsze na razie są grupy B i L. |
Grupa B blagam!
|
Będzie I .
|
Tylko nie E i L...
|
Legia bardzo fajna grupa.
|
No to Legia ma grupę.
|
Legia cłakiem dobrze wylosowała -Rapid, Hapoel, PSV
|
Legia z szansami na awans wg mnie, przyjemna grupa pilkarsko
|
My wylosujemy B, na pewno.
Legia całkiem niezłą grupę ma. Edit: A jednak K. Też super grupa ;) |
No nieźle.
|
heheh
jaja jak berety |
Twente Fulham Odense - nie jest najgorzej....
|
Bardzo fajna grupa, wyjazdy ciekawe - Twente, Fulham i Odense... blisko, krotko i na temat :)
jest szansa na awans. |
Twente Fulham Odense Wisla grupa K ... niezle!
|
Pozamiatane....
|
K
Twente Fulham Odense :D Fajnie |
trudna grupa w ch*j
|
dlaczego nie mogliśmy na I lub D ??
|
Bardzo fajna grupa, niedaleko, atrakcyjnie a i awans też realny:)
|
Wpier*** gwarantowany.
|
A powie mi ktoś czemu byliśmy od razu przydzieleni do K, a nie było losowania grupy dla nas ?
|
Oni teraz losuja gospodarzy ? Czy jak to teraz ustala ?
Cytat:
Tez mnie to ciekawi... czekalem na losowanie literki a tutaj juz dodali do grupy... ten latynos cos kreci ! |
wg mnie my mamy super grupę pod każdym względem!
cieszę się,że Legia ma Rapid i Hapoel do tego PSV więc będzie sobie jeździć po ciepłych krajach i dostawać w dupę! Falcao dobrze się spisał :D |
Cytat:
Na po czątku transmisji było podziałach na kolory ze wzglądu na transmisje telewizyjne. Daltego będziemy zawsze grać w inny dzień niż "L". |
Genialna Grupa :) Mamy Twente :) To będzie coś niesamowitego :) Nasz doping kontra ich
Fulham genialnie i duńskie Odense :) Wymarzona grupa marketingowo a sportowo są szanse na awans ale faworytem jest Fulham i Twente |
i jesli mielismy trafic na dobre zespoly to jednak wolalem schalke atletico czy lazio przynajmniej zagralibysmy na fajnych stadionach z topowymi zespolami
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl