![]() |
Kołujcie sobie zawodników do ekip, wciągajcie nowych może byc fajna zabawa :)
Rozsyłajcie linki na gg, skypie, steamie, naszej klasie, fejsie.. wszędzie. :) |
Chce ktoś dołaczyć do mnie i Gargamela? Brakuje nam jednego. Jak coś Priv
|
Weź Gargamela i przyjdź na halę
http://wislakrakow.com/forum/showthr...99#post1066999 |
.tu byl link do pokoju.
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7967 :-D |
Ja bylbym chetnie zagrał :)
|
Takze potrzebujemy 1 zawodnika :) Jak ktos chetny to PW.
|
PassionTeam
LanceTS, wislacki, Gargamel. |
Jak są 4 drużyny to może zrobimy już taki mini turniej każdy z każdym po 2 mecze i potem play offy półfinał i finał ;>
Edit jak by ktoś chciał pyknąć spara (3 on 3 ) to pisać gg 5416720 ;) |
<nieaktualne>Jakby ktoś miał miejsce to PM czy coś :).<nieaktualne> Gram dobrze + możliwość skype czy tam innych i te sprawy.
|
Beer Boys
rafil, rainha, Watts. |
Bleee kolejnego zawodnika nam zgarneli. W dalszym ciagu potrzebuje jednego.
|
|
AlkoFans
Pikus20 wislak_92 Pawlolek |
Ja jestem chętny, jakby ktoś potrzebował to proszę o PW.
Jestem całkiem doświadczony :D |
Jestem mega dobry gram na esl szukam team ;P
|
Chętnie dojdę do którejś drużyny, gram od kilku dni ale wydaje mi się, że dam sobie rade. :-)
|
Jest wiadome kiedy mniej więcej liga ruszy i ile jest teamów zgłoszonych aktualnie?
|
Cytat:
Liga wystartuje wtedy kiedy zgłoszą się pozostały 4 drużyny bo docelowo 10 drużyn ma liczyć liga no i jak znajdzie się osoba, która zajmie się robieniem tabelek.... |
Zgarnę 1 osobę obowiązkowy program do komunikacji
|
Drużyna 7
Nazwa: Blokersi Zawodnicy: ave 1906,gypsy, MouZ |
Cicho tu kurde. Mam nadzieję, że jeszcze się te 9 osób zmobilizuje...
|
ja jestem chetny na jakas druzyne tylko pierwym bym sobie z kims pogral zobaczy czy warto wogole ja tworzyc pozdro:)
|
Kiedy zaczynamy nie ma co już czekać dłużej
|
Też tak myślę, że 10 drużyn się nie zbierze, a 8 i tak powinno wystarczyć. Najwyżej w drugim sezonie naszej ligii TSWD dołączymy więcej drużyn jeśli to wypali...
|
Ja bym mógł zagrać jak jest jakiś team ;)
|
No zaczynamy ;> Ogarnie to ktoś ?
|
Post z terminarzem został usunięty. Wiem jak poprawnie rozlosować pary. Jak będzie trzeba to umieszczę albo prześle na priv.
|
1. kolejka zostanie rozegrana w dniach 1 - 3 KWIETNIA
Rozkład jazdy pierwszej kolejki 1 edycji, ligi Hax Balla: Fc Moszna - Young Boys Power Piknik F@ns - Blokersi Fair Play Team - AlkoFans Passion Team - Beer Boys UWAGA!!! Brak możliwości rozegrania meczu w danym terminie proszę zgłaszać w tym temacie lub do mnie na priv. Mecz zostanie przełożony na inny termin. W przypadku braku zgłoszenia mecz zostaje przegrany po przez WALKOWER |
Można jakiś kontakt do AlkoFansów na gg ;>
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl