![]() |
Cytat:
Czasem po prostu dwa razy trzeba wysłać :) |
Potwierdzam. Działa.
|
Ok i mi zatrybiło.. Dzięki za wklejanie tych kodów na forum.
|
Kod na dziś (Orange) - DELIKATNA
Kod na 50 zł na połączenia z internetem :). |
|
Pany mam pytanie, gdzie mogę sprawdzić ile mi jeszcze zostało złotych do wykorzystania z tych środków z powyższego kodu.
|
*500 -> 2,2,2
|
Cytat:
|
Hasło na dziś : TROSKLIWY = 30 minut do wszystkich :)
|
Cytat:
|
dzisiaj kodem jest słowo: RADOSNA
80101. 15zł na konto promocyjne :) |
Następny kod w poniedziałek :)
Swoją drogą to przy takich bonusach nie ma sensu kupować doładowań :) w ciągu tygodnia dostałem minuty to wszystkich albo tylko do Orange, 150 smsów do Orange , 50 zł na internet i dzisiaj jeszcze 15zł na konto promocyjne ;) |
Kod na poniedziałek MASKOTKA na numer 80101
80 smsów/mmsów do wszystkich sieci |
Kod na wtorek to RODZICE.
Kod wysyłamy pod numer 80101 i mamy 40 minut do Orange. Wskazówkę do kolejnego kodu orange poda dopiero wtedy, gdy uda się dwukrotnie pobić rekord aktywacji kodu TROSKLIWY. Tak ,że wysyłać kod wszystkim znajomym z Orange |
Kod na środe: GRATULACJE
200 smsów wymiennych na mmsy do Orange. |
Cytat:
Dzięki Watts ! |
3 dni. abcdefgh
|
''Przedłużamy działanie dzisiejszego kodu GRATULACJE do jutra do 10.00. Dzielcie się nim znajomymi i czekajcie cierpliwie na jutrzejszą zagadkę ''- Orange.
|
KOD na dziś to NIEBO na numer 80101
10 zł na konto promocyjne ważne 3 dni |
OGNISKO = 120 sms do wszystkich sieci
|
ostatni kod w tej edycji
ORANGE na numer 80101 60 minut do wszystkich sieci |
Pozwolę sobie odświeżyć w napojach Pepsi 2l w pakiecie 2x2L oznaczony symbolem świąt są do wygrania 4 miliony minut i 15 miliony smsów.Mniejsza o to pod nakrętkami są kody 4 kody= 20 minut lub 50 smsów.Jakby ktoś chciał kto pierwszy ten lepszy(kontakt pw) mogę wysłać(posiadam dwa kody), mi nie są potrzebne bo nie mam w sieci orange :)
Zola szczęśliwym pierwszym :D kody rozdane :P |
Dostałem wiadomość na poczte, że kody ruszają od nowa.Oto podobno juz drugi kod w tym tygodniu.
Treeść: PUCHAR na nr. 80101 wysłałem, ale jak narazie bez odzewu.Próbujcie, może akurat.Za kod 5zł na 3dni. |
Działa na 100%
|
Kod na dziś : EUROPAMEISTERSCHAFT pod nr. 80101 20sms-ów do wszystkich.
|
Nie wiem czy slyszeliscie ale w orange jest dostepny nowy pakiet smsow do wszystkich sieci 600sms/6zl na 30 dni
sms o tresci PAKIET na 585 |
Bramkarz 80101
|
dawajcie kody jakies :)
|
PROLONGATION na nr 80101
|
Cytat:
milion znaków |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl