![]() |
Tuskowi właśnie o to chodzi. Żeby żaden ligowy kibol nie pojawił się na Euro.
Polscy kibice powinni masowo ubiegać się o bilety, zakładać po 10 kont na rodziców, ciotki i wujków. Gdyby tak zrobił każdy klubowy fanatyk, to bankowo "kibolstwo" miałoby połowę wejściówek i moglibyśmy tworzyć klimat na Euro pokazując kapelusznikom co to znaczy dopingować. Bojkot podjęliście już w marcu, gdy można było aplikować o bilety. Ja mam 6 wejściówek na mecz Polski we Wrocławiu. Pojadą tylko wiślacy z wieloletnim stażem, biletu nie dostanie żaden Janusz ani Andrzej, żaden wyborca PO (choć jeden już prosił :))) żaden czytelnik wyborczej. itp Tak na marginesie to ciekaw jestem ilu tych dzisiaj wielce protestujących przeciw rządowi - w 2007 roku marzyło o tym by Tusk i Platforma zrobili porządek z tymi obciachowymi Kaczoramii. No to teraz macie porządek jak chcieliście. |
Ale się tych tematów politycznych się namnożyło...
|
Cytat:
Ciąć, kasować, zamykać. Wrzucać do jenego worka. Politycznego. |
Cytat:
Albo oddac glos na najmlodsza partie kogos nieznanego lub poprostu oddac niewazny glos. Nie chcielismy Kaczorow a teraz dobic chce nas ktos komu kiedys zaufalismy. Nigdy wiecej zaufania politykom. Tylko swoim PKU |
Cytat:
Niektórym, to się ostro głowy zagrzały... |
Cytat:
|
Ludzie otrząśnijcie się!
To jedyne co możemy teraz zrobić. Zagrozić to co oni tak bardzo chcą na siłę zorganizować. Nie chcemy EURO Nie ma meczu o superpuchar? Nie ma wyjazdów? Nie ma dopingu? Nie ma opraw? Nie ma wolności słowa? Nie będzie też EURO !! Jaga namawia do bojkotu własnego klubu... Nie kupować karnetów i produktów oficjalnych klubu. Ale to nic nie da ! Sranie we własne gniazdo nic nie da ! Należy uderzyć w przyczynę. Zbojkotować EURO... |
Gratuluje autorowi bo myslalem, ze temat zostanie szybko usuniety, a on dalej jest i jak go widze to od razu mi sie chce smiac :)
ciekawe ile bojkotujacych tak naprawde mialo szanse byc na meczu euro 2012 ?? pewnie zaden wiec co to za bojkot Na takiej samej zasadzie to ja dzisiaj bojkotuje final LS w siatkowce w Gdansku bo nawet sie tam nie wybieram :D |
Nie ma to jak bojkotowanie czegoś na co sie nie wejdzie :D Ale jak to mówią "polak potrafi" :D
|
przede wszystkim tutaj chodziło by o propagandę ANTY
tak, by zniechęcić kibiców z Europy. |
Cytat:
90 % aplikujących na te bilety to Polacy i Ukraincy !!! Potem jakieś 4% to Niemcy. Dane nie wyssane z palca, podawali w wiadomościach po zakończeniu terminu składania aplikacji czy jakoś jak losowano już te bilety ?Nie pamiętam |
Kto ma niby to EURO bojkotować, skoro bilety były losowane i większość osób co je dostała ma wyjebane na jakies bojkoty, protesty, czy tuski i pójdą na euro ogladac mecz i zajadać się popcornem i popijać piwskiem
|
Mam lepszy pomysł: bojkotujmy crapmaster'a.
|
|
Cytat:
popieram! na mecz ze Standardem,poNiewaz ten mecz beda ogladali nie tylko Polscy kibice! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl