![]() |
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) Czas na końcowe podsumowanie. Najlepszym gratulujemy. SEZON Podsumowanie po 30 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 15 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
Dzięki RoS za kolejny sezon typera :) Niestety, nie udało mi się w generalce wskoczyć do "10", ale i tak jestem zadowolony, zwłaszcza z końcówki gdzie dochodziło do jakichś tam niespodzianek, a jednak po parę punktów wpadało.
No i mam nadzieję, że od nowego sezonu znów startujemy ;) |
Ha, dzięki ostatniej kolejce załapałem się do pierwszej dyszki :) Poprawa o 5 miejsc w porównaniu z tamtym sezonem. Gratulacje dla zwycięzcy, i wszystkich którzy próbowali coś ugrać. I wielkie dzięki dla koordynatora tego wszystkiego.
|
To też się dołączę do podziękowań za świetną zabawę,gratulacje dla zwycięzców i oby do zobaczenia tu w przyszłym sezonie.
|
Gratki dla wszystkich, moja pierwsza w to zabawa i 12 miejsce wiec rewelacja a chciałem sie jeszcze pochwalic ze bylem najwiecej razy na pudle
do zobaczenia w sierpniu mam nadzieje pozdrowionka |
Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich uczestników.Szczególne gratulacje za dobry wynik i podziękowania za kolejny rok prowadzenia TYPERA dla ROS-a.
|
Dołączam się do podziękowań do Ojca prowadzącego. I dziękuję za gratulacje :) Ostatnia kolejka wszystko rozstrzygnęła.
|
Dzięki wielkie RoS za skrupulatne zliczanie punktów i ogarnianie tego wszystkiego. Najlepiej punktującym gratuluję i z niecierpliwością czekam na następną edycję typera ;)
|
Widzę że jednak ci±gle jest zainteresowanie typerem mimo że frekwencja była słaba w tym sezonie.
Może sama idea typera się już wypaliła? Ogólnie można powiedzieć że to był bardzo trudny sezon do typowania. Wygrana z 164 punktami dwała w poprzednich latach miejsce w drugiej dziesi±tce. A dla wytrwałych top wszech czasów, kurcze, to już 4 sezony ... Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
Może być tak zrobić specjalną edycję typera w związku mistrzostwami Europy ?
|
Jestem za.Wszystko w rękach GOSPODARZA ROS-a.
|
Sezon 2012/2013
Podsumowanie po 2 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
Podsumowanie po 3 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
Tak w skrócie.
Typy 3 meczy, na które mógłbym postawić większą kasę. Mam swoje typy, chciałbym je potwierdzic waszymi;) Co obstawiacie? |
Podsumowanie po 4 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
Podsumowanie po 5 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
Podsumowanie po 6 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
Podsumowanie po 8 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
Podsumowanie po 9 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
Podsumowanie po 10 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
Podsumowanie po 11 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
Podsumowanie po 12 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
Podsumowanie po 13 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
Podsumowanie po 15 kolejkach. Mistrzem jesieni zostaje Porter. Gratulujemy. Kod:
Kod:
Kod:
|
Ruszamy z rund± rewanżow±, pierwszy temat założony. Jak zawsze będa dwie klasyfikacje, sezon i wiosna.
Je¶li jednak frekwencja będzie wci±ż słabiutka (minej niż 80 postów) to będzie to ostatni sezon który prowadzę. Forumuła typera chyba się wyczerpała. Z roku na rok coraz mniej chętnych. Mimo wszystko zapraszam do głosowania! http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8976 |
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 16 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 17 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 2 kolejkach. Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 18 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 3 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 19 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 4 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 21 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 6 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 21:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl